- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.621
qercektenmi buda ilqinc bizde qörüsüyoruz ama 5 dk kadar ne böyle yaaa
anlaşılan heryerde farklı bir sistem işliyor. en doğru cevabı askerin verir herhalde canım. sen ona sor bakalım ne diyecekgerçekten ilginçmiş..çok uzakta olanlar napsın üff ya nebiçim işyinede bir umudum var,ama moralim cidden çok bozuldu,bi çarşıya çıkabilseydi keşke sırf netten görmek di hayalim kaç gündür bunu bekliyorum.neyse heryerde farklıdır belki yapıcak bişey yok.saol canım cevabın içina.s.
ben de görüşemiyorumcnm askerde msn den qörüsemiyormusunuz ....ki
cam oluyor mu peki canım :jeyyar:yoo canım bizde görüşüyouz msnden. ama zannedersem dogudakiler izne çıkamıyolar diye düşünüyorm. sıra alıp bilgisayar odasında herkes 1 saat msne gırebiliyo bişz bugünde konustuk 1bucuk saat hatta
:roflol:evet açıp dışarıya naklen ayın yapıyolar gazinoda matine filan ohh göbecikler uçuşuyokaydirigubbakcemile3yok kızz kameranın k sı giremez orayakaydirigubbakcemile3cam oluyor mu peki canım :jeyyar:
:roflol:evet açıp dışarıya naklen ayın yapıyolar gazinoda matine filan ohh göbecikler uçuşuyokaydirigubbakcemile3yok kızz kameranın k sı giremez orayakaydirigubbakcemile3
ama ben açabilirimde daha almadım webcam. almakta istemıyorum ya konusurken arkadan baskaları görür filan bişey derler bası derde girer neme lazım:sm_confused:
heryerın kendine göre değişik kuralları var demekki canım. mesela bende arayanlara imreniyorum çünkü benin nişanlımın oldugu birliği dışardan arayıpta istetemiyosun. bazen ankerörden arıyorum okadar oda haberleşmeden mümkün değil zaten. bu gidecegi yerde girermi msne bilemiyorum
ben de görüşemiyorum
:
:roflol:evet açıp dışarıya naklen ayın yapıyolar gazinoda matine filan ohh göbecikler uçuşuyokaydirigubbakcemile3yok kızz kameranın k sı giremez orayakaydirigubbakcemile3
ama ben açabilirimde daha almadım webcam. almakta istemıyorum ya konusurken arkadan baskaları görür filan bişey derler bası derde girer neme lazım:sm_confused:
mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır derler canım sırnaşık şey üzülme kışı bitirmeden gelecekyaz bitti kızlar...
nişanlımla ayrı ayrı şehirlerde bir mevsimi bitirdik..
bugün burda yağmur yağdı, hep birlikte dışarı çıkardık bu mevsimdeki yağmurlarda.yalnızdım işte ve hep yalnız geçicek bu kışım
ama neden giremez ki kamera oraya :jeyyar:
ben anlamadım şimdi anlatır mısın burcucum bana sırnaşık şey
yaz bitti kızlar...
nişanlımla ayrı ayrı şehirlerde bir mevsimi bitirdik..
bugün burda yağmur yağdı, hep birlikte dışarı çıkardık bu mevsimdeki yağmurlarda.yalnızdım işte ve hep yalnız geçicek bu kışım
mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır derler canım sırnaşık şey üzülme kışı bitirmeden gelecek
demi ama annemde öyle der
ufkunumu açayım gene tatlım onumu istiyosun:jeyyar::lepi:
burrrcuuu biiiziiiimmm uf-ku-mu-zu aç :roflol:kız oruçluyum hınzırlık yaptırtma bana zorla tövbe tövbeenaniknanik
burrrcuuu biiiziiiimmm uf-ku-mu-zu aç :roflol:
evet canım herkes öyle der yani.demi ama annemde öyle der
aaaa ne kedisi cık cık benim hiç aklıma gelmemişti böle şeyler ama sırnaşık şey:roflol: yusumun derdi martın soğuk olması değil bence martta kedilerin faaliyete geçmesikaydirigubbakcemile3 şurda romantizmin duruklaına çıkacaktım kendi kendime yağmurdan selden bahsedecektim bi laf etti bozdu ruhhalimi ben o ambiyansı ne zor olusturyorum haberin varmı yusum hı? aklım buara hep edepsiz işlere çalışıyo duygusal olmak için nekadar uğraşıyorum bi bilseydin baltalamazdın melankolik ruh halimiii hüüüüsenağlamasenağlama
hem ben niye açıyorum habire ufkunuzu duyguların kompetanı olan daisybaby o açsın:roflol: demi daisybaby canım sen yardımcı ol yusuma beni aşıyo şuan aşırı istek var üstesinden gelemeyebilirim:roflol:
hem ben niye açıyorum habire ufkunuzu duyguların kompetanı olan daisybaby o açsın:roflol: demi daisybaby canım sen yardımcı ol yusuma beni aşıyo şuan aşırı istek var üstesinden gelemeyebilirim:roflol:
evet canım herkes öyle der yani.
aaaa ne kedisi cık cık benim hiç aklıma gelmemişti böle şeyler ama sırnaşık şey
canım üzülme az kaldı gelecek nişanlın. istersen yemeklere takviye al sen :roflol:
cnm askerde msn den qörüsemiyormusunuz ....ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?