Ksa dnem Askerlik...

evet ben iyilik yapıyorum hepinize aslında o kilo alsın diye, sende diyette iradeni kulanabilme yetini getiştir diye canım yoksa valla o çilekinin işi neydi orda ya:roflol:
iradeni kullanabilme yetini geliştirmen içinmiş duygularımızın kompetanı ne diyorsun sen bu işe :roflol:

sen ne alcağını bilememişsin tatlım antepfıstıklı damakla muzlu süt süper oluyo yada kahve. buarada dolabım tamtakır anlatıyom ama yutkunuyorum bitaraftanda zaten ay sonu of ya:1rolleyes:

evet canım ya öyle demişti. ama azimliyim kilo alacağım ha tabi burcunun sayesinde çünkü küçücük bir yoğurt 150 kalori kaydirigubbakcemile3

sen kilo al ben zayıflıyım 7 kilomu veriyim oructan sobnra diyet yapacaqım süper oalcaqım inşalalh

evet ben iyilik yapıyorum hepinize aslında o kilo alsın diye, sende diyette iradeni kulanabilme yetini getiştir diye canım yoksa valla o çilekinin işi neydi orda ya:roflol:

ewet ya çilekli patyı kzıım qörmesin çilek hastası walla ben çikolatalı olursa dayanam yaa ben kilo vermeliyim yuusm da kilo alsın

eeee sen neolacaksın cnm

sen ne alcağını bilememişsin tatlım antepfıstıklı damakla muzlu süt süper oluyo yada kahve. buarada dolabım tamtakır anlatıyom ama yutkunuyorum bitaraftanda zaten ay sonu of ya:1rolleyes:
maaş almamıza 5 gün varken ne diye koyarsın ozaman çilekli pastayı. alan var alamayan var çok düşüncesizsin burcu :roflol:

bende aynen öle düşünyom geçen facebook ta eşimin aldığı yere baktım tuncelide dağda operasyonlara gidenlern bi çoğu şimdi olsa yine gieirm çok özledim diyolardı inşaallah gelince bizi bırkıp tekrar tunceliye koşmazlar bağımlılık yapıyo galiba hele komandolar dah bi hevesli gitmeye kaydirigubbakcemile3
bi bakıyomuşum eşim işe die gidio akşam gelmiomuş arıyom
aşkım neredesin ben tuncelideyim bekleme faln diomuş kaydirigubbakcemile3 neyse geldiğini göreyimde bağlarım ben onu kaydirigubbakcemile3

senden alıp bize aktaralım onun da kilo alması gerekiyor çünkü. hatta seneme de gerek vardı kaydirigubbakcemile3

öyle bişey yapsın hele bi varya kafasını gömerim oldugu yere.
sen öyle dedinde şimdi içime kurt düştü sevgili felan bulmasınlar kız ordan tuncelinin kızları fena değilmiş yalnız he!!

maaş almamıza 5 gün varken ne diye koyarsın ozaman çilekli pastayı. alan var alamayan var çok düşüncesizsin burcu :roflol:
evet cok fenayım beni gidi beniiii :teytey:

bende sizi gaza getirip ortalıgı karıstırıp kenara cekilcem hep böyle:roflol: aslında zayıfladım annem yüzün kaşık kadar kalmış dedi eve gittiğimde :roflol: maaş alıyımda bakarız bi çaresinekaydirigubbakcemile3

ii geceler daisybaby...
ben de sahura kadar oturup ağlayacağım. yarimi yeni gönderdim ne de olsa :gitme:

ii geceler daisybaby...
ben de sahura kadar oturup ağlayacağım. yarimi yeni gönderdim ne de olsa :gitme:

sırayla geliyo hepimize bugün ya bi kere ağla at gitsin içindekileri ben 1 dk aglayıp susabiliyorum antremanlıyım artık=)) sıkma canını bak sen yeni gönderdin şimdi.. senin gibi şanslı olmak isteyen neçok kadın var bunu düşün kendini mutlu hisset lütfen canım.vereliniortak
saçının rengine karar verdinmi anlat bakalım hadi

öyle bişey yapsın hele bi varya kafasını gömerim oldugu yere.
sen öyle dedinde şimdi içime kurt düştü sevgili felan bulmasınlar kız ordan tuncelinin kızları fena değilmiş yalnız he!!

yok kız daha neler ben kocişime güveniyom hem çarşı izni yok hem benim bahsetiklerim operasyona gitmk istiyoruz dağları özledik diyolardı dağda kızların ne işi var sen rahat ol

burcuuuu tuncelinin kızları cidden çok güzel kaydirigubbakcemile3
(Kara kediyim ben)

zaten izne çıktıgı zamanlar önce sana sorcam nereye gitsin diye böyle piyasa yerlere gitmesine izin vermiycem sen köhn biyerler söylersin saatini doldurur döner kışlasına sana güveniyorum o konuda kahvehanede olsa olur yanikaydirigubbakcemile3

yok kız daha neler ben kocişime güveniyom hem çarşı izni yok hem benim bahsetiklerim operasyona gitmk istiyoruz dağları özledik diyolardı dağda kızların ne işi var sen rahat ol

son 2 ay filan çarsıya gönderiyolarmış ordada. valla bende güveniyorumda askerlik bu şeytan doldurur:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…