Ksa dnem Askerlik...

sen şimdi kuaföre gidersin 1-2 gün orda zaten zaman çabuk geçiyor. evde de ne giysem telaşı sarar seni

Evet tamda dogru söylüyorsun valla. pazartesi gunduz işteyim zaten aksam kuaforde o gunu atlattıcam. Sali kesim için baska kuafore gidicem oda istanbul avrupa yakasinda yol falan o gunde bitecek ama sabahı sabah edicem gece uyku girmez sabaha kadar gözümedelikafadulden . Ama ben hala ne giyecegimi bulamadim:sinifsinif: Napcam bilmiyorum. Elbise giyim diye düşünüyorum.Ama karar veremedim bi turlu.

ayy ne güzel olacak ama. hem sen büyük bir değişim geçireceksin hem de sevgiline kavuşacaksın.

kızlar ben yatıyorum ya cok uykum geldii iyi gecelerr:bbo:
benim de çoook uykum geldi aslında ama sanki bilgisayarın içinden nişanlım çıkacakmış gibi yapıştım ekrana kalkamıyorum başından kaydirigubbakcemile3

şimdi hayal ettim de seni cidden çok güzel olacaksın. en çok neyi yakıştırıyorsan kendine onu giy bence. ama kısa bir elbise giyme malum yeni geliyor asker ocağından :jeyyar:

Buyuk bi degişiklik gecirecegim kesinkaydirigubbakcemile3. bakalim nasil tepki alicam.

resimlerimize baka baka bi hal oldum bende.

şimdi hayal ettim de seni cidden çok güzel olacaksın. en çok neyi yakıştırıyorsan kendine onu giy bence. ama kısa bir elbise giyme malum yeni geliyor asker ocağından :jeyyar:

Saol canımm:asigim: kaydirigubbakcemile3 hic öle bi hata yaparmiyim:roflol: zaten 5 ay olmus gormeyeli bide kisa giyersem tamam :roflol:

Buyuk bi degişiklik gecirecegim kesinkaydirigubbakcemile3. bakalim nasil tepki alicam.

resimlerimize baka baka bi hal oldum bende.

beğeneceğine eminim ben. çünkü ne istediğini ii biliyorsun.
canım sohbet çok ii ama ben de yavaş yavaş yatayım artık. sabah gözünü açar açmaz arar benimkisi. dün de yoldayken aradı sürekli hiç uyumadım desem yeridir yani.
yarın görüşürüz ii geceler opuyorumnanaktan

ii geceler canim. iyi uykularopuyorumnanaktan
görüşürz, hoşçakal..

günaydın kızlar.ben bile heyecan yaptım 5 gün ne demek kendimi yerine koydum harika bi duygu:sm_cool:sewindim adına canımşafak 125:ecrin_bebek:bizim de geçti aslında kaldı 4 ayturkbayragi

günaydınnn şafak 125 tekirdağ merkez zemuszemus allahım bitiyor geçiyor zaman inşallah zemuszemus özledim kocişimi yaw opuyorumnanaktan

zemuszemus evet canım ya alışma süresi zor ouyor bende eşime diyordum inşallah aynı yer çıkar diye ve çıktı allah yardımcıları olsun eşimin görevi gardiyanlıkmış :roflol::roflol::roflol: suçlu taşıycak

qözünaydın cnm bizimkide aynı yerde kaldı öncede söylemişti baska yere vermezler diye

kısa dönemliler 115 kişiymiş 10 kişi yerine kaldı diğerlerini tekirdağın belirli yerlerine dağttılar :Saruboceq: çok dua ediyorsdum ama orda kalsın diye rahat orda ve merkezde delikafadulden

iyiyim canım. hızlıal.com diye bir site var ona bakıyorum, çeyizlik yerimseniben
sen nasılsın?
bence izinli değillerdir. onları yeni yerlerine götürüyorlardır bugün.

iyiyim bende ev dekorasyonu esya topicindeydim başım döndü artık gezinmektenkafamçokkarıştı odalarımızın rengine modeline karar verelim ona göre ıvır zıvır alalım diye konustuk nişanlımla, sen bak bana resimlerini yolla dedi. yatak odamız altın sarısı ve beyaz olcak kelebekteki bi modeli begendık perdeleride altın rengi yaptırcaz=) çok zevkli yaopuyorumnanaktanhım orayı hiç duymadım bende bakıyım birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…