Ksa dnem Askerlik...

ya resim ekleyemiyorum ki. neyse ben birazdan albüm yaparım. siz ordan bakarsınız. altına da uygun olduğunuz bir anda yorum yazarsanız sevinirim kızlar opuyorumnanaktan

ya resim ekleyemiyorum ki. neyse ben birazdan albüm yaparım. siz ordan bakarsınız. altına da uygun olduğunuz bir anda yorum yazarsanız sevinirim kızlar opuyorumnanaktan

tamam canım benim, ama bence renkli al siyah almagenciz daha ya yaşlanınca giycez zaten koyu koyu

tamam canım yap bakalım. ben 165 boyunda 48 kiloyum gögüs altından bol olanlar bana pek yakısmıyor. göbek ve pörtleyen biyerim olmadıgı için dar güzel oluyor. ben de gidince dar saksı mavisi alta dogru hafif acılan bir elbise bulsam hemen alacam. cuma günü bi ankamall'ü gezeyim bari

elbise uydurmak pantolon almaya benzemiyo zaten ya ben çok sıkılıyorum elbisede altı uysa üstü uymuyo. zaten nişanlım bende pantolonu seviyomuş yada giymiyim diye öyle söylüyo =)

elbise uydurmak pantolon almaya benzemiyo zaten ya ben çok sıkılıyorum elbisede altı uysa üstü uymuyo. zaten nişanlım bende pantolonu seviyomuş yada giymiyim diye öyle söylüyo =)

ikinci sık daha mantıklı geldikaydirigubbakcemile3

kızlarrrr ben cıkıyorummm iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrrrrr

ben de 1.59 47 kiloyum. ben de tül gibi şifon gibi olanları çok seviyorum. bakalım bulabilecek miyim?
benimkisi saçlarımı kıvırcık yaptığımda çok beğeniyor. aslında dümdüz saçlarım ama bazen onun için maşayla kıvırcık yapıyorum :asigim: cuma günü de öle yapacağım.

albüm yapamadım kızlar. ama uğraşırım bugün yaparım.yarın bakar yazarsınız artık

benimde saçlarım kıvırcık ama düz seviyo bende düzleştiriyorum=))
cumayada az kaldı heyecanlımısınopuyorumnanaktan

iki çocuk var canım kolay mı. ayrıca boyunda uzunmuş. çok da abes durmuyordur eminim bu kilo sende

ewet boy uzunda insan eski kilosunu arıyor insalalh kilomu vereyim diqerleri cok kolay esim qelene dek süper olacaqım acayip deqişiklik yapacaqım ya ilk önce kilomu vermeliyim saqol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…