Ksa dnem Askerlik...

qecermi qünler ya daha eylül-ekim-kasım aralık- ocak qecermi bu aylarya mafoldumben off ya qün bile saymıyorumki qecmiyor diye halende qecmiyorrr turkbayragi

:gitme::bbo:benneyaptımki:çok üzgünüm:

canım çok sağol. allah kavuştursun an yakın zamanda hayırlısıyla inşallah. günler geöiyor merak etme bende ilk başlarda çok zorlanıyordum her gün ağlıyordum felan sonra alışır gibi oldum. başka işlerle meşgul oldum düşünmemeye çalıştım. gerçi bizim askerlik rahattı kırşehirde hemde kurye hergün sivil ve dışarda elinde de telefon. uzun süre konuşabiliyoruz problem olmuyor. allah size kolaylık versin birde uzun dönemleri düşünürsek biz çok şanslıyız. a.s
moralini bozma buda geçer bizim şafak hiç bitmiyor sen yine şanslısın. daha henüz günü belli olmayan söz, nişan, evlilik şafağı sayacağız :çok üzgünüm:

okulum bitti. şimdi de açıköğretim okuyorum ailem geldi buraya yerleştik gibi görünüyor. tayin bekliyorum bende canım. sen merkezdesin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…