- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.301
allah kavuştursun canım çok zordur bilirim akannehir:gitme:
canım sen bölüğünü biliyor musun nişanlınınya kızlar nişanlım gittiğinden beri arayamadı çıldırmak üzereyim telefonun basından kalkamıyorum neden arayamıyor kı acemılıkte bıle gunde 2 kere arayavbılıyordu nasıl bır yerde bole cok moralım bozuk bu haftasonu gıtsem acaba gorusmemıze ızın verırlermı kı ne dersınız carsı ızınlerı yokmus ama ben yıne de bı sansımı denesemmı kı zaman gecıremıyorum artık cok bunaldım. eskişehirde bu arada orda askeri olan yok mu hıç?
:1hug: yeni bir topic açarız canım biz de orda toplanırızbu topici wenes, divine time, denizkoydumadımı açmışlar, 2 gün sonra onların askerleri gelince bidaha ugramıycaklar.. bizdemi öyle olucaz?
ben size alıştım :gitme:
allah kavuştursun canım çok zordur bilirim akannehir:gitme:
bu topici wenes, divine time, denizkoydumadımı açmışlar, 2 gün sonra onların askerleri gelince bidaha ugramıycaklar.. bizdemi öyle olucaz?
ben size alıştım :gitme:
:1hug: yeni bir topic açarız canım biz de orda toplanırız
canım sen bölüğünü biliyor musun nişanlının
ya kızlar nişanlım gittiğinden beri arayamadı çıldırmak üzereyim telefonun basından kalkamıyorum neden arayamıyor kı acemılıkte bıle gunde 2 kere arayavbılıyordu nasıl bır yerde bole cok moralım bozuk bu haftasonu gıtsem acaba gorusmemıze ızın verırlermı kı ne dersınız carsı ızınlerı yokmus ama ben yıne de bı sansımı denesemmı kı zaman gecıremıyorum artık cok bunaldım. eskişehirde bu arada orda askeri olan yok mu hıç?
:1hug:
ha haa bende aynı seyi yazmıstım. kalp kalbe karsıymıs
evet hizmet bölüğüymüş ama görev paylaşımı falan olmamıstı tabı şimdi olmuştur ama ben bilmiyorum. bu arada ben de buraya cok alıstım bız de askerlerımız gelınce farklı farklı topıcler acar devam ettırırızz kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktan
canım sen internetten telefon numarasını bulabilirsin bölüğünü de biliyorsan arar bağlatırsın. en azından için rahat eder
yusum senle çeyizdeyiz kesin o canımopuyorumnanaktan
evet hizmet bölüğüymüş ama görev paylaşımı falan olmamıstı tabı şimdi olmuştur ama ben bilmiyorum. bu arada ben de buraya cok alıstım bız de askerlerımız gelınce farklı farklı topıcler acar devam ettırırızz kaydirigubbakcemile2
yusum senle çeyizdeyiz kesin o canımopuyorumnanaktan
işin rn tuhaf kısmı o zaten eskişehirle ilgili en ufak bir konu yok daha önce kütahyadaydı internetten her şeyini öğrenmiştim ama burayla ilgili hiç bir bilgi yookk bı arasa ben rahatım dese baska bı se ıstemıyorum suanda o da yokk...
kızlar esim bi değişmiş ben bile zor tanıdım. kilo almıs. yüzü sisimiş gözleri yumuk yumuk olmus. aslında zayıf ve uzundur. kalıplanmıs iyice iri yarı olmus. birde simsiyah ten rengikaydirigubbakcemile3
ya çok çirkinletim diyo benimkide, bide zaten esmerdi iyice yanmış kömür olmuştur ya=((kızlar esim bi değişmiş ben bile zor tanıdım. kilo almıs. yüzü sisimiş gözleri yumuk yumuk olmus. aslında zayıf ve uzundur. kalıplanmıs iyice iri yarı olmus. birde simsiyah ten rengikaydirigubbakcemile3
canımmm süper olur ya hatta evinin resimlerini biara çekip göstersen süper olur, bana nişanlım esyada begen geldiğimde aramadan alıp çıkalım dedi. evliliğe çok acele edıyo gittiğinden beri valla korkuyorum başıma geleceklerden:roflol:kızlar ben daha 1 aylık evli oldugum için bilgilerim cok taze size ceyiz, düğün hazırlıkları, beyaz esya gibi konularda yardımcı olurum. baya arastırma yapmıstım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?