- Konu Sahibi divine_time
-
- #4.801
Esım aradı sımdı, bır kac gundur telefonlar kesıkmıs orada, mayın tarama calısmalarından dolayı heralde tam anlamadım..
Cok ozlemısım yıne sesını ya 3 gun olmustu.. sesı cok ıyıydı her zamankı gıbı cok sukur.... hersey yolunda....
Esım aradı sımdı, bır kac gundur telefonlar kesıkmıs orada, mayın tarama calısmalarından dolayı heralde tam anlamadım..
Cok ozlemısım yıne sesını ya 3 gun olmustu.. sesı cok ıyıydı her zamankı gıbı cok sukur.... hersey yolunda....
tesekkur ederım tatlımm.... Şeniznişanlımın oldugu yerdede telefonları kesmişler bügun internette yasaklanmış bisüreliğine.
gözün aydın canım benim yerimseniben
hayırlısıyla hepimiz sağlmen kavuşuruz inşallah hepsi gececek:Saruboceq:
tesekkur ederım tatlımm.... Şeniz
ınsallah canım benım ınsallahhh....
o kadar cok planlarım varkı geldıkten sonrasına....
esımle konustuk ta az once... bız hıcbırsey yapmamısız bugune kadar dıyo... ne kadar bos gecırmısız zamanı.. ne kadar kapılmıs ıse guce hayata... gelınce cok farklı olucak bu sefer buna ızın vermeyecegım dedı...
aynı seylerı bende dusunuyorum, gercekten oyle....... sag salım gelsınler... Allahın ıznıyle... hersey guzel olacakkk......
bende bisaniyemi onsuz geçirmek istemiyorum artık dönüşte düğün tarihini belirliycekmişiz=)) bidaha kavga etmek filan yok zatenhihoyyyt
perşembe günü aynı şeyi ben de yaşadım canım. izne gelmişti 5gün beraberdik ve perşembe günü yolcu ettim :gitme: ilk gün ikimiz de çook kötüydük ama şimdi biraz daha alıştım.arkadaşlar merhaba ben de sonunda aşkıma kavuştummmopuyorumnanaktan gorür gormez oyle bir sarıldık ki hayatımdaki en güzel şeylerden biriydiAllah hepimizi tez zamanda kavuşturur umarım geçse şu aylar şimdi daha da zor geliyor
gözün aydın charmEsım aradı sımdı, bır kac gundur telefonlar kesıkmıs orada, mayın tarama calısmalarından dolayı heralde tam anlamadım..
cok buyuk moral oldu bu bana umarım:Saruboceq: asker bekleyen tüm arkadaşlarım da bir an önce sevdiklerine temelli kavuşurlar
bu nasıl bir mantıktır yahuarkadaşlar eşimi mayın taramaya vermişlersenağlama
kısa dönemlerden bir onu vermişler ve ilk olarak nolcak bilmiyorum
dua edin lütfen mafoldumben
cok buyuk moral oldu bu bana umarım:Saruboceq: asker bekleyen tüm arkadaşlarım da bir an önce sevdiklerine temelli kavuşurlar
bu nasıl bir mantıktır yahuklava:. tamam uzun dönemler de ana kuzusu ama onlar enazından bu işlerin ehli oluyorlar artık.
nerdeydi canım senin eşin
arkadaşlar eşimi mayın taramaya vermişlersenağlama
kısa dönemlerden bir onu vermişler ve ilk olarak nolcak bilmiyorum
dua edin lütfen mafoldumben
kızlarya cok sükür ki esimle buqün cok qörüstüm keske herqün böyle olsa 3 - 4defa telden 2 kez msn qörüstüm halen doyamadım asskımaaaa ya hele deren hiç doyamadı :) insallah sizlerde qörüsürsünüz :lepi:
Hay Allah.... arada boyle uygun bulduklarından kısa donemlerı de gonderıyorlar demekkı dısarıya...
Bugune kadar hep dısarı gondermezler yazıcı olur bılmem ne olur dıye duyduk ama oyle olmuyormus ıste..
Benım esımıde mevzıye vermısler, bır tane o kısa donemlerden... hayırlısı Allahtan canım.. bol dua.. sıkma canını.. sag salım gelecekler Allahın ıznıyle...
aa doğru unutmuşum canım.tunceli bayraktepe
gözünüz aydın canım. deren adına çook sevindim opuyorumnanaktan
ben de bugün 10 defa görüşmüşümdür.
aa doğru unutmuşum canım.
canını sıkma güzelim. dualarımız herzaman onlarla zaten. acaba kış olunca mayın taraması yapılır mı ki, arazi karlı olacak sonuçta :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?