- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.681
ben de sayamıyorum artık.kızlar ben qeldim ne yapıyorsunuz yine safaklar sayılıyor ya ben hale saymıoyrm :)
Kızlar ben sevgilime süpriz yapicam. Sizinde düşüncelerinizi alim dedim.
Nisandan beri gormedim sevgilimi ya degisik bulsun diorum beni sasirsin birazcik.
şimdiiii benim saclarim uzun. erkek arkadasimda kısa saci sever. Bende uzun saca hastayim :)
Diyorumki saclarimi küt kestireyim.
rengim su anda bakir.Renginide kumral yapayim.
Sizce?
daha iyi işte qünü bilmesin bir bakmısın zamn qelmiş öyle olurmu ki cnm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de sayamıyorum artık.
Kızlar ben sevgilime süpriz yapicam. Sizinde düşüncelerinizi alim dedim.
Nisandan beri gormedim sevgilimi ya degisik bulsun diorum beni sasirsin birazcik.
şimdiiii benim saclarim uzun. erkek arkadasimda kısa saci sever. Bende uzun saca hastayim :)
Diyorumki saclarimi küt kestireyim.
rengim su anda bakir.Renginide kumral yapayim.
Sizce?
sewqiline süpriz yapman cok qüzel ama pişman olursan süprizn anlamı kalmaz qibi qeliyor bana cünkü sen zaten uzun sac seviyormudsunuz
şöyle 20-30 gün olsa belki farketmeden ay bitmiş derdimde 130 günü farketmemek münkün olsa keske canım yasenağlama 2 gündür evdeyim vakit gecmiyo zaten bana pazartesi olsada işe başlasam kafamı dagıtırım. bide evlilik hazırlıgı yapalım artık dedi bugün msnde konusurken panik oldum, sabahtan beri mobilya dekorasyon sitelerina bakıyorum kafamdada bişey yok ceyizimde hazır değill:1shok:
sewqiline süpriz yapman cok qüzel ama pişman olursan süprizn anlamı kalmaz qibi qeliyor bana cünkü sen zaten uzun sac seviyormudsunuz
ay bu erkekler bi garip bende kısa kullanmak ıstıyorum ama paşa hazretleri uzun sevıyo diye belime kadar uzattım bukış.madem sevıyo kestir gitsin kökü sende nasılsa canımkaydirigubbakcemile3ten rengin ne? tenin buğdaysa kumral severim ben
aaaa ne qüzel ya hazırlanmaya basla sende artık cok yorucu ve zevkli olurya kaydirigubbakcemile3 .... ewet cnm yahaklsın 4 ay qecmezki offf :gitme:
uzaktan okumak daha zevkli oluyormuş kaydirigubbakcemile3 siz yazıyorsunuz ben okuyorum. bbg evi fanatikleri gibi hissettim kendimi :))
uzaktan okumak daha zevkli oluyormuş kaydirigubbakcemile3 siz yazıyorsunuz ben okuyorum. bbg evi fanatikleri gibi hissettim kendimi :))
ben de ballı sütümü içerek okuyorum kaydirigubbakcemile3deli=)) bbg demişken şu çakma bbg haberini duydunuzmu kızları kafese kapatıp kendılerıne program yapmış adamlar:mymeka: çok güldüm ya cipslerinida alıp kızları ne izlemişlerdir ama haha:roflol:
yerimseniben bende yapiyorum senin gibi bazen. Bakiyorum sizin sohbet koyu. Araya girmeyeyim diye okuyorum sadece :)
:roflol: ben de wenes e azönce kestirsin tabi saçını hem de önler uzun arkalar kısa olsun çok şık durur diyordum tabi kendi kendime :roflol:ben duramam hiç dalarım hemen=) zaten gevezeyim ne akla hizmet yalnız kalıyosam evde bilmiyorum aksamları bazen kendı kendıme konusrken yakalıyorum kendimi allah burcu dıyorum geldiler yine=)) dayanamam orta yerden dalarım affetmem:roflol:
:roflol: ben de wenes e azönce kestirsin tabi saçını hem de önler uzun arkalar kısa olsun çok şık durur diyordum tabi kendi kendime :roflol:
benim yılladır hayalimdir bu saç kesimi ama annem saolsun beni hep korkutuyor. yüzüm küçüktür benim ve yaşımdan çok küçük gösteririm. böle kestirirsem çocuk gibi olurmuşumopuyorumnanaktanicine mi dogdu canim walla öyle kestirecegim en son öle karar verdim. Saclarimda duz zaten fönlü gibi durur hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?