- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.281
gelecek de birgün gelecekkaydirigubbakcemile3
ben pek ümitli değilimkaydirigubbakcemile3 ilk günlerin şaşkınlığı henüz..sızlanmalar yakındır Allahbilir.. tecrübe oluyo aslında şimdiden çocuk bakımı hakkında baya bilgi birikimimiz oldu:1rolleyes:
yemekler çok çok berbatmış bizdede..zorluyorum kendimi yemeye idare ediyorum dedi ama yemesede söylemez ki bana..bende evham var biliyo kafaya takıcam diye söylemezValla benimkine sorarsan da hersey mukemmel :bbo:
tabiki degil orasi ayri yemege asiri duskundur yani yemegi cok sever ama orada malesef hakkarinin en kotu yemegi olan karakola dusmus :1no2:
Gecen nobetteyken sekeri dusmus gozu kararmis kaskini silahini filan cikarmis oturmus yere komutani istersen git dinlen demis gerek yok demis yine kalkmis yine olmus bi daha yinede gitmemis
Bizimkide tam tersine gururuna laf soletmez yapamadi dedirtmez hey Allahim ya
niye yemiyosnu diyorum fareli bulgur pilavindanmi yiyeyim diyor :çok üzgünüm:
Ama isin guzel tarafi Allaha cok sukur ki hic bi telefon konusmamizda aklim kalicak sekilde konusmadi morali hep guzeldi yada guzelmis gibi yapti
onun sayesinde bende 3 gun idare edebiliyorum bi dahaki tel e kadar :gitme:
ben alıştım artık nazına oyüzden ne derse desin benim abarttıgını bildiğimi bilgiği için şımarıklıga vurur bidünya dert sayar bende ay kıyamam gel ben sana yemekler yapıyım gel sana bakıyım dedikçe kedi gibi mayışır çok sırnaşık ya=)) oda ondan zevk alıyo napıyım:asigim:
yemekler çok çok berbatmış bizdede..zorluyorum kendimi yemeye idare ediyorum dedi ama yemesede söylemez ki bana..bende evham var biliyo kafaya takıcam diye söylemez
aman bişey olmaz sağlıklı dönsünler de gelince besleriz bakarız geçici bunlar canım inşş.
birden hafiflemiş hastalığı canım napsındı yani :roflol:ben son sınıftayken o bitirmişti çalışıyodu, bigün yurttan beni aradı arkadasları koş çok kötü diye elim ayağıma dolandı bide final haftam napcağımı şaşırdım, bıraktım dersi mersi gittim bibaktım meyvesularını yanına fdizmiş dışardan yemekte söylemiş suyunu ilacını almış yanına tv izliyo!!!
hani kötüydün sen benle dalgamı gecıyosun dedım, ben seni özledim kal yanımda ya havale gecirirsem fılan dedi:1shok:
sonuç olarak kitaplarımı getirdim orda çalıştım 2 gün ve bakıcılık yaptım. :roflol:
ben alıştım artık nazına oyüzden ne derse desin benim abarttıgını bildiğimi bilgiği için şımarıklıga vurur bidünya dert sayar bende ay kıyamam gel ben sana yemekler yapıyım gel sana bakıyım dedikçe kedi gibi mayışır çok sırnaşık ya=)) oda ondan zevk alıyo napıyım:asigim:
heee sende nazliyosun yaniii eee o zaman yapsin tabii ay kiyamam yaaa sizee kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
nazlanir tabi oh ne guzel bende nazlanirm valla.... kaydirigubbakcemile3
evt hep zaten o 4 ayın bittiği günü hayal ederek geçiriyorum hergünü.. Allah bütün askerlere ve asker yolu gözleyenlere yardımcı olsun..Günler su gibi akıp bitsin..duygulanmamak elde değil okuduklarımdan:çok üzgünüm:4 ay sonra doya doya sarılacaksınız inşş.sabır canım
çok duygulandım okurken :çok üzgünüm:kızlar eşimin yemin törenine gittim geldim van ercişe.. gördüm yani oraları.. Kaldığı yere kadar gördüm.Benim eşimin ustalığıda aynı yerde.Anlatılmaz duygular yaşadım.Askeriyenin kapısından girdim içeri,bütün askerler sıraya geçmişler.Hiç birinin yüzüne bakamadım ya dedim eşimi görürsem orda gidip dokunamayacağım çok kötü olurum dedim hiç bakamadım.Yemin edildikten sonra komutanları askerlerinizle fotoğraf çektirmek için yanlarına gidebilirsiniz dediler.Ama bütün askerler hazırolda ve kesinlikle kıpırdayamıyolar bile.Bütün aileler askerlere bakarak kendi çocuklarını veya eşlerini arıyolar buluyolar ve yanlarında fotoğraf çektiriyorlar.O yanlarına gidip yüzlerine bakma anını tahmin bile edemezsiniz.Eşimi buldum gittim fotoğraf çektirdim.Ama eşim en ufak bi hareket dahi yapamıyor.Hazırolda çünkü.Sonra aldık evci çıkardık.İki gün çok rahat etti.Ama teslim olmaz anı çok kötüydü yine.4 ay göremeyeceğim dokunamayacağım.Eşimde çok kötü oldu.Rahatım iyi diyo.Bende gördüm gerçekten iyi.Ama askerlik işte..Şu ayrılık yok mu o mahvediyo işte insanı.
evt hep zaten o 4 ayın bittiği günü hayal ederek geçiriyorum hergünü.. Allah bütün askerlere ve asker yolu gözleyenlere yardımcı olsun..Günler su gibi akıp bitsin..
Allah kavustursun canim tekrar sen en azindan gitmissin yemin torenine ben ona da gidemedim gittiginden beri gelene kadar gormek yok :çok üzgünüm:kızlar eşimin yemin törenine gittim geldim van ercişe.. gördüm yani oraları.. Kaldığı yere kadar gördüm.Benim eşimin ustalığıda aynı yerde.Anlatılmaz duygular yaşadım.Askeriyenin kapısından girdim içeri,bütün askerler sıraya geçmişler.Hiç birinin yüzüne bakamadım ya dedim eşimi görürsem orda gidip dokunamayacağım çok kötü olurum dedim hiç bakamadım.Yemin edildikten sonra komutanları askerlerinizle fotoğraf çektirmek için yanlarına gidebilirsiniz dediler.Ama bütün askerler hazırolda ve kesinlikle kıpırdayamıyolar bile.Bütün aileler askerlere bakarak kendi çocuklarını veya eşlerini arıyolar buluyolar ve yanlarında fotoğraf çektiriyorlar.O yanlarına gidip yüzlerine bakma anını tahmin bile edemezsiniz.Eşimi buldum gittim fotoğraf çektirdim.Ama eşim en ufak bi hareket dahi yapamıyor.Hazırolda çünkü.Sonra aldık evci çıkardık.İki gün çok rahat etti.Ama teslim olmaz anı çok kötüydü yine.4 ay göremeyeceğim dokunamayacağım.Eşimde çok kötü oldu.Rahatım iyi diyo.Bende gördüm gerçekten iyi.Ama askerlik işte..Şu ayrılık yok mu o mahvediyo işte insanı.
Allah kavustursun canim tekrar sen en azindan gitmissin yemin torenine ben ona da gidemedim gittiginden beri gelene kadar gormek yok :çok üzgünüm:
Allah kavustursun canim tekrar sen en azindan gitmissin yemin torenine ben ona da gidemedim gittiginden beri gelene kadar gormek yok :çok üzgünüm:
ruh halim değişip duruyo..şuan çok uzak geldi bana sewdiğim.sanki 1 senedir görüşmüyomuşuz gibi..iyigeceler kızlar ben biraz kötü oldum uyumak iyi gelir
Canım umarım en kısa zamanda sevdiklerimize kavuşacağız.Onlara destek olmamız lazım.Ben eşime hep diyorum aşkım iki bayramı geçireceğiz bakmışızki azcık kalmış.SAbret diyorum..Kafamızdan askerlik silinecek rahat edeceğiz diyorum.Bizlerin onlara destek olması gerekiyo.Hepsi sağ salim dönecekler inşallah..
Canım umarım en kısa zamanda sevdiklerimize kavuşacağız.Onlara destek olmamız lazım.Ben eşime hep diyorum aşkım iki bayramı geçireceğiz bakmışızki azcık kalmış.SAbret diyorum..Kafamızdan askerlik silinecek rahat edeceğiz diyorum.Bizlerin onlara destek olması gerekiyo.Hepsi sağ salim dönecekler inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?