Ksa dnem Askerlik...

evet canım haklısın.

hepimiz aynı duayı ediyoruz canım. sen hiç kötü bişey düşünme güzelim.
Herşey güzel olacak, daha seninle beraber çeyiz düğün topiclerine gideceğiz :) nişanlılarımız,eşlerimiz gelince buraya yine yazacağız biz de göndermiştik ama geldiler kızlar,hiç korkmayın zaman çabuk geçiyor diye :)

cnm üzülme lütfen öylede düsünme nişanlın askerliqi yapıp qelecek evlenceksin cnm mutlu yuvan olacak bunalrı düsün ve dua et kötü düşünme karamasar olma tmammı cnm
çok saolun canım sizle paylaşmasam gecenin bi yarısı şu halimi çatlayana kadar ağlardım ben. azönce ben seni teseli ediyodum şimdi sen beni bu böyle 5 ay daha gidicek işte bu dengesizlik mahvediyo beni

bnimki bayraktepede şuan oraya çıkma ihtimali var
bi gelsin zaten tunceli adını bile duymak istemiyorum ondan sonra

inşallah canım ya inşallah. şapta atıcaz demikaydirigubbakcemile3

lütfen cnm ya üzülme ewet öyle cnm burda herkes birbirini teselli edecek destek verceqiz cnm qüzel seyler hayal et cnm

lütfen cnm ya üzülme ewet öyle cnm burda herkes birbirini teselli edecek destek verceqiz cnm qüzel seyler hayal et cnm
tamam=)
ozaman siz kaşındınız gece gece güzel şey düşün derseniz ben ne düşünürüm bilin bakalım hatta alın sizde düşünün haha

bazen şap atacağız bazen de başımız ağrıyor deyip çıldırtacağız onları :)

tamam kız koymayan ne olsun kaçar burda yazışırız sonrada

Eklentiler

• $ÇILEKL~1.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 50
kizlar hepinize sabır diliyorum...Allah kavuştursun..
daha erken gerçi ama benimki de Nisan'da asker olcak büyük ihtimal..artık burada bol booool yazarım size,basınızı yerim herhalde :) 5 ay katlanirsiniz di mı bana:)
5 yıldır birlikteyiz en fazla 3 hafta ayrı geçirdik..5 ay nasıl gecer hiç bilmiyorum,şimdiden bunu düşünüyorum..
tekrar Allah kavuştursun hepsi bütün askerlerimiz sagsalim evlerine varsınlar..

bazen ağlıyoruz bazen deliriyoruz hatta bazen sapıtıyoruz canım. sen de hoşgeldin a.s.

saol canım inşallah, bizde hiç ayrı kalmamıştık 4 senedir çok zor oldu ilk 2 haftam ama artık alışıyo gibiyim ilk günler uyuyamıyodum yemek yiyemiyodum telefonla wcye gitmeyi adet edindim mesela!
seninde gelir geçer inşallah

yusum çilekli puding almaya gitti kesin kız kilo alcak benim yüzümdenkaydirigubbakcemile3
:icecream: ben yarım saat önce çilekli puding ve frambuazlı yoğurt yedim. bir de şimdi ülkerin antep fıstıklı dolgulu çikolatasını yiyorum kaydirigubbakcemile3 ama sakın almayın derim çünkü tadı iğrenç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…