Ksa dnem Askerlik...

bende cok uzulmustum yemin törenine gidemedigim icin. Cok iyi anliyorum seni. evet yemin töreninden sonra biraz daha cabuk geciyor. Bide kışa giecegimiz icin gunlerde kısa oluyor buda bi arti:1rolleyes:

bende cok uzulmustum yemin törenine gidemedigim icin. Cok iyi anliyorum seni. evet yemin töreninden sonra biraz daha cabuk geciyor. Bide kışa giecegimiz icin gunlerde kısa oluyor buda bi arti:1rolleyes:

resimlerine bakıcam artık napalım=((senin askerin nerde yapmıştı canım haftasonu izinleri nasıldı herhaftamıydı? bide tecrübelisin sonucta daha iyi bilirsin, koliyle atkı bere eldiven fılan göndersem el koymazlar demi tuncelide benimki şimdiden soğumuş oralarsenağlama

şafak kaç oldu kızlar. ben izin falan derken koptum iice şafak saymaktan. sizin şafağın üzerine ben 7 gün ekleyeceğim mafoldumben

bende resimlere baktım sadece, baktıkcada kendi kendimi yedim.Erzincanda yapiyor. Bizim carsimiz 2 haftada bir. Hicbirseye el koymuyorlar.Yanlarina cagirip teslim ediyorlar. Postanin aps siyle yolluyorum ben.Ayaklari mantar olmasin diye mantar kremi yollamistim enson. Rahatca yollayabilirsin. Eger yün icligi yoksa onuda yolla bence.

evet canım oyle dıyolar ılk 1 ay ve son 1 ay zor gecermıs.. ortası hızlıymıs... benneyaptımki :sm_confused:

seninkide zorlu yerdeymiş ama terörden başın agrımamıştır heralde.
ozaman ben haftaya gönderiyim cok kıymetlidir canı üşür hemen:kedi: içlik koymuştu annesi ama ben yinede sorarım. burdan gitmeden bebe pudrası mantar ilacı vitaminine kadar aldım ama eksikleri hala var işte

şafak kaç oldu kızlar. ben izin falan derken koptum iice şafak saymaktan. sizin şafağın üzerine ben 7 gün ekleyeceğim mafoldumben

128 sayıyorum ben canım. olsun gördün negüzel o heyecanı yaşadın bırak 7 güncük geç gelsin:teselli:

Evet terör bölgesi degil ama bizimkinin egitimleri cok agirdi. Mühimmat bölüğü oldugu icin cok sıkı tutuyorlar. Dogunun mühimmati orasimiyis ne öle bisey dedi sevgilim ama tam hatirlamiyorum :)

ben de gidemedim yemin törenine çok üzüldüm bugun teslim oldu usta birliğine telefonda konuşabildik 5 dakikacık buna da şükür şafak 120 daha çok gün var nasıl geçecek bilmiyorum. nişanlım eskişehir de havacı bilgisi olan var mı hiç bir bilgi bulamadım netten çok merak ediyorum. acemilikte her gün arıyordu orası nasıl olacak bilemiyorum meraktan çıldırmak üzereyim. tek bildiğim terminale çok yakın olduğu

Meraklanma canim ustabirligi daha rahat olur onun icin. İlk hafta hergün arayamasada sonrasinda rahat rahat konusabilirsiniz.

hiç bilmiyorum eskisehiri ama havacılar çok zorlanmaz diye duymuştum. sanada allah kolaylık versin sağsalim gelir inşallah

Kızlar ben sevgilime süpriz yapicam. Sizinde düşüncelerinizi alim dedim.

Nisandan beri gormedim sevgilimi ya degisik bulsun diorum beni sasirsin birazcik.

şimdiiii benim saclarim uzun. erkek arkadasimda kısa saci sever. Bende uzun saca hastayim :)
Diyorumki saclarimi küt kestireyim.
rengim su anda bakir.Renginide kumral yapayim.
Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…