Ksa dnem Askerlik...

söz konusu askerie olunca youmsuz
dedim ya bu işe ilk eşim verilmiş
kim oraa vermiş bilmiom ama komutanlrdan
şaşıran olmuş senn burda e işin var demişler
Rabbim muhafza etsin
ii düşün ii olsun canım. Senin yerinde olsam ben de çook kötü olurdum ama iyiyi düşün ve iiyi dile. inşallah sağ salim döner hepsi

ay nası ya!!! ne anlar kısa dönem mayın taramadan allah korusun ya canım gittimi peki eşin görev yerine benimki hala hozata gitmemiş görevide kesinleşmedi daha

görev yeri karşı koğuş olduğu çin hemen gitti
kocacım her konuda kabiliyetlidir kaydirigubbakcemile3keşfetmişlerdir
ondan göndrmişlerdirmafoldumben yoksa ne die ilk ve tek o olsun :uhm:

gözün aydın canım benim ya kıyamam ben ona=)

gözünüz aydın canım. deren adına çook sevindim opuyorumnanaktan
ben de bugün 10 defa görüşmüşümdür.
bende bugün 2 kez görüştüm yinede şükür

görev yeri karı koğuş olduğu çin hemen gitti
kocacım her konuda kabiliyetlidir kaydirigubbakcemile3keşfetmişlerdir
ondan göndrmişlerdirmafoldumben yoksa ne die ilk ve tek o olsun :uhm:

maşallah de canım allah sağsalim gelmelerini nasip etsin
hayatımda hiç etmediğim kadar çok dua ediyorum ne çok seviyomuşum meğer insan kıymetini anlıyosenağlama

Selam kızlar nasılsınız?
Okudum yazılanları inşallah kaza bela olmadan sağ salim kavuşursunuz.
Benim eşim de bu sabah İncirlik Üssü'ne teslim oldu.
Kütahyadaydı çok rahattı beyefendinin rahatı kaçtı.
Çok disiplinliymiş alıştı tabi rahata.
Millet nelerle uğraşıyo bizimki sabahtan beri ağlanıyo bi de terliklerini çaldırmış gider gitmez
Ona hep burda okuduklarımı anlatıyorum şükret haline diyorum ama pek bi nazlı çıktı kendisi

inşaallah canım tek duam o
görevi her ne olursa olsun hayırlısı olsun de canım. bunu nişanlım alışkanlık haline getirdi bende. kötü bişey olunca ya da öle olduğunu düşününce hemen ağlar sızlanırdım da ben.

burcuyu ya da seni kötü düşüncelere sevketmek istemem ama ben tunceliye gitmeden önce bir olay yaşanmış orda. hiç sorunun olmadığı günlerde kantin için erzak taşıyan bir kamyonet karakola geliyor. askerler kapıda kamyonetin altına bakmayı unutuyorlar ve kamyonet karakolun içine giriyor ve ardından birkaç dakika geçmeden patlıyor ve ne yazık ki bir sürü şehidimiz.

senin eşin ya da burcunun nişanlısı içerde ya da dışarda göreve verilsin buna sakın üzülmeyin sadece hayırlısı ne ise o olsun deyin bence. çok askerimiz var haberlere çıkmayan ama askerde iken hem de en rahat edilen yerlerde iken kalp krizi falan geçirip vefat eden. benim nişanlım çok rahat bir yerde ama nerden bilebilirim ki gölcük ün onun için hayırlı bir yer olduğunu. bilemem elbette. yapabileceğim tek şey var o da dua etmek.

Son düzenleme:

yapsın biraz nazı yazık ya.

kaydirigubbakcemile3 orda bitek sana nazı geçiyo şimdi napsın

elbette ne zaman ne olacağı belli olmaz ne tehlikeli yerlerden sağ salim evine döneler var ve herksin güvenli bildiği yerlerdnde malesef dönemeyenler Rabbim muhafaza etsin hepsin
i

of allah korusun yarabbim...haklısın canım askerden sağsalim döndüğü hafta kaza geçirip vefat eden tanıdıgımız vardı, herseyin hayırlısı ölüm eger bulacaksa heryerde bulur elden bişey gelmezki.allah hepsini korusun canları herseyden tatlı benim gözümde tekbitansinin bile tırnağına zarar geldiğini duymak istemiyorum artık sağsalim dönsünler analarının babalarının eşlerinin yanına

yapsın biraz nazı yazık ya.

Yapsın tatlım yapsın da biraz da şükredelim halimize.
Çok üzülüyorum onun için ama bunu yapmak zorunda bu kadar kafaya takarak bu askerlik bitmez ki.
Daha bugün ilk günüydü orda alışacak inşallah.
Şimdiden dayanamıcam diyo.
Şuan benim ondan Çok daha zor bi hayatım var.
Onun bıraktığı birçok şeyle uğraşıyorum
Ama benim of deme hakkım bile yok
Ne sıkıntılarla boğuşuyorum ama o üzülmesin aklı kalmasın diye tek kelime etmiyorum ona.
Bir de o sürekli dert yandıkça ben iyice üzülüyorum.

kaydirigubbakcemile3 orda bitek sana nazı geçiyo şimdi napsın

Bencede komutanlara naz sökmüyo.Hoş burda babasına bile sökmüyo da
Anlatıyorum babasına böyle olmuş şöyle olmuş diye adam ben 3 sene askerlik yaptım
2 ayda bir arardım karımı seniki zırt pırt arıyo söyle aramasın diyo:mymeka:
Bi ben çekiyorum nazını o bi gelsin görecek naz kapris neymişkaydirigubbak
cemile2

Haklısın canım... :teselli:

Erkeklerın nazı da bı baska oluyo.. benımkı de bı tek hastayken nazlanır o zaman bıle fazla gelıyo.. kaydirigubbakcemile3

Allah kolaylık versın canım... :1hug:

elbette ne zaman ne olacağı belli olmaz ne tehlikeli yerlerden sağ salim evine döneler var ve herksin güvenli bildiği yerlerdnde malesef dönemeyenler Rabbim muhafaza etsin hepsin
i
evet canım. allah herkesi sevdiklerine bağışlasın.

amin canım :Saruboceq:

haklısın evet işin bir de böyle bir tarafı var tabi. onlar bizlerin hayatında hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyorlar ama birçoğumuz sorunlar yaşıyoruz ama onlara tek kelime bile etmiyoruz üzülmesinler diye. ben de nişanlım gittikten sonra birkaç sorun yaşadım hatta çok üzüldüm ama ona hiç belli etmedim aslında anlatmayı destek görmeyi çok isterdim o anlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…