- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.661
evet canım haklısın. gerçi gitmeden tam görevleri belli olmazmış kağıt üzerinde bişey değilki şuanda söylenen! değişirmi bilmiyorum.bugün yemin törenine gidemedim diye cok üzüldüm yalnız kaldı orda öylecemafoldumben 1 ay geçti ama zaten herkes ılk aydan sonra cabuk gecer günleri diyo inşallah öyle olur
bende cok uzulmustum yemin törenine gidemedigim icin. Cok iyi anliyorum seni. evet yemin töreninden sonra biraz daha cabuk geciyor. Bide kışa giecegimiz icin gunlerde kısa oluyor buda bi arti:1rolleyes:
evet canım haklısın. gerçi gitmeden tam görevleri belli olmazmış kağıt üzerinde bişey değilki şuanda söylenen! değişirmi bilmiyorum.bugün yemin törenine gidemedim diye cok üzüldüm yalnız kaldı orda öylecemafoldumben 1 ay geçti ama zaten herkes ılk aydan sonra cabuk gecer günleri diyo inşallah öyle olur
seninkide zorlu yerdeymiş ama terörden başın agrımamıştır heralde.bende resimlere baktım sadece, baktıkcada kendi kendimi yedim.Erzincanda yapiyor. Bizim carsimiz 2 haftada bir. Hicbirseye el koymuyorlar.Yanlarina cagirip teslim ediyorlar. Postanin aps siyle yolluyorum ben.Ayaklari mantar olmasin diye mantar kremi yollamistim enson. Rahatca yollayabilirsin. Eger yün icligi yoksa onuda yolla bence.
şafak kaç oldu kızlar. ben izin falan derken koptum iice şafak saymaktan. sizin şafağın üzerine ben 7 gün ekleyeceğim mafoldumben
evet canım oyle dıyolar ılk 1 ay ve son 1 ay zor gecermıs.. ortası hızlıymıs... benneyaptımki :sm_confused:
ben de gidemedim yemin törenine çok üzüldüm bugun teslim oldu usta birliğine telefonda konuşabildik 5 dakikacık buna da şükür şafak 120 daha çok gün var nasıl geçecek bilmiyorum. nişanlım eskişehir de havacı bilgisi olan var mı hiç bir bilgi bulamadım netten çok merak ediyorum. acemilikte her gün arıyordu orası nasıl olacak bilemiyorum meraktan çıldırmak üzereyim. tek bildiğim terminale çok yakın olduğu
ben de gidemedim yemin törenine çok üzüldüm bugun teslim oldu usta birliğine telefonda konuşabildik 5 dakikacık buna da şükür şafak 120 daha çok gün var nasıl geçecek bilmiyorum. nişanlım eskişehir de havacı bilgisi olan var mı hiç bir bilgi bulamadım netten çok merak ediyorum. acemilikte her gün arıyordu orası nasıl olacak bilemiyorum meraktan çıldırmak üzereyim. tek bildiğim terminale çok yakın olduğu
Meraklanma canim ustabirligi daha rahat olur onun icin. İlk hafta hergün arayamasada sonrasinda rahat rahat konusabilirsiniz.
kızlar ben qeldim ne yapıyorsunuz yine safaklar sayılıyor ya ben hale saymıoyrm :)
hiç canım geziniyorum orda burda. yanlış sayıyorum gibime gelio zaten sembolik benimkisidekaydirigubbakcemile3 128 yada 127 ama emin değilim.
inşallah öyle olur sanki ilk gittiği gün gibiyim yine her şey muallak sanırım tek ilacımız zaman. hayırlısıyla geçer inşalah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?