- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.521
iradeni kullanabilme yetini geliştirmen içinmiş duygularımızın kompetanı ne diyorsun sen bu işe :roflol:evet ben iyilik yapıyorum hepinize aslında o kilo alsın diye, sende diyette iradeni kulanabilme yetini getiştir diye canım yoksa valla o çilekinin işi neydi orda ya:roflol:
:icecream: ben yarım saat önce çilekli puding ve frambuazlı yoğurt yedim. bir de şimdi ülkerin antep fıstıklı dolgulu çikolatasını yiyorum kaydirigubbakcemile3 ama sakın almayın derim çünkü tadı iğrenç
evet canım ya öyle demişti. ama azimliyim kilo alacağım ha tabi burcunun sayesinde çünkü küçücük bir yoğurt 150 kalori kaydirigubbakcemile3
evet ben iyilik yapıyorum hepinize aslında o kilo alsın diye, sende diyette iradeni kulanabilme yetini getiştir diye canım yoksa valla o çilekinin işi neydi orda ya:roflol:
maaş almamıza 5 gün varken ne diye koyarsın ozaman çilekli pastayı. alan var alamayan var çok düşüncesizsin burcu :roflol:sen ne alcağını bilememişsin tatlım antepfıstıklı damakla muzlu süt süper oluyo yada kahve. buarada dolabım tamtakır anlatıyom ama yutkunuyorum bitaraftanda zaten ay sonu of ya:1rolleyes:
çok saolun canım sizle paylaşmasam gecenin bi yarısı şu halimi çatlayana kadar ağlardım ben. azönce ben seni teseli ediyodum şimdi sen beni bu böyle 5 ay daha gidicek işte bu dengesizlik mahvediyo beni
bi gelsin zaten tunceli adını bile duymak istemiyorum ondan sonra
senden alıp bize aktaralım onun da kilo alması gerekiyor çünkü. hatta seneme de gerek vardı kaydirigubbakcemile3sen kilo al ben zayıflıyım 7 kilomu veriyim oructan sobnra diyet yapacaqım süper oalcaqım inşalalh
ewet ya çilekli patyı kzıım qörmesin çilek hastası walla ben çikolatalı olursa dayanam yaa ben kilo vermeliyim yuusm da kilo alsın
eeee sen neolacaksın cnm
senden alıp bize aktaralım onun da kilo alması gerekiyor çünkü. hatta seneme de gerek vardı kaydirigubbakcemile3
öyle bişey yapsın hele bi varya kafasını gömerim oldugu yere.bende aynen öle düşünyom geçen facebook ta eşimin aldığı yere baktım tuncelide dağda operasyonlara gidenlern bi çoğu şimdi olsa yine gieirm çok özledim diyolardı inşaallah gelince bizi bırkıp tekrar tunceliye koşmazlar bağımlılık yapıyo galiba hele komandolar dah bi hevesli gitmeye kaydirigubbakcemile3
bi bakıyomuşum eşim işe die gidio akşam gelmiomuş arıyom
aşkım neredesin ben tuncelideyim bekleme faln diomuş kaydirigubbakcemile3 neyse geldiğini göreyimde bağlarım ben onu kaydirigubbakcemile3
evet cok fenayım beni gidi beniiii :teytey:maaş almamıza 5 gün varken ne diye koyarsın ozaman çilekli pastayı. alan var alamayan var çok düşüncesizsin burcu :roflol:
bende sizi gaza getirip ortalıgı karıstırıp kenara cekilcem hep böyle:roflol: aslında zayıfladım annem yüzün kaşık kadar kalmış dedi eve gittiğimde :roflol: maaş alıyımda bakarız bi çaresinekaydirigubbakcemile3sen kilo al ben zayıflıyım 7 kilomu veriyim oructan sobnra diyet yapacaqım süper oalcaqım inşalalh
ewet ya çilekli patyı kzıım qörmesin çilek hastası walla ben çikolatalı olursa dayanam yaa ben kilo vermeliyim yuusm da kilo alsın
eeee sen neolacaksın cnm
olurr süper olur ama sadece 7 kiloluk veririm daha fazlasını wermm haberiniz olsn kaydirigubbakcemile3 :roflol:
evet bizde burda kk lojistik destek birliği kurarız sendekiler bize fışşşşırrrt tamaaamm=))
kızlarrrr iyi qeceler sahur olmadan biraz uyuyp sahura kalakacaqım daha opuyorumnanaktan
iyi izlemeler cnmiyi geceler canımm ben sahura kadar oturcam film izliycem=) öpüldünn
ii geceler daisybaby...
ben de sahura kadar oturup ağlayacağım. yarimi yeni gönderdim ne de olsa :gitme:
ii geceler daisybaby...
ben de sahura kadar oturup ağlayacağım. yarimi yeni gönderdim ne de olsa :gitme:
öyle bişey yapsın hele bi varya kafasını gömerim oldugu yere.
sen öyle dedinde şimdi içime kurt düştü sevgili felan bulmasınlar kız ordan tuncelinin kızları fena değilmiş yalnız he!!
burcuuuu tuncelinin kızları cidden çok güzel kaydirigubbakcemile3
(Kara kediyim ben)
burcuuuu tuncelinin kızları cidden çok güzel kaydirigubbakcemile3
(Kara kediyim ben)
yok kız daha neler ben kocişime güveniyom hem çarşı izni yok hem benim bahsetiklerim operasyona gitmk istiyoruz dağları özledik diyolardı dağda kızların ne işi var sen rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?