- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.721
sen şimdi kuaföre gidersin 1-2 gün orda zaten zaman çabuk geçiyor. evde de ne giysem telaşı sarar seni
ayy ne güzel olacak ama. hem sen büyük bir değişim geçireceksin hem de sevgiline kavuşacaksın.Küllü kumral. Bakirdan kurtulabilmek icin en iyi renk :) Cok koyu olsun istemiyorum zaten en iyisi o olucak. delikafaduldensen bendeki heyecani bir bilsen. Sizde yasayinca anlicaksiniz daha iyiyerimseniben. hele bu son hafta uyku falan kalmadi.
benim de çoook uykum geldi aslında ama sanki bilgisayarın içinden nişanlım çıkacakmış gibi yapıştım ekrana kalkamıyorum başından kaydirigubbakcemile3kızlar ben yatıyorum ya cok uykum geldii iyi gecelerr:bbo:
kızlar ben yatıyorum ya cok uykum geldii iyi gecelerr:bbo:
şimdi hayal ettim de seni cidden çok güzel olacaksın. en çok neyi yakıştırıyorsan kendine onu giy bence. ama kısa bir elbise giyme malum yeni geliyor asker ocağından :jeyyar:Evet tamda dogru söylüyorsun valla. pazartesi gunduz işteyim zaten aksam kuaforde o gunu atlattıcam. Sali kesim için baska kuafore gidicem oda istanbul avrupa yakasinda yol falan o gunde bitecek ama sabahı sabah edicem gece uyku girmez sabaha kadar gözümedelikafadulden . Ama ben hala ne giyecegimi bulamadim:sinifsinif: Napcam bilmiyorum. Elbise giyim diye düşünüyorum.Ama karar veremedim bi turlu.
şimdi hayal ettim de seni cidden çok güzel olacaksın. en çok neyi yakıştırıyorsan kendine onu giy bence. ama kısa bir elbise giyme malum yeni geliyor asker ocağından :jeyyar:
Buyuk bi degişiklik gecirecegim kesinkaydirigubbakcemile3. bakalim nasil tepki alicam.
resimlerimize baka baka bi hal oldum bende.
beğeneceğine eminim ben. çünkü ne istediğini ii biliyorsun.
canım sohbet çok ii ama ben de yavaş yavaş yatayım artık. sabah gözünü açar açmaz arar benimkisi. dün de yoldayken aradı sürekli hiç uyumadım desem yeridir yani.
yarın görüşürüz ii geceler opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.ben bile heyecan yaptım 5 gün ne demek kendimi yerine koydum harika bi duygu:sm_cool:sewindim adına canımşafak 125:ecrin_bebek:bizim de geçti aslında kaldı 4 ayturkbayragi
kızlarrr rüya gibi 5 güne düştük kaydirigubbakcemile2akannehir şafağımızzzzzzz 5:1shok:
ne güzel canım sevindim senin adına. en azından bizim gibi tekrar alışma süreci geçirmeyecek. nişanlımı iskenderundan gölcük'e gönderdiler ve bugün teslim oldu. çok stresliydi yine yeniden ortama alışmaya çalışacak bu da enazından 1haftasını alır. yazık benim kuzuma
qözünaydın cnm bizimkide aynı yerde kaldı öncede söylemişti baska yere vermezler diye
güzel bir gün geçiririz inşallah a.s.
iyiyim canım. hızlıal.com diye bir site var ona bakıyorum, çeyizlik yerimsenibennaber canım nasılsın benimki aramadı hala ya bugün izinli değilmi bunlarrklava:
iyiyim canım. hızlıal.com diye bir site var ona bakıyorum, çeyizlik yerimseniben
sen nasılsın?
bence izinli değillerdir. onları yeni yerlerine götürüyorlardır bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?