- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.761
anaaa ben de erkekte toprak istiyorum. vay be bizim çocukların ismi hep aynı olacak galiba kaydirigubbakcemile3 ama benimkisi erkeğin adını ben kızın adını sen koyarsın dio.ben üç çocuk istiyorum nişanlım iki yetmezmi diyo ben öyle dedikçe=))
kızım olunca adını ılgın su oglumada toprak koyucambuyrunnnnnnnnn inşalaahhh allah nasip ederse :asigim:
ewet cnm annem benim yanımda kalıyor sürekli ... haklısn 2 cocukala öyle bir zamn qeciyorki bakmısm qece olmuıs yorqunluktanbitmiş vaziyett hhehe darısı sana olsn cnm
haklısın ama kızların büyüdükten sonra belki yaparısınız bellimi olur kalabalık evi severim ben =) bide anne baba vefat ettikten sonra kardeşlerin önemli daha iyi anlşılıyo benim çok kardeşim olsun isterdim açıkçası ilerde yalnızlık çekmek istemem.. kardeşten iyi dost olmaz oyüzden çocuklarıma bol kardeş yapmak isterim tabii durumum iyi oldugu sürece! yoksa hakkıyla bakamayacagın çocugu dünyaya getirmek doğru değil bence.
canım onları muhtemelen yeni yerlerine götürmüşlerdir. usta birliğine geçince de evrak işleri oluyormuş. onlarla uğraşıyordur belki. hangi ilçeye gittiğini biliyorsan telefonla ara sor istersen. hozattan kısa dönemler geldi mi bugün diye?aramadı hala ya uff
aramadı hala ya uff
sabah erkenden ararım dedi dün, böyle söz veripte aramayınca aklım kalıyo elimde değil.dışarı çıktı derken nereye gitti canım?arar cnm işin varsa belki ,,,,, benimki yine dısarı cıktı
evet hozata geçiceklerdi ama çıkarken cep telefonumu vercekler sabah ararım seni dedi. hep söz veriyo hiçte tutmuyo!:mymeka:anaaa ben de erkekte toprak istiyorum. vay be bizim çocukların ismi hep aynı olacak galiba kaydirigubbakcemile3 ama benimkisi erkeğin adını ben kızın adını sen koyarsın dio.
ben de aynı şeyleri düşünüyorum. kalabalık aileler daha sıcak gelir bana. ben de eğer maddi açıdan kendime güvenirsem 3-4 çocuk isterim. ama iki memur maaşıyla kolay olur mu bu bilmiyorum.
canım onları muhtemelen yeni yerlerine götürmüşlerdir. usta birliğine geçince de evrak işleri oluyormuş. onlarla uğraşıyordur belki. hangi ilçeye gittiğini biliyorsan telefonla ara sor istersen. hozattan kısa dönemler geldi mi bugün diye?
inan çok şanslısın eşinden yanaçoğu erkek buna tahammül edemez. anlaşılan hem seni hem de anneni çok seviyor.
sabah erkenden ararım dedi dün, böyle söz veripte aramayınca aklım kalıyo elimde değil.dışarı çıktı derken nereye gitti canım?
evet hozata geçiceklerdi ama çıkarken cep telefonumu vercekler sabah ararım seni dedi. hep söz veriyo hiçte tutmuyo!:mymeka:
dısarı izine cıktı cnm
hım tamam bende dışarı diyince hep çatışma anlıyorum paranoyak oldumakannehir
benimki de aramadı hala yaa normalde haftasonu 4 kere falan arayabılıyordu ustelık de acemıydıı ya usta bırlıgı daha sıkı olacak sanırımm napıyorlar kı acaba ılk gun bılen var mı?
çalsın artık şu telefoonn-tatlicadiarzu-banada dün söz arıcam dedi e niye aramıyo sinirleniyorum böyle yapınca onlara göre biz rahatlık içinde ewde keyif çatıyoruz tabiii:dilcikar:
haklısın canım..nerde oldukları bile belli değil fırsat bulamadılarmı ne..merakta kalmak da çok berbat bişeyÇok üzgünüm çoook
seninki nerdeydi canım sormuştum ama unuttum pardonbenneyaptımki
ustada görevine bağlıymış bazıları rahat geçiriyo bazıları çok zor. ilk 1 haftayı geçirince anlarız herseyi
eskişehir de az önce aradı 10 dakıka falan konusabıldık hızmet bougundeymıs bakalım daha bı seler net degıl malesef o rahat olsunda ayda bır arasın razıyım ben:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?