Ksa dnem Askerlik...

ben son sınıftayken o bitirmişti çalışıyodu, bigün yurttan beni aradı arkadasları burcu koş çok kötü diye elim ayağıma dolandı bide final haftam napcağımı şaşırdım, bıraktım dersi mersi gittim bibaktım meyvesularını yanına dizmiş dışardan yemekte söylemiş suyunu ilacını almış yanına tv izliyo!!!
hani kötüydün sen benle dalgamı gecıyosun dedım, ben seni özledim kal yanımda ya havale gecirirsem fılan dedi:1shok:
sonuç olarak kitaplarımı getirdim orda çalıştım 2 gün ve bakıcılık yaptım. :roflol:

Son düzenleme:
yemekler çok çok berbatmış bizdede..zorluyorum kendimi yemeye idare ediyorum dedi ama yemesede söylemez ki bana..bende evham var biliyo kafaya takıcam diye söylemez
aman bişey olmaz sağlıklı dönsünler de gelince besleriz bakarız geçici bunlar canım inşş.

heee sende nazliyosun yaniii eee o zaman yapsin tabii ay kiyamam yaaa sizee kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

nazlanir tabi oh ne guzel bende nazlanirm valla.... kaydirigubbakcemile3

valla gelince neler neler yaparimm o kesin simdiden zayiflamistir zaten cabuk zayifliyo ama gelince de neyi yicegini sasirir bu sefer de kilo aliir kaydirigubbakcemile3

birden hafiflemiş hastalığı canım napsındı yani :roflol:
çok hoş romantik bi anı olarak kalmış ama şimdi hakkını yemeyelim:asigim:Şeniz

Son düzenleme:

aynı bnmki sımarık ama bitek bana...bende telde hep seviorum onu küçük çocuk gibi ama içimden öle sevmek gelio buda tbi dahada şımarıooo

kızlar eşimin yemin törenine gittim geldim van ercişe.. gördüm yani oraları.. Kaldığı yere kadar gördüm.Benim eşimin ustalığıda aynı yerde.Anlatılmaz duygular yaşadım.Askeriyenin kapısından girdim içeri,bütün askerler sıraya geçmişler.Hiç birinin yüzüne bakamadım ya dedim eşimi görürsem orda gidip dokunamayacağım çok kötü olurum dedim hiç bakamadım.Yemin edildikten sonra komutanları askerlerinizle fotoğraf çektirmek için yanlarına gidebilirsiniz dediler.Ama bütün askerler hazırolda ve kesinlikle kıpırdayamıyolar bile.Bütün aileler askerlere bakarak kendi çocuklarını veya eşlerini arıyolar buluyolar ve yanlarında fotoğraf çektiriyorlar.O yanlarına gidip yüzlerine bakma anını tahmin bile edemezsiniz.Eşimi buldum gittim fotoğraf çektirdim.Ama eşim en ufak bi hareket dahi yapamıyor.Hazırolda çünkü.Sonra aldık evci çıkardık.ıki gün çok rahat etti.Ama teslim olmaz anı çok kötüydü yine.4 ay göremeyeceğim dokunamayacağım.Eşimde çok kötü oldu.Rahatım iyi diyo.Bende gördüm gerçekten iyi.Ama askerlik işte..Şu ayrılık yok mu o mahvediyo işte insanı.

çok duygulandım okurken :çok üzgünüm:

evt hep zaten o 4 ayın bittiği günü hayal ederek geçiriyorum hergünü.. Allah bütün askerlere ve asker yolu gözleyenlere yardımcı olsun..Günler su gibi akıp bitsin..

ben gidip göremedim bile askım nekadarda yakısıklıdır o asker kıyafetleriyle bekliorum o gunun hayalini kurup giidip ben karsılıycam askımı allahın izniyle cok özledim yine...

Allah kavustursun canim tekrar sen en azindan gitmissin yemin torenine ben ona da gidemedim gittiginden beri gelene kadar gormek yok :çok üzgünüm:

ruh halim değişip duruyo..şuan çok uzak geldi bana sewdiğim.sanki 1 senedir görüşmüyomuşuz gibi..iyigeceler kızlar ben biraz kötü oldum uyumak iyi gelir

Allah kavustursun canim tekrar sen en azindan gitmissin yemin torenine ben ona da gidemedim gittiginden beri gelene kadar gormek yok :çok üzgünüm:

Canım umarım en kısa zamanda sevdiklerimize kavuşacağız.Onlara destek olmamız lazım.Ben eşime hep diyorum aşkım iki bayramı geçireceğiz bakmışızki azcık kalmış.SAbret diyorum..Kafamızdan askerlik silinecek rahat edeceğiz diyorum.Bizlerin onlara destek olması gerekiyo.Hepsi sağ salim dönecekler inşallah..

ruh halim değişip duruyo..şuan çok uzak geldi bana sewdiğim.sanki 1 senedir görüşmüyomuşuz gibi..iyigeceler kızlar ben biraz kötü oldum uyumak iyi gelir

yaa oyle yapma tatlim yaa bak ben toparlamaya basladim artik tv de kotu haberler gormedik ce iyiyim
hele sesini duydukca surekli olumlu dusunuyorum bu ara film izlemeye verdim kendimi filmde de onu dusunuyorum kaydirigubbakcemile3
guzel muzikler dinlyorum acimtrak degil a.s inan bu sekilde mutlu geciyo zaman karamsarliga burununce saat hic akmiyo sanki gunler gecmiyo :1no2:

evet canim oyle

aminn insallahh Allahin izniyle gelecekler ve hersey cok guzel olacakk
:asigim:

bende öle diorum o askerlik bitmio gecmio dedikce gecicek biticek bi bakmısın beraberiz diorum onun hayalini kur diourum ama burda belli etmesemde ona bana da gecmiooo

ya kızlar nişanlım gittiğinden beri arayamadı çıldırmak üzereyim telefonun basından kalkamıyorum neden arayamıyor kı acemılıkte bıle gunde 2 kere arayavbılıyordu nasıl bır yerde bole cok moralım bozuk bu haftasonu gıtsem acaba gorusmemıze ızın verırlermı kı ne dersınız carsı ızınlerı yokmus ama ben yıne de bı sansımı denesemmı kı zaman gecıremıyorum artık cok bunaldım. eskişehirde bu arada orda askeri olan yok mu hıç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…