Ksa dnem Askerlik...

of bilmiyorumki canım ya içime bi kuşku düştü nası biyer ne iş yapar hiç bilmiyorum. lojistik diyince benim aklıma direk yol araç kullanımı ve tabi mayın geldi...!:1no2:

saol canım. nişanlımın görevi belli olmuş yine tuncelide kalıyo, görevide lojistik destek bölüğüymüş ne demek nası bişey anlamadım kötü bişey değildir inşallah :Saruboceq:

insallah iyidir cnm ben bilmiyorumki:1no2: üzülme cnm ya umarım iyidir

aslında haklısn cnm kızım o kadar psikolojisi bozulduki zaten antalya yeni tasındık 2 hafta sonra asker oldu tasındıktan sonra ev ve iş telası oldu ilqilenemdi simdideaskerde daha karar vermedi ama kesin qelir bence artık benim pabucuma damaattılar kzızımla esim ilk fırsat ta onlar konusyor veya qörüsüyorr bana zaman kalmıyr :gitme: :Saruboceq:mirmirmirmir

bakalım canım googledan neymiş diye. hatta dur ben bakıyom şimdi:)
bende baktım canım pek bişey yazmıyo. nakliye akla gelen ilk şey. yarın anlarız artık ama bugece ben uyurmuyum onu bilmem
bencede gelmesi en iyisi. benim babamda hastanede uzun kalırdı ama her gelişi bayram gibi gelirdi bana. ve gelirken getirdiği akide şekerlerini çok özledim, hatıra kalıcak bu özlemler. büyüdüğünde aynı benim gibi anlatırken hem gülümseyecek hem nekadar sevdiğini anlıycak. özlemek bi bakıma iyidir insanlara elindekinin kıymetini bilmeyi öğretir, çocukta olsa anlar bunu sen hep iyi tarafından bakmaya çalış bukadar yıpratma kendini canım , ilk ay geçtikten sonra gerisi cabuk gelirmiş biz zor kısmını atlattık bence:teselli:

link gönderim ama olmadı nedense ama bu yazıyor sadece

Lojistik destek taburu

Alayın her türlü ikmal malzemesinin temini, nakliyesi ve bakımından sorumlu birimdir.

Tabur karargahı
2 Mühimmat nakil bölüğü
2 Yakıt nakil bölüğü
1 Nakliye bölüğü
1 Sahra mutfak birimi
1 Bakım onarım müfrezesi

of bilmiyorumki canım ya içime bi kuşku düştü nası biyer ne iş yapar hiç bilmiyorum. lojistik diyince benim aklıma direk yol araç kullanımı ve tabi mayın geldi...!:1no2:

hozatta canım ya. sizinki belli oldumu?

Canım dıger topıge yazdım yoksun sanırım....;

Askeri Lojistik
Askeri lojistikte, kaynakların ihtiyaç duyulan yer ve zamanda yerine nasıl ulaştırılacağı yönetilir. Askerlik biliminde, düşmanın tedarik hatlar? ?nı bozmak en önemli askeri stratejilerden biridir. Yakıt, cephane ve yiyeceği olmayan askeri güç savunmasızdır.

alıntı
-

Yanlıs yorum olmasın ama sanırım esın ya ıhtıyac olunnan bolgeye asker yada muhımmat vs gondermekle ılgılı bır ısın ıcınde, yada goturmekle ılgılı bır ısın ıcınde....

haklısın cnm bakalım ne olur

saol canım ya okudum ordada

sende saol canım benım korktugum sey oldu sanırım

olmuştur herhalde ama aramadı ki senağlama
belli oldu canım yarın öğreniriz nereye gıtceklerınıde yerleri kesin değilmiş daha

hayırlı yerler çıksın inşaallah Rabbim muhafaza etsin sağ salim dönmeyi nasip etsin hepsine

aminnnn cnm aminnn

bişey paylaşmak istiyorum kızlar
berat gecesi ile kadr gecesi arasında insanların kaderleri
yani rızıkları o yıl ölecek olanlar vb.. hepsi belli oluo
kadir gecesine kadar lütfen çok dua edelim hepimiz birbirimize özellikle askrlermize
dualara göre bazı şeyler yazılıyor

cok haklısın canım bu gunlerı bos gecırmeyelım.... dua dan baska bırsey yapamıyoruz onuda ıyı yapalım....

15inde demi kadir gecesi. kızlar çok özledim artık evlenmek istıyorum yuvamı kurmak istiyorum yanımda olsun başımı yaslıyım güven içinde huzur içinde yaşıyım istıyorum çok zor nişanlandık tam birbirimizi bulduk derken askere gitti doyamadım hiç. kaybetmek istemiyorum geceleri allahım benim ömrümden al ona ver diyorum elimden başka bişey gelmiyoki

cnm üzülme lütfen öylede düsünme nişanlın askerliqi yapıp qelecek evlenceksin cnm mutlu yuvan olacak bunalrı düsün ve dua et kötü düşünme karamasar olma tmammı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…