Ksa dnem Askerlik...

teşekkür ederim canım ama şu son günler off takıldı kaldı geçimiyor hiç sizlerinde bitecek canım 1 ay geçti gitti :a015:

inşallah geçicek... nasıl heycanlısındır şimdi ya kendinde değişiklikler yaptınmı mesela biz saçımızı boyatalım gardrobu yenileyelim filan diyoruz=) oyalanalım maksatkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet canım bakımlara başladım bende:lepi: kahve tonlarıdır hep saçım yine boyattım bakımlarımı yaptım bekliyorum sabırsızlıkla:jeyyarpuyorumnanaktan zaten 1 gün konyada kalıp ailecek mardine ziyarete gideceğiz ve nişanlımda şırnağa göreve başlayacak işte dönüş kötü olacak :a015:

kaydirigubbakcemile3
şırnakmı? ayrımı kalcaksınız yani bisüre daha? ozaman evlenirsiniz sizde hemen=)
biz eylülde düğün düşünüyoduk ama nişanlım mayıs haziran olsun demeye başladı bile

bende maya maskeleri yapıyorum ballar sütler sürüyorum iğrenç çaylar içiyorum elma sirkesi içiyorum peelingler masajlar filan sıkılmaya başladım bile 5 ay dayancagımı sanmamkaydirigubbakcemile3
saçımı sarı yaptırcam bende normaldede sarışınım ama küçüklüğümdeki gibi tam sarı olsun istıyorum

şırnak canım ya askerdeyken atandı gümrüğe:a015: bende burda özel bir şirkette çalışıyorum 1 yıldır nişanlı 7 yıldır sevgiliakannehir kalakaldık öyle:bbo: daha evliliğe en az 1 yıl daha var bakalım canım hayırlısı:a015:

sevdiğimiz uğruna değil mi bunlar ahhh ahh bende şuan kaşlarıma taktım akşam aldım cımbızı elime sonuç hüsran tavuk yolar gibi gitti kaşlar akannehir

ya zormuş sizin durumlarda, biz 4 senedir sevgiliydik yeni nişanlanmıştık hemen askere gönderdim kocacımıı=(( bizimde hiçbişey belli değil inşallah uzun sürmez artık dayanamıyorum çünkü yanımda olsun yuvamız olsun istiyorum. bide yalnız yaşıyorum ben burda ailem izmirde, oyüzden sıkıldım yalnızlıktan eger hazırlıklara başlayabilirsek bende hemen evlenelim istiyorum ama düşününce çok zor:çok üzgünüm:

olur canım inşallah:gitme: zamanı geldi mi oluyor herşey.bakalım bizde o günleri görebilcek miyizakannehir

heheh ben o yönden rahatım kaşımı hiç almam düzgün bide kılsızımdır laf aramızda:roflol:
ama bacakların maşallahı var yani=)

bacaklarda mı toplanmış olan tüy oda bi tuhafkaydirigubbakcemile3 benim kaşların kökleri kamyonla çek anca öyle yaniakannehir ama akşam yoldum baya kaydirigubbakcemile3 umarım regl olup sivilce çıkmaz ya karnım şişmeye başladı şansıma offf :bbo:

yok aslında ordada yoktu ama ben lisedeyken bacaklarımı hep jiletle aldım, kendi ellerimle orman yarattım yani:roflol: şimdide küçük bi ekosistem yaşıyo bacaklarımda gayet sağlıklı uzayan ağaçlar var:roflol: evet regl dönemi benimde heryerim acayipleşiyo ninja kaplumbağalar gibi dönüşüyorum birdenkaydirigubbakcemile3

ninja kaplumbağa diyince sevgilim geldi aklıma kaydirigubbakcemile3 asker kıyafetiyle ninjalara benziyorsun diyorum şakasındankaydirigubbakcemile3 benim ağaçlarda senden kalmaz canım vur baltayı vur baltayı misaliakannehir hele asıl gür orman olan yeri anlatmayayım hiç :roflol: amazon amazon:roflol:

:roflol::roflol: ay bişey diycem ama sabah sabah edepsiz olcakkaydirigubbakcemile3 bazı kabilelerde o çok makbulmuş uzatıp ucunada bişey baglarlarmış, sıkma canını yani popülerliği var bayaa:roflol::roflol:

:roflol::roflol: ay bişey diycem ama sabah sabah edepsiz olcakkaydirigubbakcemile3 bazı kabilelerde o çok makbulmuş uzatıp ucunada bişey baglarlarmış, sıkma canını yani popülerliği var bayaa:roflol::roflol:

ama canım 3 aydır onuda çödüm kuaföre gidiyorum naniknanik inat ettim azalacak bakalım kaydirigubbakcemile3

tamamdır ozamankaydirigubbakcemile3n ben utanıyorum onun için gitmeye ama mecbur bigün gitmem lazım evlenirken yapacak bisey yok:bbo:
senin nişanlın nerdeydi canım doğuda değildi demi

tunceli hozatta=((
çok korkuyorum inşallah gelir sağsalim. ocagın 17sinde gelirse doğumgününde gelmiş olacak iple çekiyorum ogünü birsürü sürpriz hazırlıycam ona:1hug::icecream:hihoyyyt

oğlak burcu nişanlın benim gibi bende ocak 14 kaydirigubbakcemile2 sağ salim gelecekler inşallah canımopuyorumnanaktan sen süprizleri hazırla du nişanlım çaldırdı bi konuşup geleyimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…