Ksa dnem Askerlik...

kızlar bugün eşimin dağıtımı oldu zemuszemus veeee yine aynı yerde akldı oleyyyy opuyorumnanaktan
ne güzel canım sevindim senin adına. en azından bizim gibi tekrar alışma süreci geçirmeyecek. nişanlımı iskenderundan gölcük'e gönderdiler ve bugün teslim oldu. çok stresliydi yine yeniden ortama alışmaya çalışacak bu da enazından 1haftasını alır. yazık benim kuzuma

kızlar bugün eşimin dağıtımı oldu zemuszemus veeee yine aynı yerde akldı oleyyyy opuyorumnanaktan
gözün aydın canım allah gönlüne göre vermiş ne güzel

benimkide yarın sabah teslim olcakmış. bugün yemin töreni varı yalnızdı boynu bükük kaldı aşkımın...senağlama

bende qitmedim cnm benm esimde yalnızdı... edirne soqukmusya saqlık olsn cnm

27 kişilerdi orda, 7-8 kişinin ailesi gelmiş kimseninki gelmiycek demişti yalan söyledi banasenağlama resım cektırmişler bana göndercek yarın çok merak edıyorum. buarada onarın izni yokmuş dısarıda cıkarmamıslar, yarın sabahtan hozata götürceklermiş hemen göreve başlıycaklarmış. buhafta sonu izinli olmaları gerekmıyomuydu? :uhm:

gözün aydın canım allah gönlüne göre vermiş ne güzel

benimkide yarın sabah teslim olcakmış. bugün yemin töreni varı yalnızdı boynu bükük kaldı aşkımın...senağlama

kimse gitmemiştir oraya canım. ayrıcalıklı olan yoktur yani aralarında üzülme boşuna.
ama çok güzel oluyormuş yemin töreni. sen olsan kesin ağlardın dedi aşkım :asigim:

ewet izinli olması qerekidi belki orası farklıysa esimde buqün izindeydi dısarıda

kızlar bugün birşey öğrendim. usta birliğine geçtikten sonra 3 hafta boyunca çarşı izinleri yokmuş. sonra da 15 güne bir çarşı izni oluyormuş. yani her hafta sonu değil. inanın çook üzüldüm ben bunu duyunca sositososito

aaa ilqinç esim buqün dısardayı esim belki heryer farklıdır

benimkinin zaten yokmuş, ama senin adına bende çook üzüldümvereliniortak

kızlar merhaba yarın izinli olamaları gerekmiyormuu:1shok:ben görüşemedim henüz arayan eden yok..törenden sonra haftasonu izni verirler diye biliyodumCADIARZUnetten görüşücez diye sewinmiştim bide..

naptınız bugün kızlar? ben yeni işime pazartesi başlıycam erken emekliliğin adını çıkarıyorum şuan=))

ben bugün hep bilgisayarın başındaydım. 1dk bile ayrılmadım başında. çeyiz sitelerine girip durdum.

kızlar merhaba yarın izinli olamaları gerekmiyormuu:1shok:ben görüşemedim henüz arayan eden yok..törenden sonra haftasonu izni verirler diye biliyodumCADIARZUnetten görüşücez diye sewinmiştim bide..
canım heryerin durumu çok farklı anlaşılan. eşi ya da anne babası gidenlere veriyorlar haftasonu iznini. nişanlım böle söledi enazından.

bugün nişanlıma demişler ki herkes izin kullanmak zorunda akannehir biz kurban bayramında izin verirler mi diye düşünürken onlar sırayla kısa dönemlerin hepsini zorunlu izne göndereceklermiş. ne garip değil mi :uhm:

gerçekten ilginçmiş..çok uzakta olanlar napsın üff ya nebiçim işyinede bir umudum var,ama moralim cidden çok bozuldu,bi çarşıya çıkabilseydi keşke sırf netten görmek di hayalim kaç gündür bunu bekliyorum.neyse heryerde farklıdır belki yapıcak bişey yok.saol canım cevabın içina.s.

cnm askerde msn den qörüsemiyormusunuz ....ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…