- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.221
canım benim sıkılacak bir durum yok nişanlımda a.m.m diyorlar hazır tim grubunda atışları iyi yaptığı için seçtiler gece nöbetleri oluyor günde 2 saat.sabaha kadar da ayaktalar tabi..ama şimdi günüze geçti gece daha rahat geçiyor onlar için şafalar çift atıyor:)) gündüzde ohh akşama kadar yatacaklar:1hug:
mrb kızlarr bende geldimm safak 135......
nişanlın nerede yapıyordu askerlıgı canım ?
iyiyim canım benim nasıl olsun
kavga dövüşler dışında iyiyim akannehir:kedi:
canım inşallah bizimde geçecek
sizinki nasıl geçip bittiyse opuyorumnanaktan
zor zamanlar gecirdin canım güzel günler seni bekliyor:1hug:günaydın canlarşafağımız son 2 haftaaaaturkbayragi sevgilim yanımda olacak zaten bi geleyim diyorr:kedi:allah tutmayın valla kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
şafak 136 turkbayragi
a.s.darısı sizlere tabiki canımkaydirigubbakcemile2 tam tamına 158 gün bekledim akannehir nihayetki geçti:lepi: sizlerinde geçecek...çok mutluyum canım kalbim yerinden çıkacak gibi opuyorumnanaktan
hosbuldum dirimcimiyiyim canım benim nasıl olsun
kavga dövüşler dışında iyiyim akannehir:kedi:
canım inşallah bizimde geçecek
sizinki nasıl geçip bittiyse opuyorumnanaktan
selam canım hoşgeldin
bende geldim bende geldim=)
bozüyük/BıLECıK canım akannehir
Benım bahsettıgım yer hakkari çukurca ne yazıkkıı...
Keşke bilecik olsaydı, düşünmezdim bile...
zor zamanlar gecirdin canım güzel günler seni bekliyor:1hug:
canım ölüm nerde olursak olalım bulacaktır bizlerievet terör tehlikesi yok ama bide şöyle düşün 21 yaşında bir çocukta silahından çıkan kurşunuyla öldü orda kazayla :gitme: sağsalim gelecekler yiğitler hadi üzülme:a015:
teşekkür ederim senemcim en güzel anlar sizin olsunopuyorumnanaktan
canım ölüm nerde olursak olalım bulacaktır bizlerievet terör tehlikesi yok ama bide şöyle düşün 21 yaşında bir çocukta silahından çıkan kurşunuyla öldü orda kazayla :gitme: sağsalim gelecekler yiğitler hadi üzülme:a015:
bu hava durumu spikerinin sözü gibi oldu :)))
canım dua edelimde biran önce geçsinkızlar esımle konustum sımdı, görevi bellı olmus.. tepede mevzi basında gece nöbeti tutucaklarmıs..
3-4 kısı olucaklarmıs sanırım, agır sılah basında gece gorusuyle cevreyı kontrol edıceklermıs.. 12 saatlık nobetler.. 1 ay surer en az dıyor sonra gunduze donebılırmıs....
kısa donemlere verılen gorevler her zaman yazıcılık, şöforluk olmuyormus bunu da anladık artık !..
canım benim inşallahahh canım ahh olacak öyle ne yapsınlar heryerde erkek dişi sinek bile yok düşün yanikafamçokkarıştı bayan sesi duyunca şaşırıyorlardır alınma kendine dirimcimopuyorumnanaktan hııı de geç..sizinde geçecek canım geçmek zorunda kavuşmak için şart! ayrılıklar olmasaydı eğer özlem kavuşmak olur muydu..
öyle olmuş canım ohh askerinede kavuştun nasıl görünce yeşillerin içinde sımsıkı sarıldınız mı :1rolleyes:
kızlar esımle konustum sımdı, görevi bellı olmus.. tepede mevzi basında gece nöbeti tutucaklarmıs..
3-4 kısı olucaklarmıs sanırım, agır sılah basında gece gorusuyle cevreyı kontrol edıceklermıs.. 12 saatlık nobetler.. 1 ay surer en az dıyor sonra gunduze donebılırmıs....
kısa donemlere verılen gorevler her zaman yazıcılık, şöforluk olmuyormus bunu da anladık artık !..
buarda bende düşünmüo değilim bu yemin törenini.kasıldım ne giysem ne yapsam nasıl hoş görünsem diye.ama çevremde o zaten özlemiştir nasıl gidersen git yinede beğenir diolar ama benim içime sinmiyo ya .çıtçıt bile almayı düşünüorum sırf farklı olsun diye.nasıl olur bilmiorum daha önce hiç gerek duymamıştım ama....:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?