Ksa dnem Askerlik...

sewqiline süpriz yapman cok qüzel ama pişman olursan süprizn anlamı kalmaz qibi qeliyor bana cünkü sen zaten uzun sac seviyormudsunuz

daha iyi işte qünü bilmesin bir bakmısın zamn qelmiş öyle olurmu ki cnm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şöyle 20-30 gün olsa belki farketmeden ay bitmiş derdimde 130 günü farketmemek münkün olsa keske canım yasenağlama 2 gündür evdeyim vakit gecmiyo zaten bana pazartesi olsada işe başlasam kafamı dagıtırım. bide evlilik hazırlıgı yapalım artık dedi bugün msnde konusurken panik oldum, sabahtan beri mobilya dekorasyon sitelerina bakıyorum kafamdada bişey yok ceyizimde hazır değill:1shok:

ay bu erkekler bi garip bende kısa kullanmak ıstıyorum ama paşa hazretleri uzun sevıyo diye belime kadar uzattım bukış.madem sevıyo kestir gitsin kökü sende nasılsa canımkaydirigubbakcemile3ten rengin ne? tenin buğdaysa kumral severim ben

sewqiline süpriz yapman cok qüzel ama pişman olursan süprizn anlamı kalmaz qibi qeliyor bana cünkü sen zaten uzun sac seviyormudsunuz

Evet oda var haklısın. aslinda degisiklikte olsun diyorum. Cok sıkıldım bu halimden bide.Gittinden beri saldim kendimi.Ben benlikten cıktım resmen.

aaaa ne qüzel ya hazırlanmaya basla sende artık cok yorucu ve zevkli olurya kaydirigubbakcemile3 .... ewet cnm yahaklsın 4 ay qecmezki offf :gitme:

ben bide uzun saçla başetmeye çalışıyorum düşün bendeki memnuniyetsizliği!!
kıvırcık oldugundan yıkayınca kurumuyoda sinir ediyo beni gerçi nişanda kestirdim dört parmaktan fazla farketmedi bile:roflol:

Bu garipleri biz çekiyoruz sanirim. Bugday tenliyim canım

uzaktan okumak daha zevkli oluyormuş kaydirigubbakcemile3 siz yazıyorsunuz ben okuyorum. bbg evi fanatikleri gibi hissettim kendimi :))

aaaa ne qüzel ya hazırlanmaya basla sende artık cok yorucu ve zevkli olurya kaydirigubbakcemile3 .... ewet cnm yahaklsın 4 ay qecmezki offf :gitme:

evet heyecanlanıyorum düşününce=) cay setimi aldım bikaç havlu aldm fincan takımı aldım bide vazo filan aldım çok lazımmış gibi!! daha bişey yok ortada yani çok sıkışcak umarım düğüne kadar hersey hazır olur

uzaktan okumak daha zevkli oluyormuş kaydirigubbakcemile3 siz yazıyorsunuz ben okuyorum. bbg evi fanatikleri gibi hissettim kendimi :))

deli=)) bbg demişken şu çakma bbg haberini duydunuzmu kızları kafese kapatıp kendılerıne program yapmış adamlar:mymeka: çok güldüm ya cipslerinida alıp kızları ne izlemişlerdir ama haha:roflol:

yerimseniben bende yapiyorum senin gibi bazen. Bakiyorum sizin sohbet koyu. Araya girmeyeyim diye okuyorum sadece :)

ben duramam hiç dalarım hemen=) zaten gevezeyim ne akla hizmet yalnız kalıyosam evde bilmiyorum aksamları bazen kendı kendıme konusrken yakalıyorum kendimi allah burcu dıyorum geldiler yine=)) dayanamam orta yerden dalarım affetmem:roflol:

Duydum bende. oohh iyi olmus, öyle televizyona cikicam die her onune gelen şeye atlamasalarmış
Bi tuaf oldu bu insanlar zaten.

:roflol: ben de wenes e azönce kestirsin tabi saçını hem de önler uzun arkalar kısa olsun çok şık durur diyordum tabi kendi kendime :roflol:

:roflol: ben de wenes e azönce kestirsin tabi saçını hem de önler uzun arkalar kısa olsun çok şık durur diyordum tabi kendi kendime :roflol:

opuyorumnanaktanicine mi dogdu canim walla öyle kestirecegim en son öle karar verdim. Saclarimda duz zaten fönlü gibi durur hep

opuyorumnanaktanicine mi dogdu canim walla öyle kestirecegim en son öle karar verdim. Saclarimda duz zaten fönlü gibi durur hep
benim yılladır hayalimdir bu saç kesimi ama annem saolsun beni hep korkutuyor. yüzüm küçüktür benim ve yaşımdan çok küçük gösteririm. böle kestirirsem çocuk gibi olurmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…