Ksa dnem Askerlik...

dün gece arkadasım geldi evimde cips alıp film segrettik gece 2ye kadar konustuk. aslında güzel bir gündü ama yetmedi. esimde zaten soguk konusuyormafoldumben

dün gece arkadasım geldi evimde cips alıp film segrettik gece 2ye kadar konustuk. aslında güzel bir gündü ama yetmedi. esimde zaten soguk konusuyormafoldumben

delimi ne bunlar ya.insan özledikçe sıcaklaşır sesi titrer sevinir.bunlara noluyo anlamıyorum ya benimkindede tavırlı bi konuşma...sıkıyo bazen .ben sel var diye onun için endişelenirken emirvaki konuşmalar kısa kesilen telefon görüşmeleri,sitem ...bıktım ya .ordan bile sinir etmey insanı üzmeye yetiyolar ya.bizsizliğe mi alışıyolar yoksa artık bezdiler onun için mi böyleeeeeeeeee......lmaz:

cnmaskerlik kolay deqil..orada psikolojisi bozulyor ondandır cnm ya üzülme

Şafak 129 - Hakkarı Cukurca....

Allahım sana sukurler olsun, 120 lılerıde goruyoruz... 20 lılerı de 2 lerı de gorelım ınsallh...

Dogan gunesı gorelımm !!.......

Uzmeyin kendinizi kızlar, boyle durumları bizde yasadik. Ozlemin vermis oldugu sitemler bunlar. Siz sakın olun. Ordaki durumlarini tam olarak bilemiyoruz.Siz hep guzel kapatmaya calisin telefonu , sesi biraz dustumu gulumseticek biseyler soyleyin. Ben hep oyle yaptim. Sevgilim ordaki arkadaslariyla dertlestikten sonra bana cok tesekkur etti. Diger arkadaslarinin kiz arkadaslari anlayisli degillermis,, cocukları orda zor durumda bırakmıs sevgilileri, hatta bi kaci nisanliymis ama nisani atacakmis donunce. Bana tesekkur edip duruyor simdi gelisi yaklastikca.Bana hep destek oldun hic moralimi dusurmedin,destegin olmasa burda saatler gecmiyor der hep.

kızlar ben bi kac gündür pek keyifsizim. birde yok ama içim sıkılıyor. pek netede girmiyorum. iste calısasımda yok

bnde de çok oluyordu canım ya bi kaybetim mi dengemi 1 hafta toparlayamıyorum kendimi:gitme: sonra değmiyor inan yüreğinden çıkaramayacaksın ama aklından bir süre çıkarmayı rahatlamayı dene pozitif ol geçecek diye motive et kendini göreceksin geçecek canım :a015:

canım bunun nedeni askerlikten dolayı mı bilmiyorum. esim arayınca bile onunlada keyifsiz konusuyorum. gecen hafta yemin töreni için gün sayıyordum simdi ise yarın gidecegim halde hiç enerjim yok

canım bunun nedeni askerlikten dolayı mı bilmiyorum. esim arayınca bile onunlada keyifsiz konusuyorum. gecen hafta yemin töreni için gün sayıyordum simdi ise yarın gidecegim halde hiç enerjim yok

yalnızlık hissi bazen bıkkınlık veriyor insanda ondan tatlım :gitme: herşeyi birlikte yapma isteği bunlara sebep oluyor....yarın gideceksin bak ne güzel hadi topla kendini hazırla yarına güücükler saç eşine opuyorumnanaktan

daisybaby canım nasılsın alıştın mı :gitme:

yok cnm ... ben alsımaya calıssam kzım babası için aqlaması beni öldürüyor.... bende baslıyorum aqlamaya.. artık kızım babasıyla sık sık qörüsüyor bana sıra qelmiyor pabucum dama atıldıkaydirigubbakcemile3 hehe sen nasılsn cnm sen alıstınmı

1 ay geçti canım bak hemencik:gitme: diğer günlerde su olur akar inşallahturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…