Ksa dnem Askerlik...

yani eğer birkaç günlüğüne gideceksen öğretmenevinde kalabilirsin. orası rahattır ve hiçbir rahatsızlığın da olmaz canım. ama kış geliyor ve orda kış çok çetin geçiyor

ben öğretmen değilim ki almazlar beni

aşkımı zor günler bekio yani of of
şimdiden hastalandı kışlık bişide almamıştı yanına
eşofman dağıtışlar 7 kii alamamış kalmamış yani bnlardan biride
benim kocacım senağlama

alırlar canım sadece ücrette 5tllik gibi bir artış olur okadar. öğretmenevleri asker ya da polis tesisleri gibi değil. normal vatandaş da gidip kalabilir istediği zaman.
keşke yanına kalın bişeyler alsaymış canım. çünkü cidden çok soğuk oluyor ve çok fazla kar yağıyor. havalar soğuyunca eşinden adresini alıp kargoyla gönderirsin olmazsa.

ya al dedim zaten 78 tl dedi olsun hasta olma dedim usta birliği bi belli olsun öle alırım
yada gönderirsin dedi pahallıymış öyle dio

ya al dedim zaten 78 tl dedi olsun hasta olma dedim usta birliği bi belli olsun öle alırım
yada gönderirsin dedi pahallıymış öyle dio
canım tunceli merkezde birçok marka satılıyor. ucuz şeyler de var pahalısı da var. ama ben yerinde olsam ordan aldırmazdım. onlar para kazansın hiç istemiyorum çünkü. evet içlerinde masumları da vardır ama inan çoğunun içinde bir potansiyel var. benim tuncelili bir tane arkadaşım vardı sadece. öğretmen arkadaşın kız arkadaşıydı o da. kızı görsen hiç siyasetle falan ilgisi olmayan, tek derdi giyim süs olan bir kızdı. bir gün ordayken çatışma olmuştu. teröristler ölmüştü ve kzı bu habere çok üzüldüğünü söylemişti. yani dağdaki teröristlerin ölmesine klava:

Ramazan ramazan beddua edecem olmıcak şimdi töbe töbe
eşim dışarı çıkamıyoki birlikten çıkmak yok birliğin içinde öyleymiş fiyatlar
nese yeri belli olsun iyi olsun çatışma faln filan olmasın parasında değilim

ya bide yarın yemn töreni varya 2 gün tuncelide kalmak şartıyla izin varmış gelen aileler yurtta kalacaklarmış biliyomusun bu yurt dedikleri öğretmen evimi acaba

ya bide yarın yemn töreni varya 2 gün tuncelide kalmak şartıyla izin varmış gelen aileler yurtta kalacaklarmış biliyomusun bu yurt dedikleri öğretmen evimi acaba

canım yurt dedikleri yer tunceli öğretmen lisesinin yurdudur muhtemelen. öğretmenevi büyük değil o kadar kişiyi alamaz.

şafak 128 olmuş.. günaydın kızlar şuan yemin töreni var ve ben elim kolum bağlı oturuyorum öylece çok zoruma gidiyo onu bugününe yalnız bırakmak

çok zor canım tabi bende gidemeseydim akşama kadar ağlardım sızın sıızn :gitme: sevginle yanında olduğunu hatırlat canım sevgiline:a015:

düne kadar hep mücadele ettim gelcem geliyorum aldım bileti filan dedim ama yemin ettirdi istemedi kimsenin ailesi gelmiycek yolda bişey olursa sana dayanamam dedi ben razıydım o yolu gitmeye ama o istemedi. içim sızlıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…