Ksa dnem Askerlik...

arkadaslar sap olmassa onlar alim allah bırbırlernı yerler tabıkıde vardır.bende anladııgm kadarı ıle kı ben anladıysam keısn var ya

alkisalkisalkis
canım nişanlını görebilecekmisin hafta sonu?
bu arada mehmet aslan kim diye düşünürken :bbo:
google dan arama yaptım
demek oda iskenderundaymış :sm_confused:

alkisalkisalkis
canım nişanlını görebilecekmisin hafta sonu?
bu arada mehmet aslan kim diye düşünürken :bbo:
google dan arama yaptım
demek oda iskenderundaymış :sm_confused:

ben de bilmiyordum nişanlım söyleyince google dan bakınca çıkartmıştım kim olduğunu kaydirigubbakcemile3
nişanlım 7gün izin hakkını kullanacak canım.

askerlik iznini kullanıyor ozaman değil mi?
hayırlı olsun yerimseniben

giderken izin kullanmayacağım çabuk bitsin, zaten ne ki 5 ay sabredeceğiz dedi :dilcikar:
1hafta geçmeden aşkım izin kullansam ne dersin demeye başladı sırnaşık şey
Birkaç gündür de bayram izni hayalleri kuruyor :dance:

en güzeli de ne oldu biliyor musun canım. gitmeden bir gün önce kayınvalidemde yemekteyim.İmam da vardı yemekte. Gitmeden önce kuran okuttular evde nişanlım için. yemek esnasında izin kullanırsan 6ay sonra mı burda olursun dedim nişanlıma. kayınvalidem hemen atladı ne izni biran önce gidip gelsin, izin falan kullanmasın dedi. :mymeka: nişanlıma yemekteki insanlara rezil oldum anlayacağın. şimdi yarın kayınvalidemin evine gideceğim şakkıdı ve ne yapacak onu düşünüyorum :roflol:

3. senemiz de bitti.bi telefon bekledim gelmedi,unutmuştur kesin.çok kötü hissesdiyorum:çok üzgünüm:senağlamasenağlama offf

:gitme: geçer canım inşallah ne yapalım üzülme kaydirigubbakcemile:gitme:

ahhh insallahcnm insalalh cok üzülüyorum ya 11 eylül ören var qidemiyorum otobüsle qitsem kac qünüm yolda qececek coocukları bıraksam olmuoyr bırakmasam oda olmuyor ucakla qitsem arastırıdm aktaramlıymıs direk yokmus edirne havalimanı yokmus offff nolack halim ya kzılar coook özledim coook törende yanında olmak istiyorum care bulamıyorum

aminn cnm saqol insallh herkes askerlerine kavusr bende askerime insallah haklısn sende yasadn özlemleri cok sükürki bitti cnm ya insallah hayırlsıyl da ewlenirsin askerlik safagın bitsin de ewlilik safaqında en azında yanında olmus olur cnm

hadiqözünaydın cnm bende özledim

kayınvaliden alem yani hehe niye bozulacaksın ki cnm o bozulsun sen birsey dememisnki nişanlın varken tadını cıkar sonra tekrardan özlem duyacaksın cnm

laelaelaelaelae kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm laelaelaelaelae
delikafadulden

neden kötüsün cnmmm :sinifsinif: mafoldumben

arkadaşlar benn yemin törenine gidemiyorum ailesinin de gitmesini istemedi off ya çok kötüyüm br gün arıyor gel seni çok özledim diyor sonra da seni görürsem buralarda hiç duramam en iyisi gelme diyor. çok zor bi durumdayım yanına gitmek için can atıyorum sesi telefnda öyle ağlamaklı geliyor ki gidip de onu daha zor bi durumun içinde bırakmak istemiyorum napsam ki acaba onu dinlemeyip gitsemmi ki?

aynı dertteyiz cnm esimde qelme diyor ben dayanamıyorum antalya edirne arası coook uzak otobüsle qitsem zamanım yok zor olur ucak qitsem olmuyor aktarmalıymıs off kızlarımı qötürsem rezillik ceker qötürmesem arkamadan coook aqlarlar bilmiyorum ki ben karısıkım senin esin nerde yakınsa qit bence cnm cocukta yoksa cocuk varsa qidebiliyorsan durma qit derim kararsenin yinede

hem de ne alem. aslında bana böle pek bişey söylemez ama oğluna mı kıyamadır nedir bilemiyorum. ben nişanlımı göreceğim gerisini çok da önemsemiyorum haklısın canım :)

eğer eşin yakın bir yerdeyse gidişin zor olmayacaksa git bencede.

veeee sonunda büyük gün kaydirigubbakcemile2
pazartesi sınavda görevli olduğum için gelicem ve salı tekrar gideceğim ozamana kadar kendinize ii bakın kızlar opuyorumnanaktan

veeee sonunda büyük gün kaydirigubbakcemile2
pazartesi sınavda görevli olduğum için gelicem ve salı tekrar gideceğim ozamana kadar kendinize ii bakın kızlar opuyorumnanaktan

:dance:hadi gözün aydın canım inşallah çoook güzel geçer günün,
bende pazartesiye kadar yokum tatil yapıcam ailemin yanında kendinize iyi bakın allah korusun askerlerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…