- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.481
Benim evimde de kömür sobası var canım. geçen kış annem vardı rahat ediyordum,ben okuldan gelmeden önce yakıyordu sobayı :) ama bu yıl gelmeyecek ne yapacaksam artık bilmiyorum. ben de senin gibi çook üşüyeceğim herhalde.Kaloriferli ev olsa hemen taşınacağım ama o da yok
Valla görmek mi daha ii yoksa görmemek mi bilmiyorum canım.Kesin olan birşey varsa bu da asker yolu gözlemenin çoook zor olduğu
Acaba silahların falan olduğu yer mi? hiç bilmiyorum canım.
saol canım. nişanlımın görevi belli olmuş yine tuncelide kalıyo, görevide lojistik destek bölüğüymüş ne demek nası bişey anlamadım kötü bişey değildir inşallah :Saruboceq:
Benim evimde de kömür sobası var canım. geçen kış annem vardı rahat ediyordum,ben okuldan gelmeden önce yakıyordu sobayı :) ama bu yıl gelmeyecek ne yapacaksam artık bilmiyorum. ben de senin gibi çook üşüyeceğim herhalde.Kaloriferli ev olsa hemen taşınacağım ama o da yok
Valla görmek mi daha ii yoksa görmemek mi bilmiyorum canım.Kesin olan birşey varsa bu da asker yolu gözlemenin çoook zor olduğu
Acaba silahların falan olduğu yer mi? hiç bilmiyorum canım.
Bence senin eşin izin kullansın zaten canım.Küçük çocuklar bu gibi durumdan çok etkileniyor ve bir süre sonra hasta bile oluyorlar. benim eniştemin 2.5ay önce başka bir ile tayini çıktı. Lojman beklediler 2ay boyunca. ha çıktı ha çıkacak diye oyaladılar. Ablam ve yeğenim bir bizde bir kayınvalidesinde kaldı. yeğenimin her isteği yapıldı hatta bu süreçte çok şımattık onu. ama çocuk bir süre sonra hergün defalarca tlfda konuşmasına rağmen babasının onu terkettiğini falan düşünmeye başladı, ve sürekli hasta olmaya gece ateşlenmeye falan başladı. yani biliyorum bu durumu çook zor.
bakalım canım googledan neymiş diye. hatta dur ben bakıyom şimdi:)of bilmiyorumki canım ya içime bi kuşku düştü nası biyer ne iş yapar hiç bilmiyorum. lojistik diyince benim aklıma direk yol araç kullanımı ve tabi mayın geldi...!:1no2:
of bilmiyorumki canım ya içime bi kuşku düştü nası biyer ne iş yapar hiç bilmiyorum. lojistik diyince benim aklıma direk yol araç kullanımı ve tabi mayın geldi...!:1no2:
bende baktım canım pek bişey yazmıyo. nakliye akla gelen ilk şey. yarın anlarız artık ama bugece ben uyurmuyum onu bilmembakalım canım googledan neymiş diye. hatta dur ben bakıyom şimdi:)
bencede gelmesi en iyisi. benim babamda hastanede uzun kalırdı ama her gelişi bayram gibi gelirdi bana. ve gelirken getirdiği akide şekerlerini çok özledim, hatıra kalıcak bu özlemler. büyüdüğünde aynı benim gibi anlatırken hem gülümseyecek hem nekadar sevdiğini anlıycak. özlemek bi bakıma iyidir insanlara elindekinin kıymetini bilmeyi öğretir, çocukta olsa anlar bunu sen hep iyi tarafından bakmaya çalış bukadar yıpratma kendini canım , ilk ay geçtikten sonra gerisi cabuk gelirmiş biz zor kısmını atlattık bence:teselli:insallah iyidir cnm ben bilmiyorumki:1no2: üzülme cnm ya umarım iyidirinşallah canım ya
aslında haklısn cnm kızım o kadar psikolojisi bozulduki zaten antalya yeni tasındık 2 hafta sonra asker oldu tasındıktan sonra ev ve iş telası oldu ilqilenemdi simdideaskerde daha karar vermedi ama kesin qelir bence artık benim pabucuma damaattılar kzızımla esim ilk fırsat ta onlar konusyor veya qörüsüyorr bana zaman kalmıyr :gitme: :Saruboceq:mirmirmirmir
ya canım merkezde dimi bu lojistik destek yoksa hozattadamı var
of bilmiyorumki canım ya içime bi kuşku düştü nası biyer ne iş yapar hiç bilmiyorum. lojistik diyince benim aklıma direk yol araç kullanımı ve tabi mayın geldi...!:1no2:
hozatta canım ya. sizinki belli oldumu?
bende baktım canım pek bişey yazmıyo. nakliye akla gelen ilk şey. yarın anlarız artık ama bugece ben uyurmuyum onu bilmem
bencede gelmesi en iyisi. benim babamda hastanede uzun kalırdı ama her gelişi bayram gibi gelirdi bana. ve gelirken getirdiği akide şekerlerini çok özledim, hatıra kalıcak bu özlemler. büyüdüğünde aynı benim gibi anlatırken hem gülümseyecek hem nekadar sevdiğini anlıycak. özlemek bi bakıma iyidir insanlara elindekinin kıymetini bilmeyi öğretir, çocukta olsa anlar bunu sen hep iyi tarafından bakmaya çalış bukadar yıpratma kendini canım , ilk ay geçtikten sonra gerisi cabuk gelirmiş biz zor kısmını atlattık bence:teselli:
hozatta canım ya. sizinki belli oldumu?
saol canım ya okudum ordada
Canım dıger topıge yazdım yoksun sanırım....;
Askeri Lojistik
Askeri lojistikte, kaynakların ihtiyaç duyulan yer ve zamanda yerine nasıl ulaştırılacağı yönetilir. Askerlik biliminde, düşmanın tedarik hatlar? ?nı bozmak en önemli askeri stratejilerden biridir. Yakıt, cephane ve yiyeceği olmayan askeri güç savunmasızdır.
alıntı
-
Yanlıs yorum olmasın ama sanırım esın ya ıhtıyac olunnan bolgeye asker yada muhımmat vs gondermekle ılgılı bır ısın ıcınde, yada goturmekle ılgılı bır ısın ıcınde....
sende saol canım benım korktugum sey oldu sanırımlink gönderim ama olmadı nedense ama bu yazıyor sadece
Lojistik destek taburu
Alayın her türlü ikmal malzemesinin temini, nakliyesi ve bakımından sorumlu birimdir.
Tabur karargahı
2 Mühimmat nakil bölüğü
2 Yakıt nakil bölüğü
1 Nakliye bölüğü
1 Sahra mutfak birimi
1 Bakım onarım müfrezesi
belli oldu canım yarın öğreniriz nereye gıtceklerınıde yerleri kesin değilmiş dahaolmuştur herhalde ama aramadı ki senağlama
saol canım ya okudum ordada
sende saol canım benım korktugum sey oldu sanırım
belli oldu canım yarın öğreniriz nereye gıtceklerınıde yerleri kesin değilmiş daha
bende baktım canım pek bişey yazmıyo. nakliye akla gelen ilk şey. yarın anlarız artık ama bugece ben uyurmuyum onu bilmem
bencede gelmesi en iyisi. benim babamda hastanede uzun kalırdı ama her gelişi bayram gibi gelirdi bana. ve gelirken getirdiği akide şekerlerini çok özledim, hatıra kalıcak bu özlemler. büyüdüğünde aynı benim gibi anlatırken hem gülümseyecek hem nekadar sevdiğini anlıycak. özlemek bi bakıma iyidir insanlara elindekinin kıymetini bilmeyi öğretir, çocukta olsa anlar bunu sen hep iyi tarafından bakmaya çalış bukadar yıpratma kendini canım , ilk ay geçtikten sonra gerisi cabuk gelirmiş biz zor kısmını atlattık bence:teselli:
hayırlı yerler çıksın inşaallah Rabbim muhafaza etsin sağ salim dönmeyi nasip etsin hepsine
hayırlı yerler çıksın inşaallah Rabbim muhafaza etsin sağ salim dönmeyi nasip etsin hepsine
bişey paylaşmak istiyorum kızlar
berat gecesi ile kadr gecesi arasında insanların kaderleri
yani rızıkları o yıl ölecek olanlar vb.. hepsi belli oluo
kadir gecesine kadar lütfen çok dua edelim hepimiz birbirimize özellikle askrlermize
dualara göre bazı şeyler yazılıyor
bişey paylaşmak istiyorum kızlar
berat gecesi ile kadr gecesi arasında insanların kaderleri
yani rızıkları o yıl ölecek olanlar vb.. hepsi belli oluo
kadir gecesine kadar lütfen çok dua edelim hepimiz birbirimize özellikle askrlermize
dualara göre bazı şeyler yazılıyor
15inde demi kadir gecesi. kızlar çok özledim artık evlenmek istıyorum yuvamı kurmak istiyorum yanımda olsun başımı yaslıyım güven içinde huzur içinde yaşıyım istıyorum çok zor nişanlandık tam birbirimizi bulduk derken askere gitti doyamadım hiç. kaybetmek istemiyorum geceleri allahım benim ömrümden al ona ver diyorum elimden başka bişey gelmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?