Ksa dnem Askerlik...

bende mi varmış. yalan yalan inanmayın. hem sen benim resmimi gördün çok çıtı pıtı olduğumu söledin. benim gibi bir kızdan bekler misin böle şeyler :roflol:

kaydirigubbakcemile3evet çıtı pıtısın hanım hanımcıksın ama annanemde şöyle der; ummadık taş baş yarar:roflol:
ay ben busabah aglayarak uyandıydım ne dengesiz oldum ya hale bak çok güldüm bugün yusum allahta seni güldürsün emii:teytey:

tamam cnm insalalh iyiy yer cıkar

ii ki nişanlın yokmuş burcucum. yoksa haftaya sade bir nikah töreniyle evlenirdin :roflol:

diyorumya herseyde bi hayır vardır, tuncelide degılde burda olsaydı ya!!delikafadulden
ondaki garip evlenme meraklıyla bendeki bu potansiyel birleşiseydi voltran patlaması yaşardık :teytey::dance:

ayy benim memleketimm.. hafta sonu izmirdeydim nası güzeldir ko şimdi gümüş rengi olmuştur heryer. ama izmirdede sel uyarısı yapmışlar canım dikkatli olun otobüsleri tırları bile alıp götürmüş istanbulda

diyorumya herseyde bi hayır vardır, tuncelide degılde burda olsaydı ya!!delikafadulden
ondaki garip evlenme meraklıyla bendeki bu potansiyel birleşiseydi voltran patlaması yaşardık :teytey::dance:

bence herkes böle buaralar çünkü kimi evli :jeyyar: kimimiz de kilo almak için bal fındık fıstık tüketimini arttıran nişanlı sefilleriz :)

bence herkes böle buaralar çünkü kimi evli :jeyyar: kimimiz de kilo almak için bal fındık fıstık tüketimini arttıran nişanlı sefilleriz :)

aynen sabahları bide pekmez içiyorum kansızlık çıktı diye. zıp zıp zıplasam aksama kadar yorulmam yanii=) kilo milo dedinde yemeğim yok benim daha:1shok: ben çıkıyımda bişeyler yapıyım kendime kızlar öptüm hepinizi

offf her haftasonu çarşı izni varmış :dilcikar:
oysa ne çok sevinmiştim 2 haftada bir olacağına :çok üzgünüm:

Burcucum gorustun mu askerınle ? gorevı acıkladımı tam olarak ...

evet canım benim, lojistik destek bölüğü
dışarı pek çıkmıyolarmış sanırım şükürki çok riskli bişey değilmiş. daha gitmediler ama yarın gideceklermiş, yinede içim çok huzursuz niye bilmiyorum ama öyle işte.
sen nasılsın canım görmuyorum seni hiç diğer topictemisin?

Son düzenleme:

Dolanıyorum canım valla vakıt olduruyorum ıste.... ıyı cok sukur bugunde kazasız belasız gectı daha ne ısteyelım...

Allah darda olanlara yardım etsın...

offf her haftasonu çarşı izni varmış :dilcikar:
oysa ne çok sevinmiştim 2 haftada bir olacağına :çok üzgünüm:
bişey yapmazlar canım ya yazık enfazla gözucuyla bakarlar onada napalım askerlik diyip katlancaz mecburklava:

maşallah bitti valla 0 dediğinizde parti yapalım burda ben çalarım siz oynarsınız
:teytey::dance::dance::dance::teytey:

Dolanıyorum canım valla vakıt olduruyorum ıste.... ıyı cok sukur bugunde kazasız belasız gectı daha ne ısteyelım...

Allah darda olanlara yardım etsın...

evet canım haklısın. gerçi gitmeden tam görevleri belli olmazmış kağıt üzerinde bişey değilki şuanda söylenen! değişirmi bilmiyorum.bugün yemin törenine gidemedim diye cok üzüldüm yalnız kaldı orda öylecemafoldumben 1 ay geçti ama zaten herkes ılk aydan sonra cabuk gecer günleri diyo inşallah öyle olur

maşallah bitti valla 0 dediğinizde parti yapalım burda ben çalarım siz oynarsınız
:teytey::dance::dance::dance::teytey:[/QUOTE]

saol canım.Darisi herkesin basina. Heyecandan geceleri uyuyamaz oldum tam 1 haftadir. sen cal ben gobek aticam sozzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…