- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.641
bende mi varmış. yalan yalan inanmayın. hem sen benim resmimi gördün çok çıtı pıtı olduğumu söledin. benim gibi bir kızdan bekler misin böle şeyler :roflol:
ii ki nişanlın yokmuş burcucum. yoksa haftaya sade bir nikah töreniyle evlenirdin :roflol:evet buara çok bal fındık yedim ondan oluyo bunlarhihoyyyt
kötükedihüsokaydirigubbakcemile3evet çıtı pıtısın hanım hanımcıksın ama annanemde şöyle der; ummadık taş baş yarar:roflol:
ay ben busabah aglayarak uyandıydım ne dengesiz oldum ya hale bak çok güldüm bugün yusum allahta seni güldürsün emii:teytey:
walla net falan yokmuş canım,okadar köhne bi yer..Aşkım aradı az önce yarın mülakat varmış sonrada tekrar dağıtım.iyi yer çıksın diye dua ediyorum.çarşı izin işini de sordum şimdilik belli değilmiş izin vermeyebilirlermiş de:dilcikar:yarın arayıp haber vericek
izmir de yağmur çamur
ii ki nişanlın yokmuş burcucum. yoksa haftaya sade bir nikah töreniyle evlenirdin :roflol:
walla net falan yokmuş canım,okadar köhne bi yer..Aşkım aradı az önce yarın mülakat varmış sonrada tekrar dağıtım.iyi yer çıksın diye dua ediyorum.çarşı izin işini de sordum şimdilik belli değilmiş izin vermeyebilirlermiş de:dilcikar:yarın arayıp haber vericek
izmir de yağmur çamur
diyorumya herseyde bi hayır vardır, tuncelide degılde burda olsaydı ya!!delikafadulden
ondaki garip evlenme meraklıyla bendeki bu potansiyel birleşiseydi voltran patlaması yaşardık :teytey::dance:
bence herkes böle buaralar çünkü kimi evli :jeyyar: kimimiz de kilo almak için bal fındık fıstık tüketimini arttıran nişanlı sefilleriz :)
evet canım herkes öyle der yani.
aaaa ne kedisi cık cık benim hiç aklıma gelmemişti böle şeyler ama sırnaşık şey
canım üzülme az kaldı gelecek nişanlın. istersen yemeklere takviye al sen :roflol:
Burcucum gorustun mu askerınle ? gorevı acıkladımı tam olarak ...
evet canım benim, lojistik destek bölüğü-hozat.
dışarı pek çıkmıyolarmış sanırım şükürki çok riskli bişey değilmiş. daha gitmediler ama yarın gideceklermiş, yinede içim çok huzursuz niye bilmiyorum ama öyle işte.
sen nasılsın canım görmuyorum seni hiç diğer topictemisin?
bişey yapmazlar canım ya yazık enfazla gözucuyla bakarlar onada napalım askerlik diyip katlancaz mecburofff her haftasonu çarşı izni varmış :dilcikar:
oysa ne çok sevinmiştim 2 haftada bir olacağına :çok üzgünüm:
Şafak 4....
Dolanıyorum canım valla vakıt olduruyorum ıste.... ıyı cok sukur bugunde kazasız belasız gectı daha ne ısteyelım...
Allah darda olanlara yardım etsın...
saol canım.Darisi herkesin basina. Heyecandan geceleri uyuyamaz oldum tam 1 haftadir. sen cal ben gobek aticam sozzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?