Ksa dnem Askerlik...

merkezde iki yıl kaldım şimdi ilçedeyim. sapanca çok güzel bir yer orası ben çok beğeniyorum. halkla ilişkiler mezunuyum. kpss ataması bekliyorum. umutlar kasıma kaldı.

En azından umudun var ben 3 yıldır giriyorum Ben puanımı yükselttikçe onlar da taban puanları arttırıyorlar.Öğretmenim ve malesef başka meslek yapıyorum.Neyse canım ben yatayım yarın iş var.Sonra görüşürüz.İyi geceler:1hug:

canım ya benımkıde kısa donem asker ıstanbulda yapıyor bugun tam 22 gunluk asker şafak ne bılemıcem degısıyor ızın kullanmasına baglı olark benımkınde sayın

günaydın canlar şafağımız son 2 haftaaaaturkbayragi sevgilim yanımda olacak zaten bi geleyim diyorr:kedi:allah tutmayın valla kaydirigubbakcemile3

Çok güzel senin için 2 hafta dediğin nedir ki çabuk geçer,eminim havalara uçuyorsun bi başka bakıyosun hayata sevgilim gelicek diye çok şükür bitti sayılır senin için darısı biz bekleyenlerin başına iyşallah:1hug:

Sen ne kadar beklemiştin kısa dönemmi

darısı sizlere tabiki canımkaydirigubbakcemile2 tam tamına 158 gün bekledim akannehir nihayetki geçti:lepi: sizlerinde geçecek...çok mutluyum canım kalbim yerinden çıkacak gibi opuyorumnanaktan

kızlar esımle konustum sımdı, görevi bellı olmus.. tepede mevzi basında gece nöbeti tutucaklarmıs..
3-4 kısı olucaklarmıs sanırım, agır sılah basında gece gorusuyle cevreyı kontrol edıceklermıs.. 12 saatlık nobetler.. 1 ay surer en az dıyor sonra gunduze donebılırmıs....

kısa donemlere verılen gorevler her zaman yazıcılık, şöforluk olmuyormus bunu da anladık artık !..

canım benim sıkılacak bir durum yok nişanlımda a.m.m diyorlar hazır tim grubunda atışları iyi yaptığı için seçtiler gece nöbetleri oluyor günde 2 saat.sabaha kadar da ayaktalar tabi..ama şimdi günüze geçti gece daha rahat geçiyor onlar için şafalar çift atıyor:)) gündüzde ohh akşama kadar yatacaklar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…