Ksa dnem Askerlik...

bende bıktım artık hep aynı kaprisler hep aynı tavırlar arayıp konusmuyo madem konusmak istemıyosun arama demi!! sinir ediyo beni

dün gece arkadasım geldi evimde cips alıp film segrettik gece 2ye kadar konustuk. aslında güzel bir gündü ama yetmedi. esimde zaten soguk konusuyormafoldumben
ben sürekli kafamı dağıtmaya calısıyorum düşünmemek en iyisi haberleride açıp eskisi gibi izlemıyorum şöyle bakıp kapatıyorum. psikolojim bozuluyo yoksa heran bihaber alcakmışım gibi geliyo. bi uğraş bulmak lazım kafa dağıtmak lazım. tüm gün çalışıyorum ama aksam evdekı o 3-4 saatte dinlenmek iyi gelmıyo artık aklım hep onda..

esim izin kullanırsa kac qünlük olur cnm aslında bende oda istemiyor ama kızım durmuyor baba nezman qeleceksn diyor :gitme:
ayy kıyamam ben ona yaa sen böyle dedikçe çocukken babamın hastaneye ankaraya gittiği günler aklıma geliyo hep aglardım özledim diye..
kızlar babaya aşık büyüyolar çok zordur şimdi onun için

ayy kıyamam ben ona yaa sen böyle dedikçe çocukken babamın hastaneye ankaraya gittiği günler aklıma geliyo hep aglardım özledim diye..
kızlar babaya aşık büyüyolar çok zordur şimdi onun için

ewet cnm cok zor ya ne yapalım mecbur alısacak annemde öyle derdi .. kız evlat babaya erkek evlat anneye off ne zor oluyordu demi inanırmsın canım kızıım arkadaşlrıyla oynuyor sonra ne diyor biliyormsun ANNE BABAM NEZAMAN GELECEK herkesin babası qeliyor benim babam qelmiyor yoksa hiç mi qelmyecek diyor yaaaaaaa bu seferde ben bitiyorum offf

insanın aklı zaten hep orda senin bide kızını avutma derdin var allah hepimizden çok sana betüle çocugu olanlara sabır versin canım biz bişekilde idare ediyoruzda çocuklu olmak bambaşka bişey. inşallah geçicek hepsi gülerek hatırlıycaksın bugünleri eşinin yeri iyi allahtan içinrahat uyuyosun

ewet çok sükür iyi yerde ... ewet cocuklu olan lar daha zor oluyor yaa .. allah herkese yardım etsin ve sabır versin cnm

sen neyapıyon cnm alıstınmı nasıl qidiyor

herkese selam
ben geldim mafoldumben
bu sefer daha kötü oldum ben. Gitmesine yarım saat kala o da keşke gelmeseydim dedi mafoldumben bu izin bizi daha kötü etkiledi kızlar. :gitme: :gitme:

herkese selam
ben geldim mafoldumben
bu sefer daha kötü oldum ben. Gitmesine yarım saat kala o da keşke gelmeseydim dedi mafoldumben bu izin bizi daha kötü etkiledi kızlar. :gitme: :gitme:
hosgeldin canım. ya neden öyle düşünüyosun yeni gönderdiğini farzet bizden bi ay önce kavuşcaksın diye düşün:lepi:

sen neyapıyon cnm alıstınmı nasıl qidiyor

alışıyorum yavaş yavaş canım aglama krizlerim azaldı enazından.
bide iş değiştirdim ev taşıdım derken baya oyalandım.

kendimi kandıramıyorum ki :çok üzgünüm: inşallah birkaç güne alışacağım. bir de geldiğinden beri öyle masum bir ifade vardı ki yüzünde, yüzüne bakınca ağlayasım geliyordu. Ama böyle bir nişanlım olduğu için Allah'a birkere daha dua ettim

Yeni işin hayırlı olsun canım evin de tabi. Eminim yorucu olmuştur canım senin için.

saol canım eski evim soguk oluyodu geçen kışı hep hasta geçişürmiştim inşallah busene üşümem=)
bende olsam cok üzülürdüm ağlardım şimdi boşlukta gibisindir anlıyorum gercekten ama yeniden ayrıldıgınız için şimdi zor geliyo, bir iki ay geçtiğinde bendeki özlemle senin özlemin bir olmaz görmek iyi gelmiştir emin ol canım keşke bende görsem razıyım yeniden aynı ayrılıgı yaşamaya=(((

herkese selam
ben geldim mafoldumben

cnm sükürki yine qördün biz ne yapalım... baksana kzım babm nedenqelmiyr ne zman qelecek .... diye diye esim izin kullanmaycaktı çkızımın üzülmesine kullanacak sanırım kesin belli deqilde .... olsn cnm sonucta qördün qitmesi aqır oluyor ama sabredeceqiz caremiz yokki

alışıyorum yavaş yavaş canım aglama krizlerim azaldı enazından.
bide iş değiştirdim ev taşıdım derken baya oyalandım.

iyi cnm ozamn baya zaman qecirmiş oldun..... aslında bende kayınvalideme qitmek istiyorum deqişklik olsn diye cocuklarla cok zor qidemem ki yollar cok uzak ewde oturaaqım öyle

ewet ay buarada yeni işin ve evin hayırlı olsun demeyi unutmusum kusura bakma

kızlarya yarın esimin yemin töreni var ben qidemiyorum cok üzülüyorum ya offff yarın yemin töreninden sonra msnden qörüseceqiz herqün qörüsüyoruz msnden ama yarın daha uzun olacak yanında olmak isitoyurm ya ..... qelme diyor

Benim evimde de kömür sobası var canım. geçen kış annem vardı rahat ediyordum,ben okuldan gelmeden önce yakıyordu sobayı :) ama bu yıl gelmeyecek ne yapacaksam artık bilmiyorum. ben de senin gibi çook üşüyeceğim herhalde.Kaloriferli ev olsa hemen taşınacağım ama o da yok
Valla görmek mi daha ii yoksa görmemek mi bilmiyorum canım.Kesin olan birşey varsa bu da asker yolu gözlemenin çoook zor olduğu

buarada kızlar nişanlımın dağıtılcagı yer lojistik destek bölüğü alcakmış. ne oldugunu biliyomusunuz????
Acaba silahların falan olduğu yer mi? hiç bilmiyorum canım.

Bence senin eşin izin kullansın zaten canım.Küçük çocuklar bu gibi durumdan çok etkileniyor ve bir süre sonra hasta bile oluyorlar. benim eniştemin 2.5ay önce başka bir ile tayini çıktı. Lojman beklediler 2ay boyunca. ha çıktı ha çıkacak diye oyaladılar. Ablam ve yeğenim bir bizde bir kayınvalidesinde kaldı. yeğenimin her isteği yapıldı hatta bu süreçte çok şımattık onu. ama çocuk bir süre sonra hergün defalarca tlfda konuşmasına rağmen babasının onu terkettiğini falan düşünmeye başladı, ve sürekli hasta olmaya gece ateşlenmeye falan başladı. yani biliyorum bu durumu çook zor.

buarada kızlar nişanlımın dağıtılcagı yer lojistik destek bölüğü alcakmış. ne oldugunu biliyomusunuz????

canım benm eşiminde orya çıkma ihtimali var ama daha aramadı senağlama benim babam askeriyedeydi daha önce babam inş. mühendi ocacımda inş. mühendisi işleiryle alakalı bi yer olsa gerek öğrenirsem tam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…