Ksa dnem Askerlik...

Duydum bende. oohh iyi olmus, öyle televizyona cikicam die her onune gelen şeye atlamasalarmış
Bi tuaf oldu bu insanlar zaten.
bencede müstehak otur evinde ya oku ya zengin koca bekle. hayır bide bikinili pozlar vermişler sonra erkekler izliyo tvde kızları cillop gibi olan eşlerine oluyo allahtan yayınlanmamış iyi olmuş ohh
:roflol: ben de wenes e azönce kestirsin tabi saçını hem de önler uzun arkalar kısa olsun çok şık durur diyordum tabi kendi kendime :roflol:

bende ballı süt dediğin iyi oldu yusum kalkıyımda süt alıyım dolaptan dedim bıara. bak buda çilekli dondurma:icecream:

benim yılladır hayalimdir bu saç kesimi ama annem saolsun beni hep korkutuyor. yüzüm küçüktür benim ve yaşımdan çok küçük gösteririm. böle kestirirsem çocuk gibi olurmuşum
daha ne iştee çıtır görünümlü hatun olcaksın madem öyle kestir ya erkekler çıtır seviyo biliyosunuzklava:

opuyorumnanaktanicine mi dogdu canim walla öyle kestirecegim en son öle karar verdim. Saclarimda duz zaten fönlü gibi durur hep
ben o modeli ilk sezen aksuda görmüştüm çok severdım benımde küçükken öyleydi sezenin gülümse albümünün çıktıgı zamanlar ekstirmiştim. aahh ah yaşlandık:ecrin_bebek:

benim yılladır hayalimdir bu saç kesimi ama annem saolsun beni hep korkutuyor. yüzüm küçüktür benim ve yaşımdan çok küçük gösteririm. böle kestirirsem çocuk gibi olurmuşum

eger begeniyorsan bence dene olsun kucuk gostersen bile denemis olursun içinde kalmaz.kendi istegin sonucta. Hem caremi yok . Baktin küçük gösteriyorsun gercekten yaptır bi röfle buyuk gosterir seni.

bende ballı süt dediğin iyi oldu yusum kalkıyımda süt alıyım dolaptan dedim bıara. bak buda çilekli dondurma:icecream:

:tomato: nişanlın yok diye yapmayayım diyorum ama al sana :mymeka: :mymeka: hakettin ama napayım
çilekli yoğurt istiyorum o yoksa puding de olur :dilcikar:

eger begeniyorsan bence dene olsun kucuk gostersen bile denemis olursun içinde kalmaz.kendi istegin sonucta. Hem caremi yok . Baktin küçük gösteriyorsun gercekten yaptır bi röfle buyuk gosterir seni.
amaaann ben de dert bir değil ki bugün nişanlıma saçımı boyatacağım dedim olmaz dio. ben değişiklik yaparsam daha çok dikkat çekermişim :roflol: ne alakası varsa.

amaaann ben de dert bir değil ki bugün nişanlıma saçımı boyatacağım dedim olmaz dio. ben değişiklik yaparsam daha çok dikkat çekermişim :roflol: ne alakası varsa.

Allahi var benimkinin hic öle karişmaz bana.bakira dondum de yok yadirgadi once. Ne renk bu demisti bana:roflol:

Allahi var benimkinin hic öle karişmaz bana.bakira dondum de yok yadirgadi once. Ne renk bu demisti bana:roflol:
yanımdayken bişey demez de şimdi uzakta ya ondan çekiniyor benimkisi. ikimiz de kıskancız alıştım ben artık. hem göbekli hem kıskanç seviyorum uleynnkaydirigubbakcemile3

ben yeni işe başlıycamya bide karnına ağrılar giriyomus bunu ona nası yaparmışım çalıştıgım yeri görmeden nasıl rahat uyuyacakmış. saç boyatma konusu suan bizim için tabu. agzımı açmadım oyüzden hiiç=))

:tomato: nişanlın yok diye yapmayayım diyorum ama al sana :mymeka: :mymeka: hakettin ama napayım
çilekli yoğurt istiyorum o yoksa puding de olur :dilcikar:
sen bigün buyur gel bana bak ben sana ne çilek mamülleri yapıyorum. bu saatte olmaz ama şekerim açık market kalmadıcokacimcoook

Allah nazarlardan saklasin canim. Nerde yapiodu seninkisi askerligi? unuttumda. Eger sefgilimki gibi egitimi olursa göbek falan kalmaz canim 9 kilo verdi erkek arkadasim

tabi yapacaksın o kadar sulandır ağzımı sonra da yapma bana çilekli pata domateslerim seni valla :tomato:

nasıl yaptın bunu nişanlına burcu çok kınıyorum seni. insafsız kaydirigubbakcemile3

Allah nazarlardan saklasin canim. Nerde yapiodu seninkisi askerligi? unuttumda. Eger sefgilimki gibi egitimi olursa göbek falan kalmaz canim 9 kilo verdi erkek arkadasim

canımcım benimkinin göbeği erimez klasik polis işte nolcak kaydirigubbakcemile3
iskenderundaydı denizci olarak gitti. şimdi de gölcük e geçti.

rahat olur inşallah yeri. Ben benimkinin gobeginin gittini duyunca herkesinkinin gidecegini düşündümdelikafadulden
gölcükte sadece nöbet tutacaklarmış. görevleri buymuş. nöbet olmadığı zamanlarda ya yatacaklarmış ya da gezineceklermiş. buyüzden de imkansız erimesi. ama ben şikayetçi değilim. göbeğine yatarım o benim saçlarımı okşar ben de mışıl mışıl uyurum zemuszemus

walla bizi tarif ettin. Bizde öle yapariz. Ahhh ahhh çok özledim çokkk:gitme: Su 4 gun bi gecse

hangi renge boyatacaksın peki delikafadulden ben de heyecan yaptım şimdi bak.

Küllü kumral. Bakirdan kurtulabilmek icin en iyi renk :) Cok koyu olsun istemiyorum zaten en iyisi o olucak. delikafaduldensen bendeki heyecani bir bilsen. Sizde yasayinca anlicaksiniz daha iyiyerimseniben. hele bu son hafta uyku falan kalmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…