Ksa dnem Askerlik...

nişanlın nerede yapıyordu askerlıgı canım ?

iyiyim canım benim nasıl olsun
kavga dövüşler dışında iyiyim akannehir:kedi:
canım inşallah bizimde geçecek
sizinki nasıl geçip bittiyse opuyorumnanaktan

ahh canım ahh olacak öyle ne yapsınlar heryerde erkek dişi sinek bile yok düşün yanikafamçokkarıştı bayan sesi duyunca şaşırıyorlardır alınma kendine dirimcimopuyorumnanaktan hııı de geç..sizinde geçecek canım geçmek zorunda kavuşmak için şart! ayrılıklar olmasaydı eğer özlem kavuşmak olur muydu..

günaydın canlar şafağımız son 2 haftaaaaturkbayragi sevgilim yanımda olacak zaten bi geleyim diyorr:kedi:allah tutmayın valla kaydirigubbakcemile3
zor zamanlar gecirdin canım güzel günler seni bekliyor:1hug:

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
şafak 136 turkbayragi

darısı sizlere tabiki canımkaydirigubbakcemile2 tam tamına 158 gün bekledim akannehir nihayetki geçti:lepi: sizlerinde geçecek...çok mutluyum canım kalbim yerinden çıkacak gibi opuyorumnanaktan
a.s.

iyiyim canım benim nasıl olsun
kavga dövüşler dışında iyiyim akannehir:kedi:
canım inşallah bizimde geçecek
sizinki nasıl geçip bittiyse opuyorumnanaktan

selam canım hoşgeldin
hosbuldum dirimcim

bende geldim bende geldim=)

hosgeldin sende tatlımmm

Benım bahsettıgım yer hakkari çukurca ne yazıkkıı...
Keşke bilecik olsaydı, düşünmezdim bile...

canım ölüm nerde olursak olalım bulacaktır bizleri evet terör tehlikesi yok ama bide şöyle düşün 21 yaşında bir çocukta silahından çıkan kurşunuyla öldü orda kazayla :gitme: sağsalim gelecekler yiğitler hadi üzülme:a015:

bizim bile ne olacagımız belli deilki bu sekilde kendini üzdüğün sürece sana biswey olacak

orası elbet oyle sadece onlar ıcın degıl bızım ıcınde gecerlı bu...
ama olasılıklar var ıste, olasılıkları da dusunmek ıstemıyorum ama, dusunmeden de olmuyor ıste..
ınsallah sag salım gelecekler.. ınsallah.. Allah buyuk...

canım dua edelimde biran önce geçsin
bende anlamadım
eşin kısa dönem
kaç günlük eğitim aldıki?
ya da kaz kez silah tuttu
mantık aramamak gerekiyor bu işlerde sanırım :bbo:

canım benim inşallah
en güzelide kavuşmak
hep o günü hayal ediyorum
şuan rüyada gibiyim sanki askerde değilde görevde
bugün yarın gelecek
he deyip geçmeye çalışıyorum
ama bazı sıkıntılarım var
hepsi üst üste geliyor aksilik işte :bbo:

benneyaptımki simdi gördüm azydıgını canım. kısa dönemlerin cok fazla bir tecrubesi olmadıgı için kendilerini tehlikeye atacakları görev vermezler. sonucta onlar sorumlu bu yükü kaldıramazlar. suan kulaga tehlikeli gibi görünsede eminim bir tehlikesi yoktur. paralı askerler ve uzun dönem deneyimli askerlere genelde bu tarz görevler veriyorlar. bizim bir akrabamız iş bulmayınca paralı askerliğe basvurmustu 1 tanede küçük oglu var. o da hakkaride mayınları kontrol edenlerin içindeki grupta.:çok üzgünüm:

buarda bende düşünmüo değilim bu yemin törenini.kasıldım ne giysem ne yapsam nasıl hoş görünsem diye.ama çevremde o zaten özlemiştir nasıl gidersen git yinede beğenir diolar ama benim içime sinmiyo ya .çıtçıt bile almayı düşünüorum sırf farklı olsun diye.nasıl olur bilmiorum daha önce hiç gerek duymamıştım ama....:bbo:

kızlar dün hiç uyuyamadım heyecandan mirmirmirmir
yarın kavuşuyoruz sonunda :sm_cool:
sabah saat 6dan beri 2 saate bir arıyor nişanlım. kaç gün geçti bu saatler geçmiyor diyor.
çook heyecanlıyım ya.
iskenderun deniz er eğitim alayında yani nişanlımın olduğu yerde mehmet aslan da kısa dönem askerlik yapıyormuş. televizyonlar ilgi göstersin diye yemin töreni konuşmasını ona yaptıracaklarmış. :1closedeyes: çok gıcık oldum ben bunu duyunca. neyse yemin törenine gitmeyeceğim ama mehmet aslan sayesinde akşam nişanlımla beraber izleyeceğiz televizyondan. :sm_cool:

eşin senin en çok hangi halini seviyorsa onu yap bence canım. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…