- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.201
135 galibamafoldumben tam sayamıyorum daha çok var
İzin kullanmazsa 16 ocak inş:Saruboceq:
merkezde iki yıl kaldım şimdi ilçedeyim. sapanca çok güzel bir yer orası ben çok beğeniyorum. halkla ilişkiler mezunuyum. kpss ataması bekliyorum. umutlar kasıma kaldı.
günaydın canlarşafağımız son 2 haftaaaaturkbayragi sevgilim yanımda olacak zaten bi geleyim diyorr:kedi:allah tutmayın valla kaydirigubbakcemile3
Çok güzel senin için 2 hafta dediğin nedir ki çabuk geçer,eminim havalara uçuyorsun bi başka bakıyosun hayata sevgilim gelicek diye çok şükür bitti sayılır senin için darısı biz bekleyenlerin başına iyşallah:1hug:
Sen ne kadar beklemiştin kısa dönemmi
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
şafak 136 turkbayragi
iyiyim canım benim nasıl olsuncanım benim nasılsın moraller nasıl görüşebiliyor musun askerinleopuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldinmrb kızlarr bende geldimm safak 135......
kızlar esımle konustum sımdı, görevi bellı olmus.. tepede mevzi basında gece nöbeti tutucaklarmıs..
3-4 kısı olucaklarmıs sanırım, agır sılah basında gece gorusuyle cevreyı kontrol edıceklermıs.. 12 saatlık nobetler.. 1 ay surer en az dıyor sonra gunduze donebılırmıs....
kısa donemlere verılen gorevler her zaman yazıcılık, şöforluk olmuyormus bunu da anladık artık !..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?