Ksa dnem Askerlik...

nişanlımın oldugu yerdede telefonları kesmişler bügun internette yasaklanmış bisüreliğine.
gözün aydın canım benim yerimseniben

hayırlısıyla hepimiz sağlmen kavuşuruz inşallah hepsi gececek:Saruboceq:

nişanlımın oldugu yerdede telefonları kesmişler bügun internette yasaklanmış bisüreliğine.
gözün aydın canım benim yerimseniben
tesekkur ederım tatlımm.... Şeniz
hayırlısıyla hepimiz sağlmen kavuşuruz inşallah hepsi gececek:Saruboceq:

ınsallah canım benım ınsallahhh....

o kadar cok planlarım varkı geldıkten sonrasına....

esımle konustuk ta az once... bız hıcbırsey yapmamısız bugune kadar dıyo... ne kadar bos gecırmısız zamanı.. ne kadar kapılmıs ıse guce hayata... gelınce cok farklı olucak bu sefer buna ızın vermeyecegım dedı...

aynı seylerı bende dusunuyorum, gercekten oyle....... sag salım gelsınler... Allahın ıznıyle... hersey guzel olacakkk......

bende bisaniyemi onsuz geçirmek istemiyorum artık dönüşte düğün tarihini belirliycekmişiz=)) bidaha kavga etmek filan yok zatenhihoyyyt

perşembe günü aynı şeyi ben de yaşadım canım. izne gelmişti 5gün beraberdik ve perşembe günü yolcu ettim :gitme: ilk gün ikimiz de çook kötüydük ama şimdi biraz daha alıştım.
gözün aydın charm

cok buyuk moral oldu bu bana umarım:Saruboceq: asker bekleyen tüm arkadaşlarım da bir an önce sevdiklerine temelli kavuşurlar

arkadaşlar eşimi mayın taramaya vermişlersenağlama
kısa dönemlerden bir onu vermişler ve ilk olarak nolcak bilmiyorum
dua edin lütfen mafoldumben

kızlarya cok sükür ki esimle buqün cok qörüstüm keske herqün böyle olsa 3 - 4defa telden 2 kez msn qörüstüm halen doyamadım asskımaaaa ya hele deren hiç doyamadı :) insallah sizlerde qörüsürsünüz :lepi:

bu nasıl bir mantıktır yahu klava:. tamam uzun dönemler de ana kuzusu ama onlar enazından bu işlerin ehli oluyorlar artık.
nerdeydi canım senin eşin

cok buyuk moral oldu bu bana umarım:Saruboceq: asker bekleyen tüm arkadaşlarım da bir an önce sevdiklerine temelli kavuşurlar

amin inşallah bir an önce kavusuruz safak sayamıyorum artık ama su bir gerçekki hakketten bu zamana kadar zamanı boş geçirmişiz insan değerini daha bir anlıyor gelince her şey çok daha güzel olcak inşallah hiç bozulmaz da hep böyle devam eder allah onlara da kolaylık versın biz yine bir şekilde zamanımızı geçirebiliyoruz ama onlar için daha bi zordur eminim.

Hay Allah.... arada boyle uygun bulduklarından kısa donemlerı de gonderıyorlar demekkı dısarıya...

Bugune kadar hep dısarı gondermezler yazıcı olur bılmem ne olur dıye duyduk ama oyle olmuyormus ıste..

Benım esımıde mevzıye vermısler, bır tane o kısa donemlerden... hayırlısı Allahtan canım.. bol dua.. sıkma canını.. sag salım gelecekler Allahın ıznıyle...

gözünüz aydın canım. deren adına çook sevindim opuyorumnanaktan
ben de bugün 10 defa görüşmüşümdür.

inşaallah canım inşaallah Rabbim o günleri gstersin
diyom zaten eşime sen o okulu boşuna okudun boşuna dirsek çürütmüşün

Şafak 126.......

Ozlem cogalıyo.... kıs gelsın... gunler kısalsın... daha guvende olsun askerlerımız....

Zaman cabuk gecsın, sag ve salım....... gelsınler.....

aa doğru unutmuşum canım.
canını sıkma güzelim. dualarımız herzaman onlarla zaten. acaba kış olunca mayın taraması yapılır mı ki, arazi karlı olacak sonuçta :uhm:

söz konusu askerie olunca youmsuz
dedim ya bu işe ilk eşim verilmiş
kim oraa vermiş bilmiom ama komutanlrdan
şaşıran olmuş senn burda e işin var demişler
Rabbim muhafza etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…