- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.501
evet canım haklısın.bişey paylaşmak istiyorum kızlar
berat gecesi ile kadr gecesi arasında insanların kaderleri
yani rızıkları o yıl ölecek olanlar vb.. hepsi belli oluo
kadir gecesine kadar lütfen çok dua edelim hepimiz birbirimize özellikle askrlermize
dualara göre bazı şeyler yazılıyor
senin eşin memnunmuydu canım? seni sık sık arayabiliyomuydu?
benimki pertekteydi şimdi hozata geçicekmiş
hepimiz aynı duayı ediyoruz canım. sen hiç kötü bişey düşünme güzelim.15inde demi kadir gecesi. kızlar çok özledim artık evlenmek istıyorum yuvamı kurmak istiyorum yanımda olsun başımı yaslıyım güven içinde huzur içinde yaşıyım istıyorum çok zor nişanlandık tam birbirimizi bulduk derken askere gitti doyamadım hiç. kaybetmek istemiyorum geceleri allahım benim ömrümden al ona ver diyorum elimden başka bişey gelmiyoki
çok saolun canım sizle paylaşmasam gecenin bi yarısı şu halimi çatlayana kadar ağlardım ben. azönce ben seni teseli ediyodum şimdi sen beni bu böyle 5 ay daha gidicek işte bu dengesizlik mahvediyo benicnm üzülme lütfen öylede düsünme nişanlın askerliqi yapıp qelecek evlenceksin cnm mutlu yuvan olacak bunalrı düsün ve dua et kötü düşünme karamasar olma tmammı cnm
bi gelsin zaten tunceli adını bile duymak istemiyorum ondan sonrabnimki bayraktepede şuan oraya çıkma ihtimali var
hepimiz aynı duayı ediyoruz canım. sen hiç kötü bişey düşünme güzelim.
Herşey güzel olacak, daha seninle beraber çeyiz düğün topiclerine gideceğiz :) nişanlılarımız,eşlerimiz gelince buraya yine yazacağız biz de göndermiştik ama geldiler kızlar,hiç korkmayın zaman çabuk geçiyor diye :)
çok saolun canım sizle paylaşmasam gecenin bi yarısı şu halimi çatlayana kadar ağlardım ben. azönce ben seni teseli ediyodum şimdi sen beni bu böyle 5 ay daha gidicek işte bu dengesizlik mahvediyo beni
bi gelsin zaten tunceli adını bile duymak istemiyorum ondan sonra
inşallah canım ya inşallah. şapta atıcaz demikaydirigubbakcemile3
bazen şap atacağız bazen de başımız ağrıyor deyip çıldırtacağız onları :)
tamam=)lütfen cnm ya üzülme ewet öyle cnm burda herkes birbirini teselli edecek destek verceqiz cnm qüzel seyler hayal et cnm
bazen şap atacağız bazen de başımız ağrıyor deyip çıldırtacağız onları :)
tamam=)
ozaman siz kaşındınız gece gece güzel şey düşün derseniz ben ne düşünürüm bilin bakalım hatta alın sizde düşünün haha
tamam kız koymayan ne olsun kaçar burda yazışırız sonrada
bazen ağlıyoruz bazen deliriyoruz hatta bazen sapıtıyoruz canım. sen de hoşgeldin a.s.kizlar hepinize sabır diliyorum...Allah kavuştursun..
daha erken gerçi ama benimki de Nisan'da asker olcak büyük ihtimal..artık burada bol booool yazarım size,basınızı yerim herhalde :) 5 ay katlanirsiniz di mı bana:)
5 yıldır birlikteyiz en fazla 3 hafta ayrı geçirdik..5 ay nasıl gecer hiç bilmiyorum,şimdiden bunu düşünüyorum..
tekrar Allah kavuştursun hepsi bütün askerlerimiz sagsalim evlerine varsınlar..
yusum çilekli puding almaya gitti kesin kız kilo alcak benim yüzümdenkaydirigubbakcemile3
kizlar hepinize sabır diliyorum...Allah kavuştursun..
daha erken gerçi ama benimki de Nisan'da asker olcak büyük ihtimal..artık burada bol booool yazarım size,basınızı yerim herhalde :) 5 ay katlanirsiniz di mı bana:)
5 yıldır birlikteyiz en fazla 3 hafta ayrı geçirdik..5 ay nasıl gecer hiç bilmiyorum,şimdiden bunu düşünüyorum..
tekrar Allah kavuştursun hepsi bütün askerlerimiz sagsalim evlerine varsınlar..
:icecream: ben yarım saat önce çilekli puding ve frambuazlı yoğurt yedim. bir de şimdi ülkerin antep fıstıklı dolgulu çikolatasını yiyorum kaydirigubbakcemile3 ama sakın almayın derim çünkü tadı iğrençyusum çilekli puding almaya gitti kesin kız kilo alcak benim yüzümdenkaydirigubbakcemile3
evet canım ya öyle demişti. ama azimliyim kilo alacağım ha tabi burcunun sayesinde çünkü küçücük bir yoğurt 150 kalori kaydirigubbakcemile3bencede nişanlısı demişya benim yüzmden zayıfaladın diye yesinde kilo lasın hehe
bencede nişanlısı demişya benim yüzmden zayıfaladın diye yesinde kilo lasın hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?