Ksa dnem Askerlik...

Haklısın canım... :teselli:

Erkeklerın nazı da bı baska oluyo.. benımkı de bı tek hastayken nazlanır o zaman bıle fazla gelıyo.. kaydirigubbakcemile3

Allah kolaylık versın canım... :1hug:

Saol tatlım ben hastalık nazına alıştım
Adam işten gelir eve girer girmez bi gün başı ağrır bi gün dişi ağrır
Onlara alıştım bunu da çekicez artık napalım
Hoş böyle diyorum da yanımda olsa her şeyini çekmeye razıyımsenağlama

Oy oy senınkı nazlıymıs hakkaten.. kaydirigubbakcemile3

Allahtan pek hasta olmuyo benımkıı :)) nadıren olur hehe...

Valla dogru dıyosun, sag salım gelsınlerde nazlarınıda cekerk.. :sinifsinif:

Benim de kızdığım bu işte öyle sıkıntılar yaşıyoruz ki onlar güllük gülistanlık sanıyo her şeyi.
Onlara en çok ihtiyacımız olduğu zamanlarda bile senin dediğin gibi anlatmıyoruz hiçbir şey.
Bir de benim sorunlarım onun yüzünden yaşadıklarım.
İşten çıktım hiç olmaması gereken bir zamanda üstümde milyarlarca borç var ödemek zorunda olduğum ve işim yok.
Sesim az kısık çıksa beni geriyosun diye bağırıyor.
Ben kime derdimi anlatayım kime naz yapayım.
O en azından bana yeteri kadar yapıyo

Haklısın canım... :teselli:
Erkeklerın nazı da bı baska oluyo.. benımkı de bı tek hastayken nazlanır o zaman bıle fazla gelıyo.. kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versın canım... :1hug:
şanslıymışsın canım ya benimkinin tek derdi bana naz yapmak.okudugum dönemde yurttan beni burcuu karnım agrıyo diye aradıgını bilirimklava:ama çok sevimli oluyo kaydirigubbakcemile3

annemde kızıyo bize, bukadar cok görüşürseniz zaman gecmez kendinize işkence ediyosunuz diyo. kendisi babamdan uzun süre haber alamamış benle kendisini kıyaslıyo:bbo: anneside sürekli konusmamıza sinir oluyo, aramadı beni sen konustunmu dediğinde evet diyorum herdefasında çünkü hergün konusuyoruz =) sesi bi kötü oluyo birden anlatamam size:roflol:

Oy oy senınkı nazlıymıs hakkaten.. kaydirigubbakcemile3

Allahtan pek hasta olmuyo benımkıı :)) nadıren olur hehe...

Valla dogru dıyosun, sag salım gelsınlerde nazlarınıda cekerk.. :sinifsinif:

Hoş ben artık hastalığına da inanmıyorum.
Adam gerçekten hasta olsa inanmayıp döünüp arkamı yatıcam ondan korkuyorumkaydirigubbakcemile2

senin işin ondan çok daha zor canım. ailesine anlat durumlrı. enazından o gelene kadar seni rahatlatırlar belki

Ama konuşmadan da olmuyo ki bi gün geç arasın karalar bağlıyorum.
Benim kayınvalidem ilk günlerde beni aradı seni arıyo mu diye soruyodu.
Oysaki onu aramadan önce benimle konuştu ben dedim anneni ara kadın bekliyo diye.
Belki de babası onu pek aramıyo diye öyle diyo
Ama o zamanla bu zaman bir değil ki
O devirde imkanlar kısıtlıymış şimdi imkanımız varken niye konuşmayalım
Eşimi orda komutanları da kızıyomuş her gün aramayın siz askerdesiniz falan diyomuş
Ona neyselmaz:

ben söylemiyorum annesine her gün arıyordu acemıyken 3 kere falan ama annesini sadece haftasonları solesem bnımkı de kalpten giderdi heralde

senin işin ondan çok daha zor canım. ailesine anlat durumlrı. enazından o gelene kadar seni rahatlatırlar belki

Kayınvalidem ve görümcelerim hepsi biliyo ama onların elinden bir şey gelmiyo.
Kaynım da biliyo aslında ama gittiğinden beri ne karderşini sordu nasıl rahatı iyi mi diye ne de bana zor durumdasın bir şeye ihtiyacın var mı dedi.
Kayınpederim bilse dünyayı dar eder bana
Öyle ters bi adam ki anlatsam inanmazsın yuh artık dersin
O yüzden sabredip halletmeye çalışıyorum
Allah büyük tek umudum şu an ücretli öğretmenlik çıksın
Pek bi çarem kalmayacak yoksa

tok açın halinden ne anlar bosver canım keyfimize bakalım bizkaydirigubbakcemile3
tekrar iyi geceler hepinizeŞeniz

benim kayınvalide ne yaptı biliyor musun :roflol: ay hala çok gülüyorum bu duruma. nişanlımla aklımıza geldikçe kopuyoruz.
nişanlım izne geldiğinde benden önce kendi evlerinde oldu ve beni o karşılayıp evlerine götürdü. bana bir buket gül almış çok güzeldi, bir de küçük bir hediye almış üzerinde canım benim yazıyordu. eve geldik annesini falan öptüm çiçeği ve hediyemi masanın üzerine koydum. sonra nişanlımla bahçeyi çıktık. içeri girdiğimde kayınvalidem çok teşekkür ederim kızım neden zahmet ettin çiçek ve hediye için ama çok güzelmiş dedi :roflol: ben de tabi önemli değil dedim :roflol: :roflol:

hey allahım ya nasıl insanlar var :mymeka:
çok sıkıldığın zamanlarda umursamamaya bak canım. nereye borç varsa var de gitsin. gelince mecbur halledecek. ama baktın iş çıkmaza giriyor anlat eşine. ailesi olmasa bile bir arkadaşını falan arar halletmeye çalışır.
yurt işi ne oldu peki. çalışmaya başlayacağım diyordun

:roflol: ben gülerdim kesin tutamazdım anlardı kadıncagız=) ay ne meraklı oluyolar herseyede bakma demi dursun o orda:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…