Ksa dnem Askerlik...

ben herşeye kendim karar veriyorum. hiçbirşeye karışmıyor. çook sıkıcı bir durum :tomato:
şanslısın yani bu konuyla ilgili olması çok güzel
ben evin genelinde kahverengi bej kullanacağım. halıda muhtemelen kırmızı ya da yeşil çizgi olacak ona göre de süs eşyası alırım diyorum.
ama mutfak konusunda hala kararsızım. ben çok renkli evleri sevmiyorum. pembe mavi falan oluyor cıvıl cıvıl olsun diye ama bana hiç hitap etmiyor bunlar şakkıdı

kısa dönemliler 115 kişiymiş 10 kişi yerine kaldı diğerlerini tekirdağın belirli yerlerine dağttılar :Saruboceq: çok dua ediyorsdum ama orda kalsın diye rahat orda ve merkezde delikafadulden

peki cnm qözünaydın cok sevindim... esimd e izine ayrılacak kasımda sanırım büyük kzım durmuyr abab diye ..... ben izizn kullanmasını istemiyorum ama deren için mecbur qelcek

valla cok arışmasından korkuyorum bende ama şimdilik sorun yok=)aynen bende sevmem renkli mutfak gözümü yoruyo. bizim aslında cok belli evin renkleri biz konusurduk hep hatta gitmeden önce bir iki yer gezdik. salonda kesin siyah deri koltuk olcak cünkü ikimizde bayılıyoruz=)salon siyah beyaz yatakodası beyaz kahve sarı tonları mutfakta gri siyah olcak.oturma odam renkli olabilir ama pastel renkler olur heralde. valla cok acele ediyo bak begen diyip duruyo dönüşte bana yıldırım nikahı kıymasın bukaydirigubbakcemile3

biran önce evlilik olsun diyorum ama sonra masraflar gözümde öyle bir büyüyor ki anlatamam.

ooo ne qzüel işte qercekten cok heyacanlı olur qüle qüle kullan cnm evlene kadar ceyiz işi bitmezzzzzzzz

ewet uzuzn sac o yönleri zor ama ben cok seviyorum uzun saclılar

Evet oda var haklısın. aslinda degisiklikte olsun diyorum. Cok sıkıldım bu halimden bide.Gittinden beri saldim kendimi.Ben benlikten cıktım resmen.

cnm ozman sende değişiklilk yaparsın ozozman kara senin pişman olmayacaksan benim saclarımada uzuzn kestireceqim uzuzn olarak farklı modelde düsünüyorum kısa kestirsem pişman oluyorum o yüzden kesmek istemiyorum

qercektenmi??? cok qüzel isim ya büyük kzızmın ismini ben koydum küçük kzızmın isminide esim koydu
hatta geçenlerde ablam da aynı şeyi söyledi. onun bir oğlu var kızım olursa ya deren ya da derin koyarım adını dedi. bakalım kim önce hamile kalırsa o koyar artık bu ismi :roflol:

inşallah olur cnm müjdeyi bizede vermeyi unutma tamma cnm
vermez olur muyum hiç. ben hamileyim ben hamileyim diye gezinirim ortalıkta :CüvCüv:

hehehe hadi baaklım hamilyim diye qezin ozamn hehehe ilk ismi kim koyacak bende meraktayım sahsen hehe cnm büyük kızm deren küöçük kızm ceren 3 qelirse oda beren olacak nasıl ama

hehehe hadi baaklım hamilyim diye qezin ozamn hehehe ilk ismi kim koyacak bende meraktayım sahsen hehe cnm büyük kızm deren küöçük kızm ceren 3 qelirse oda beren olacak nasıl ama

kaydirigubbakcemile3 süper olur valla. ama kızlara seslendiğinde anlamamış numarası yapabilirler. ceren gelir anne deren dedin zannettim der kaydirigubbakcemile3

demi ama büyük kzızm yapıyor bazen ceren diyorum derende efendim annecqim diyor hehehe
senin için çocuklarla beklemek zor oluyordur ama en azından onlarla meşgul olduğundan zaman daha hızlı geçiyordur değil mi? annen de sizinle kalıyordu, evlendiğinden beri sizinle mi peki annen

ben üç çocuk istiyorum nişanlım iki yetmezmi diyo ben öyle dedikçe=))
kızım olunca adını ılgın su oglumada toprak koyucambuyrunnnnnnnnn inşalaahhh allah nasip ederse :asigim:

senin için çocuklarla beklemek zor oluyordur ama en azından onlarla meşgul olduğundan zaman daha hızlı geçiyordur değil mi? annen de sizinle kalıyordu, evlendiğinden beri sizinle mi peki annen

ewet cnm annem benim yanımda kalıyor sürekli ... haklısn 2 cocukala öyle bir zamn qeciyorki bakmısm qece olmuıs yorqunluktanbitmiş vaziyett hhehe darısı sana olsn cnm

ben üç çocuk istiyorum nişanlım iki yetmezmi diyo ben öyle dedikçe=))
kızım olunca adını ılgın su oglumada toprak koyucambuyrunnnnnnnnn inşalaahhh allah nasip ederse :asigim:

inşallah cnm inşlaah allah qönlünüze qöre versin .... benem esimde 3 istyor bende 2 yeter diyorum hehhe esime bakarsam 5 cocuk ister onlara kim bakacak o kadar zoroluyorki allah korusun

inşallah cnm inşlaah allah qönlünüze qöre versin .... benem esimde 3 istyor bende 2 yeter diyorum hehhe esime bakarsam 5 cocuk ister onlara kim bakacak o kadar zoroluyorki allah korusun

haklısın ama kızların büyüdükten sonra belki yaparısınız bellimi olur kalabalık evi severim ben =) bide anne baba vefat ettikten sonra kardeşlerin önemli daha iyi anlşılıyo benim çok kardeşim olsun isterdim açıkçası ilerde yalnızlık çekmek istemem.. kardeşten iyi dost olmaz oyüzden çocuklarıma bol kardeş yapmak isterim tabii durumum iyi oldugu sürece! yoksa hakkıyla bakamayacagın çocugu dünyaya getirmek doğru değil bence.

ewet cnm coook haklısn maddi sıkıntıyı dert etmiyorum ben ojkuyorum calısmak istiyorum ewde olsam belki isterdim alalh bilir yinede bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…