- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.441
inşallah bizde bigün şafak 8 deriz burda canım çok sevindim sizleri için sağsalimde evlerine gelirler inşallah darısı bizim başımıza.
ben anca aksamları girebiliyorum öğlenleri çalışıyorum
tipik depresyon=)
sen güzel bi yemek ısmarla kendine bide film al biyerden ışıkları kapat ayaklarınıda uzat oh mis gibi..=) ertesi gün neşeli olmazsan burdayım gel döv yav:mymeka: :roflol:
dün gece arkadasım geldi evimde cips alıp film segrettik gece 2ye kadar konustuk. aslında güzel bir gündü ama yetmedi. esimde zaten soguk konusuyormafoldumben
delimi ne bunlar ya.insan özledikçe sıcaklaşır sesi titrer sevinir.bunlara noluyo anlamıyorum ya benimkindede tavırlı bi konuşma...sıkıyo bazen .ben sel var diye onun için endişelenirken emirvaki konuşmalar kısa kesilen telefon görüşmeleri,sitem ...bıktım ya .ordan bile sinir etmey insanı üzmeye yetiyolar ya.bizsizliğe mi alışıyolar yoksa artık bezdiler onun için mi böyleeeeeeeeee......lmaz:
delimi ne bunlar ya.insan özledikçe sıcaklaşır sesi titrer sevinir.bunlara noluyo anlamıyorum ya benimkindede tavırlı bi konuşma...sıkıyo bazen .ben sel var diye onun için endişelenirken emirvaki konuşmalar kısa kesilen telefon görüşmeleri,sitem ...bıktım ya .ordan bile sinir etmey insanı üzmeye yetiyolar ya.bizsizliğe mi alışıyolar yoksa artık bezdiler onun için mi böyleeeeeeeeee......lmaz:
kızlar ben bi kac gündür pek keyifsizim. birde yok ama içim sıkılıyor. pek netede girmiyorum. iste calısasımda yok
bnde de çok oluyordu canım ya bi kaybetim mi dengemi 1 hafta toparlayamıyorum kendimi:gitme: sonra değmiyor inan yüreğinden çıkaramayacaksın ama aklından bir süre çıkarmayı rahatlamayı denepozitif ol geçecek diye motive et kendini göreceksin geçecek canım :a015:
Şafak 129 - Hakkarı Cukurca....
Allahım sana sukurler olsun, 120 lılerıde goruyoruz... 20 lılerı de 2 lerı de gorelım ınsallh...
Dogan gunesı gorelımm !!.......
şafakkkkk son 1 hafta ohhhhh nihayet :lepi:turkbayragi
canım bunun nedeni askerlikten dolayı mı bilmiyorum. esim arayınca bile onunlada keyifsiz konusuyorum. gecen hafta yemin töreni için gün sayıyordum simdi ise yarın gidecegim halde hiç enerjim yok
rabbim sağlıklı bir şekilde katursun canım inşallah :kedi: darısı bize hihoyyyt
daisybaby canım nasılsın alıştın mı :gitme:
yok cnm ... ben alsımaya calıssam kzım babası için aqlaması beni öldürüyor.... bende baslıyorum aqlamaya.. artık kızım babasıyla sık sık qörüsüyor bana sıra qelmiyor pabucum dama atıldıkaydirigubbakcemile3 hehe sen nasılsn cnm sen alıstınmı
1 ay geçti canım bak hemencik:gitme: diğer günlerde su olur akar inşallahturkbayragi
ahhh cnm insallah cnm seninkide az kalmsı ya ne heyecanlı olur .... darısı bizlere olsun
esim izin kullanırsa kac qünlük olur cnm aslında bende oda istemiyor ama kızım durmuyor baba nezman qeleceksn diyor :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?