Ksa dnem Askerlik...

canım sen bölüğünü biliyor musun nişanlının

bu topici wenes, divine time, denizkoydumadımı açmışlar, 2 gün sonra onların askerleri gelince bidaha ugramıycaklar.. bizdemi öyle olucaz?
ben size alıştım :gitme:

allah kavuştursun canım çok zordur bilirim akannehir:gitme:

bu topici wenes, divine time, denizkoydumadımı açmışlar, 2 gün sonra onların askerleri gelince bidaha ugramıycaklar.. bizdemi öyle olucaz?
ben size alıştım :gitme:

o günler bi gelsin canım sonra askerlikten sonraki yasantımız diye topic acarız:1hug: geyik yapar günlük neler yaptıgımızı, eslerimizi cekistiririz. ben herkese mail atar toplarım:dance:

canım sen bölüğünü biliyor musun nişanlının

evet hizmet bölüğüymüş ama görev paylaşımı falan olmamıstı tabı şimdi olmuştur ama ben bilmiyorum. bu arada ben de buraya cok alıstım bız de askerlerımız gelınce farklı farklı topıcler acar devam ettırırızz kaydirigubbakcemile2

kac gun oldu gorusemeyeli canim

sakin ol biraz arayacaktir merak etme nelerle mesgul bilemiyorsun ki :1no2:

anca yerlesiyordur ortam musait degildir belkide :teselli:

:1hug:

ha haa bende aynı seyi yazmıstım. kalp kalbe karsıymıs

opuyorumnanaktan

canım sen internetten telefon numarasını bulabilirsin bölüğünü de biliyorsan arar bağlatırsın. en azından için rahat eder

kızlar esim bi değişmiş ben bile zor tanıdım. kilo almıs. yüzü sisimiş gözleri yumuk yumuk olmus. aslında zayıf ve uzundur. kalıplanmıs iyice iri yarı olmus. birde simsiyah ten rengikaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

canım sen internetten telefon numarasını bulabilirsin bölüğünü de biliyorsan arar bağlatırsın. en azından için rahat eder

işin rn tuhaf kısmı o zaten eskişehirle ilgili en ufak bir konu yok daha önce kütahyadaydı internetten her şeyini öğrenmiştim ama burayla ilgili hiç bir bilgi yookk bı arasa ben rahatım dese baska bı se ıstemıyorum suanda o da yokk...

hizmet bölüğünde bişey olmaz canım korkma sadece fırsatı olmamıştır. bide nişanlım kontörler bitti filan diyodu herzaman kontörlü katlar olmuyo bitmiş olabilir

yusum senle çeyizdeyiz kesin o canımopuyorumnanaktan

internetten bilgiler tutmuyor. ben internetten baska adres aslmıstım. telefonla aradım baska adres verdiler. esim ayrı adres verdi.:uhm: mektup yazdım gönderdim iletilmemiş.

kızlar esim bi değişmiş ben bile zor tanıdım. kilo almıs. yüzü sisimiş gözleri yumuk yumuk olmus. aslında zayıf ve uzundur. kalıplanmıs iyice iri yarı olmus. birde simsiyah ten rengikaydirigubbakcemile3

o zaman senin kilo alma islemler hizlansin balimm yoksa yanyana nasil olcanizz kaydirigubbakcemile3

ya çok çirkinletim diyo benimkide, bide zaten esmerdi iyice yanmış kömür olmuştur ya=((
kızlar ben daha 1 aylık evli oldugum için bilgilerim cok taze size ceyiz, düğün hazırlıkları, beyaz esya gibi konularda yardımcı olurum. baya arastırma yapmıstım :dance:
canımmm süper olur ya hatta evinin resimlerini biara çekip göstersen süper olur, bana nişanlım esyada begen geldiğimde aramadan alıp çıkalım dedi. evliliğe çok acele edıyo gittiğinden beri valla korkuyorum başıma geleceklerden:roflol:
yardımcı olursan çook sevınırım delikafadulden

senem sana bişey sorcam, biz nişanlıyızya şimdi bayramda onun ailesinin gelmesine gerek varmı?
annem gelmeleri lazım diyo yusumlada konustuk gelinirmiş normalde ama hiç oralı olmuyolar .
ben alışverişinde degılım ama gelsinler isterdim ya ilk kez nişanlanıyorum sonucta ve ilk bayramımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…