Ksa dnem Askerlik...

aman ya bu kklı kadınlar da ne kıskançlar kaydirigubbakcemile3
o gelene kadar yaptıramazmışım. tosun paşam öyle istedi kaydirigubbakcemile3

senin nişanlın nerede bakim
kaydirigubbakcemile3 sinirlenmiş bana. şaka yaptım şaka. aman erkeğin içinde olursa çölde bile bulur

inanır mısın canım. ben tunceliye giderken böyle sokakta şalvarlı insanlar falan bekliyordum. ayy bir gittim istanbuldan farksız. orda cafeler çoktur ve kızları görmen gerek acayip süslüler. bir de çok serbestller. türkü bar falan var orda geceleri gider eğlenirler boyuna, kimse de karışmaz bir laf etmez.
ama sizinkiler gidemez oralara canım.cafelere gitseler bile ordakiler hep uzak dururlar. çünkü polis ve askerden nefret ederler. onlarla konuşanlarla bile konuşmazlar

aman ya bu kklı kadınlar da ne kıskançlar kaydirigubbakcemile3
o gelene kadar yaptıramazmışım. tosun paşam öyle istedi kaydirigubbakcemile3

senin tosun paşan yine makul bişeyler istemiş, benimki gelene kadar oje sürmeyi makyaj yapmayı bide alışveriş merkezine gitmeyi yasakladı:roflol: ben kafamı hangi duvara vurayım sen söyle, bide nolur beni bırakma filan diyo arkasından bende ciğergah oluyorum tabi=) adam ordan bile idare ediyoya beni helal olsun valla

son 2 ay filan çarsıya gönderiyolarmış ordada. valla bende güveniyorumda askerlik bu şeytan doldurur:roflol:

hadi ya kim dedi son 2 ay çıkıyolarmış die
hiç endişem yok onun gözleri benden baskasını görmez
benden çekinmezse Allahtan korkar
onun için içim rahat

oh oh çok iyi çok iyi
hem sen nezmn ne sebeple gitin tunceliye :uhm:

hadi ya şimdi içim bi çalkalandıkötükedihüso ama bunları tunceli merkeze yollamıyolarmış hozatın merkezinde bırakıyolarmış. yani mışş mışş öyle diyo bilmiyorum artık

enişte yamanmış ama benimkinin de ondan geri kalır yanı yok hani. bana da aynı şeyler yasak ama az makyaja izin var. bir de eve giriş çıkış saatlerimi bile kontrol edebiliyor,ev sahibim yakın arkadaşı olur da :)
bir de benimki polis olduğu için ve neyazık ki burdaki polisler çok aptl :mymeka: oldukları için onların laf edemeyeceği kadar az çarşıya çık dedi.

oh oh çok iyi çok iyi
hem sen nezmn ne sebeple gitin tunceliye :uhm:
canım ben 3ay sözleşmeli öğretmen olarak çalışmıştım orda. sonra kadrom maraşa çıktı ve o lanet yerden ayrıldım kaydirigubbakcemile2

hadi ya şimdi içim bi çalkalandıkötükedihüso ama bunları tunceli merkeze yollamıyolarmış hozatın merkezinde bırakıyolarmış. yani mışş mışş öyle diyo bilmiyorum artık

bizim bir öğretmen arkadaş vardı, rehber öğretmendi. polislere ders veriyordu. milli eğitim görevlendirmişti adamı zorunluydu yani oraya gidip ders vermesi. bu öğretmenle bile konuşmuyorlardı düşün artık. hozat nasıl bir yerdir bilmiyorum ama yapacağı tek şey seninle msnde cam açıp görüşmek olacaktır. tunceli merkez bile küçük bir yer olduğuna göre hozat bit kadar bir yerdir yani

ben ojeme karışmasına çok sinirlenmiştim ilk söylediğinde ama sonra anlattıklarına inanamadım. ündeyken sınıflarında yalnızca 5-6 kız vardı ve 60 kadar erkek vardı. kızların yazın giydikleri parmak arası terliklerle oje sürmelerine biten tipler varmış derste o öküzler kızların ayak bileklerini keserlermiş!!!!. sapık çok dikkat et ben yokken dedi valla hakta verdim ne yalan söyliyim

ya benim kocişim mühendis ama orda matematik dersi verecek birine ihtiyaç varmış benim içime kurt düştü oranın kızlarının rahat olduğunu biliyorum evli mevli dinlemez asılırlar falan die daha rahat görünüyor olmasına rağmen olsun die dua edemdim ama dün sordum noldu die lsteyi vrmemişler öğretmenlik işi yattı dedi sence ii olmuş mu svineyim mi buna

hadi ya
anlat bana biraz nasıl geçiyodu gnlerin nasıl bi yer
canım orda yapacak tek şey var o da cafelerden birine gidip oturmak. ama cafeler cidden güzel oluyor. ben hep dışarıd oturur doğayı seyrederdim ya da kitap okurdum. ev tutamamıştım çünkü kiralar çok pahalıydı. ben de öğretmen evinde kalmıştım. ben gittiğimde çook ilginç bişey olmuştu. oraya bir milletvekilinin yeğeni mi ne gelecekmiş. beni de o zannetti herkes. nasıl olduysa böle duyulmuş. ilk zamanlar ben de rahattım ama sonradan cafede bana laf atmaya başladılar. akplilerin işi yok falan diye.

valla bu erkek milletinden herşey beklenir. ne saçma bişey bu ya.klava:

ordakiler eğitime çok düşkünler canım. oyüzden böle bişey olacağını zannetmem. ben maraştayım ve öğretmene asılan onlarca öğrenci var burda ama tuncelide büyük bir okulda çalışmama rağmen böle birşeye hiç denk gelmedim olsaydı da duyardım ama kulağıma böle bişey gelmedi bile. zaten ünvteye en fazla öğrenci gönderen illerden de biriydi tunceli.

desene benim kocacım gitse taşlarlar Allah muhafaza
bende rahat bi yer olsaydı gidip kalırdım ama malesef böyle bi yerde kalmak imkansız

desene benim kocacım gitse taşlarlar Allah muhafaza
bende rahat bi yer olsaydı gidip kalırdım ama malesef böyle bi yerde kalmak imkansız
yani eğer birkaç günlüğüne gideceksen öğretmenevinde kalabilirsin. orası rahattır ve hiçbir rahatsızlığın da olmaz canım. ama kış geliyor ve orda kış çok çetin geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…