Ksa dnem Askerlik...

güle güle mutlu giy canım ben daha bunlara başlamadım alıncak neçok sey var ya düşününce başım dönüyo..
nişanlım aradı elektrikler kesikmiş yıldızları izliyomuş beni çok özlemişçok romantik oldu çocuk=)

bir başlasak tam anlamıyla devamı gelecek de başlayamıyoruz nedense :sm_confused:
benimkisi de maç izliyormuş :icecream: canım benim izlesin benim tosun paşam gelince hiç izlettirmem ben ona :roflol:

bir başlasak tam anlamıyla devamı gelecek de başlayamıyoruz nedense :sm_confused:
benimkisi de maç izliyormuş :icecream: canım benim izlesin benim tosun paşam gelince hiç izlettirmem ben ona :roflol:

=) evlenince napcam ben onu düşünüyorum hele pazar akşamları maç kritiği yapan programlardan oldum olası nefter ederım oda bayılırÇok üzgünüm çoook
buarada hala gitmemişler hozata nezaman gitcekleride belli değilmiş

arkadaşlar merhaba ben de sonunda aşkıma kavuştummmopuyorumnanaktan gorür gormez oyle bir sarıldık ki hayatımdaki en güzel şeylerden biriydi Allah hepimizi tez zamanda kavuşturur umarım geçse şu aylar şimdi daha da zor geliyor

canım güvenlik açısından söyleyemiyor olabilir. çünkü asker taşınacak. telefonların dinlenebileceğini düşünerek önlem alıyorlardır. tabi bu bir tahmin

hoşgeldin canım yemin törenindemi görüştünüz,sewindim adına
benim sewgilim bugün aramadı aklım onda kaldı nereye gönderdiler acaba:uhm:burda olsaydı dışarda maçı izlerdik birlikteŞenizözledimmmopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım benim yoktun bayadır, gözün aydın bak negüzel gittin gördün öyle düşünme kolay dersen kolay geçer:1hug:

yemin töreninden sonra görüştük canım
bu ardada beraber yappılan günlük şeyleri bile ne kadar özlüyoruz di mi haklısın benneyaptımki

bu arala yoğunum çok ama sizlerle konuşmayı özlemişiim bu arada meraklanma canım gitsin o mutlaka arar seni sevk güvenliğinden dolayı konuşamayabilir

Esım aradı sımdı, bır kac gundur telefonlar kesıkmıs orada, mayın tarama calısmalarından dolayı heralde tam anlamadım..

Cok ozlemısım yıne sesını ya 3 gun olmustu.. sesı cok ıyıydı her zamankı gıbı cok sukur.... hersey yolunda....

bu arala yoğunum çok ama sizlerle konuşmayı özlemişiim bu arada meraklanma canım gitsin o mutlaka arar seni sevk güvenliğinden dolayı konuşamayabilir

bende ogün olanları anlatmak zorundaymışım gibi hissediyorum artık alışkanlık yaptı burası=) ama bayadır yoktun canım merak etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…