- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.701
bencede müstehak otur evinde ya oku ya zengin koca bekle. hayır bide bikinili pozlar vermişler sonra erkekler izliyo tvde kızları cillop gibi olan eşlerine oluyo allahtan yayınlanmamış iyi olmuş ohhDuydum bende.oohh iyi olmus, öyle televizyona cikicam die her onune gelen şeye atlamasalarmış
Bi tuaf oldu bu insanlar zaten.
:roflol: ben de wenes e azönce kestirsin tabi saçını hem de önler uzun arkalar kısa olsun çok şık durur diyordum tabi kendi kendime :roflol:
daha ne iştee çıtır görünümlü hatun olcaksın madem öyle kestir ya erkekler çıtır seviyo biliyosunuzbenim yılladır hayalimdir bu saç kesimi ama annem saolsun beni hep korkutuyor. yüzüm küçüktür benim ve yaşımdan çok küçük gösteririm. böle kestirirsem çocuk gibi olurmuşum
ben o modeli ilk sezen aksuda görmüştüm çok severdım benımde küçükken öyleydi sezenin gülümse albümünün çıktıgı zamanlar ekstirmiştim. aahh ah yaşlandık:ecrin_bebek:opuyorumnanaktanicine mi dogdu canim walla öyle kestirecegim en son öle karar verdim. Saclarimda duz zaten fönlü gibi durur hep
benim yılladır hayalimdir bu saç kesimi ama annem saolsun beni hep korkutuyor. yüzüm küçüktür benim ve yaşımdan çok küçük gösteririm. böle kestirirsem çocuk gibi olurmuşum
bende ballı süt dediğin iyi oldu yusum kalkıyımda süt alıyım dolaptan dedim bıara. bak buda çilekli dondurma:icecream:
amaaann ben de dert bir değil ki bugün nişanlıma saçımı boyatacağım dedim olmaz dio. ben değişiklik yaparsam daha çok dikkat çekermişim :roflol: ne alakası varsa.eger begeniyorsan bence dene olsun kucuk gostersen bile denemis olursun içinde kalmaz.kendi istegin sonucta. Hem caremi yok . Baktin küçük gösteriyorsun gercekten yaptır bi röfle buyuk gosterir seni.
amaaann ben de dert bir değil ki bugün nişanlıma saçımı boyatacağım dedim olmaz dio. ben değişiklik yaparsam daha çok dikkat çekermişim :roflol: ne alakası varsa.
yanımdayken bişey demez de şimdi uzakta ya ondan çekiniyor benimkisi. ikimiz de kıskancız alıştım ben artık. hem göbekli hem kıskanç seviyorum uleynnkaydirigubbakcemile3Allahi var benimkinin hic öle karişmaz bana.bakira dondum de yok yadirgadi once. Ne renk bu demisti bana:roflol:
ben yeni işe başlıycamya bide karnına ağrılar giriyomus bunu ona nası yaparmışım çalıştıgım yeri görmeden nasıl rahat uyuyacakmış. saç boyatma konusu suan bizim için tabu. agzımı açmadım oyüzden hiiç=))amaaann ben de dert bir değil ki bugün nişanlıma saçımı boyatacağım dedim olmaz dio. ben değişiklik yaparsam daha çok dikkat çekermişim :roflol: ne alakası varsa.
sen bigün buyur gel bana bak ben sana ne çilek mamülleri yapıyorum. bu saatte olmaz ama şekerim açık market kalmadıcokacimcoook:tomato: nişanlın yok diye yapmayayım diyorum ama al sana :mymeka: :mymeka: hakettin ama napayım
çilekli yoğurt istiyorum o yoksa puding de olur :dilcikar:
tabi yapacaksın o kadar sulandır ağzımı sonra da yapma bana çilekli pata domateslerim seni valla :tomato:ben yeni işe başlıycamya bide karnına ağrılar giriyomus bunu ona nası yaparmışım çalıştıgım yeri görmeden nasıl rahat uyuyacakmış. saç boyatma konusu suan bizim için tabu. agzımı açmadım oyüzden hiiç=))
sen bigün buyur gel bana bak ben sana ne çilek mamülleri yapıyorum. bu saatte olmaz ama şekerim açık market kalmadıcokacimcoook
Allah nazarlardan saklasin canim. Nerde yapiodu seninkisi askerligi? unuttumda. Eger sefgilimki gibi egitimi olursa göbek falan kalmaz canim 9 kilo verdi erkek arkadasim
canımcım benimkinin göbeği erimez klasik polis işte nolcak kaydirigubbakcemile3
iskenderundaydı denizci olarak gitti. şimdi de gölcük e geçti.
gölcükte sadece nöbet tutacaklarmış. görevleri buymuş. nöbet olmadığı zamanlarda ya yatacaklarmış ya da gezineceklermiş. buyüzden de imkansız erimesi. ama ben şikayetçi değilim. göbeğine yatarım o benim saçlarımı okşar ben de mışıl mışıl uyurum zemuszemusrahat olur inşallah yeri. Ben benimkinin gobeginin gittini duyunca herkesinkinin gidecegini düşündümdelikafadulden
kestircemdelikafadulden pazartesi boyaticam, sali kestircem, çarşambada kavuşacagim
gölcükte sadece nöbet tutacaklarmış. görevleri buymuş. nöbet olmadığı zamanlarda ya yatacaklarmış ya da gezineceklermiş. buyüzden de imkansız erimesi. ama ben şikayetçi değilim. göbeğine yatarım o benim saçlarımı okşar ben de mışıl mışıl uyurum zemuszemus
walla bizi tarif ettin. Bizde öle yapariz. Ahhh ahhh çok özledim çokkk:gitme: Su 4 gun bi gecse
hangi renge boyatacaksın peki delikafadulden ben de heyecan yaptım şimdi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?