- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.781
gamyoncuiremsu
gamyoncuiremsu hadi kamyonculuk oynayalım :roflol:
gördüm canım onları. ben giyemem öyle şeyler :dilcikar:bu kk daki kadınlar deli valla gecelik pijama iç çamaşırı topicinden çıkamadım neler bulmuşlar öylee:1shok::roflol: yemeğimi hazırlıyım aç kalıcam yoksakaydirigubbakcemile3
gördüm canım onları. ben giyemem öyle şeyler :dilcikar:
nbb den aldım canım. ben de siyahı daha çok severim aslında. bunlardan başka da almayacağım. :dilcikar:çook güzellermiş ya nerden aldın? ilkide güzel ama bende beyazdan cok siyah yada bordo tercih ederim güle güle kullan canım benim
güle güle mutlu giy canım ben daha bunlara başlamadım alıncak neçok sey var ya düşününce başım dönüyo..
nişanlım aradı elektrikler kesikmiş yıldızları izliyomuş beni çok özlemişçok romantik oldu çocuk=)
bir başlasak tam anlamıyla devamı gelecek de başlayamıyoruz nedense :sm_confused:
benimkisi de maç izliyormuş :icecream: canım benim izlesin benim tosun paşam gelince hiç izlettirmem ben ona :roflol:
canım güvenlik açısından söyleyemiyor olabilir. çünkü asker taşınacak. telefonların dinlenebileceğini düşünerek önlem alıyorlardır. tabi bu bir tahmin=) evlenince napcam ben onu düşünüyorum hele pazar akşamları maç kritiği yapan programlardan oldum olası nefter ederım oda bayılırÇok üzgünüm çoook
buarada hala gitmemişler hozata nezaman gitcekleride belli değilmiş
arkadaşlar merhaba ben de sonunda aşkıma kavuştummmopuyorumnanaktan gorür gormez oyle bir sarıldık ki hayatımdaki en güzel şeylerden biriydiAllah hepimizi tez zamanda kavuşturur umarım geçse şu aylar şimdi daha da zor geliyor
arkadaşlar merhaba ben de sonunda aşkıma kavuştummmopuyorumnanaktan gorür gormez oyle bir sarıldık ki hayatımdaki en güzel şeylerden biriydiAllah hepimizi tez zamanda kavuşturur umarım geçse şu aylar şimdi daha da zor geliyor
canım güvenlik açısından söyleyemiyor olabilir. çünkü asker taşınacak. telefonların dinlenebileceğini düşünerek önlem alıyorlardır. tabi bu bir tahmin
bu arala yoğunum çok ama sizlerle konuşmayı özlemişiim bu arada meraklanma canım gitsin o mutlaka arar seni sevk güvenliğinden dolayı konuşamayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?