- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.241
:))) bu ne şimdi ??lülülülülülü
alkisalkisalkiskızlar dün hiç uyuyamadım heyecandan mirmirmirmir
yarın kavuşuyoruz sonunda :sm_cool:
sabah saat 6dan beri 2 saate bir arıyor nişanlım. kaç gün geçti bu saatler geçmiyor diyor.
çook heyecanlıyım ya.
iskenderun deniz er eğitim alayında yani nişanlımın olduğu yerde mehmet aslan da kısa dönem askerlik yapıyormuş. televizyonlar ilgi göstersin diye yemin töreni konuşmasını ona yaptıracaklarmış. :1closedeyes: çok gıcık oldum ben bunu duyunca. neyse yemin törenine gitmeyeceğim ama mehmet aslan sayesinde akşam nişanlımla beraber izleyeceğiz televizyondan. :sm_cool:
alkisalkisalkis
canım nişanlını görebilecekmisin hafta sonu?
bu arada mehmet aslan kim diye düşünürken :bbo:
google dan arama yaptım
demek oda iskenderundaymış :sm_confused:
askerlik iznini kullanıyor ozaman değil mi?
hayırlı olsun yerimseniben
3. senemiz de bitti.bi telefon bekledim gelmedi,unutmuştur kesin.çok kötü hissesdiyorum:çok üzgünüm:senağlamasenağlama offf
:gitme: geçer canım inşallah ne yapalım üzülme kaydirigubbakcemile:gitme:
canım çok sağol. allah kavuştursun an yakın zamanda hayırlısıyla inşallah. günler geöiyor merak etme bende ilk başlarda çok zorlanıyordum her gün ağlıyordum felan sonra alışır gibi oldum. başka işlerle meşgul oldum düşünmemeye çalıştım. gerçi bizim askerlik rahattı kırşehirde hemde kurye hergün sivil ve dışarda elinde de telefon. uzun süre konuşabiliyoruz problem olmuyor. allah size kolaylık versin birde uzun dönemleri düşünürsek biz çok şanslıyız. a.s
moralini bozma buda geçer bizim şafak hiç bitmiyor sen yine şanslısın. daha henüz günü belli olmayan söz, nişan, evlilik şafağı sayacağız :çok üzgünüm:
kızlar dün hiç uyuyamadım heyecandan mirmirmirmir
yarın kavuşuyoruz sonunda :sm_cool:
sabah saat 6dan beri 2 saate bir arıyor nişanlım. kaç gün geçti bu saatler geçmiyor diyor.
çook heyecanlıyım ya.
iskenderun deniz er eğitim alayında yani nişanlımın olduğu yerde mehmet aslan da kısa dönem askerlik yapıyormuş. televizyonlar ilgi göstersin diye yemin töreni konuşmasını ona yaptıracaklarmış. :1closedeyes: çok gıcık oldum ben bunu duyunca. neyse yemin törenine gitmeyeceğim ama mehmet aslan sayesinde akşam nişanlımla beraber izleyeceğiz televizyondan. :sm_cool:
giderken izin kullanmayacağım çabuk bitsin, zaten ne ki 5 ay sabredeceğiz dedi :dilcikar:
1hafta geçmeden aşkım izin kullansam ne dersin demeye başladı sırnaşık şey
Birkaç gündür de bayram izni hayalleri kuruyor :dance:
en güzeli de ne oldu biliyor musun canım. gitmeden bir gün önce kayınvalidemde yemekteyim.İmam da vardı yemekte. Gitmeden önce kuran okuttular evde nişanlım için. yemek esnasında izin kullanırsan 6ay sonra mı burda olursun dedim nişanlıma. kayınvalidem hemen atladı ne izni biran önce gidip gelsin, izin falan kullanmasın dedi. :mymeka: nişanlıma yemekteki insanlara rezil oldum anlayacağın. şimdi yarın kayınvalidemin evine gideceğim şakkıdı ve ne yapacak onu düşünüyorum :roflol:
laelaelaelaelae kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm laelaelaelaelae
delikafadulden
arkadaşlar benn yemin törenine gidemiyorumailesinin de gitmesini istemedi off ya çok kötüyüm br gün arıyor gel seni çok özledim diyor sonra da seni görürsem buralarda hiç duramam en iyisi gelme diyor. çok zor bi durumdayım yanına gitmek için can atıyorum sesi telefnda öyle ağlamaklı geliyor ki gidip de onu daha zor bi durumun içinde bırakmak istemiyorum napsam ki acaba onu dinlemeyip gitsemmi ki?
hadiqözünaydın cnm bende özledim
kayınvaliden alem yani hehe niye bozulacaksın ki cnm o bozulsun sen birsey dememisnki nişanlın varken tadını cıkar sonra tekrardan özlem duyacaksın cnm
neden kötüsün cnmmm :sinifsinif: mafoldumben
arkadaşlar benn yemin törenine gidemiyorumailesinin de gitmesini istemedi off ya çok kötüyüm br gün arıyor gel seni çok özledim diyor sonra da seni görürsem buralarda hiç duramam en iyisi gelme diyor. çok zor bi durumdayım yanına gitmek için can atıyorum sesi telefnda öyle ağlamaklı geliyor ki gidip de onu daha zor bi durumun içinde bırakmak istemiyorum napsam ki acaba onu dinlemeyip gitsemmi ki?
hem de ne alem. aslında bana böle pek bişey söylemez ama oğluna mı kıyamadır nedir bilemiyorum. ben nişanlımı göreceğim gerisini çok da önemsemiyorum haklısın canım :)
.
veeee sonunda büyük gün kaydirigubbakcemile2
pazartesi sınavda görevli olduğum için gelicem ve salı tekrar gideceğim ozamana kadar kendinize ii bakın kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?