Ksa dnem Askerlik...

hizmet bölüğünde bişey olmaz canım korkma sadece fırsatı olmamıştır. bide nişanlım kontörler bitti filan diyodu herzaman kontörlü katlar olmuyo bitmiş olabilir

bilmiyorumm artık ama sanırım bu haftasonu bana yol göründü en azından gidip sansımı denerım o zamana kadar arayamazsa nasıl gececek bole 4 ay offf ben gidiom çok depresif takıldım sızın de keyfınızı kaçırmayayım iyice inşallah keyfı yerındedır ne diyeyim artık. bu arada ceyız konusunda yardım alabılırım benım mutfak esylarım( buzdolabı ve bulasık makınası harıc) ve camasır makınam var baska da bı seyım yokk

betül sende yeni evlisin sana gelmişlermiydi? alışverişede götürülürmüş bişey takılırmış ama ben gelsinler istiyorum oda yeter adamlar sallamıyo beni sankiklava:

yusum senle çeyizdeyiz kesin o canımopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5 evet kesinlikle canikom

kızlar ben daha 1 aylık evli oldugum için bilgilerim cok taze size ceyiz, düğün hazırlıkları, beyaz esya gibi konularda yardımcı olurum. baya arastırma yapmıstım :dance:

süper olur valla. küçük ev aletlerini ucuz bir markadan mı almak akıllıca olur felix king gibi yoksa ii markalardan şaşmayalım mı :roflol: hemen başladım sormaya bak. sen istedin ama :)) arefe günü mutfak için gerekli aletleri alacağım da :)
bence de bence de ev resmi isteriz :roflol:

betül sende yeni evlisin sana gelmişlermiydi? alışverişede götürülürmüş bişey takılırmış ama ben gelsinler istiyorum oda yeter adamlar sallamıyo beni sankiklava:

bizim burda da gelirler ama her yerin farkli bir adeti var mesela benim bi arkadasim nisanliyken o gitmisti nisanlisinin evine belki de onlar da sizin gelmenizi bekliyorardir.

canım ya neden gidiyosun stres atıyoruz biz bak, avatarında bile üzgünsün=) at su hali üstünden emin ol o çok iyi canım benim.
sen ceyizi yarılamışsın buarada masallah düğün nezaman

benimkiler geleceğiz dediler hatta birkaç şey almışlar. sayıyorum 5 tane nevresim takımı, saklama kapları, pek giymeyeceğim bir gömlek tarzı bişey bir de çeyrek altın. düşünmüşler bu da yeter dedi annem.

süper olur valla. küçük ev aletlerini ucuz bir markadan mı almak akıllıca olur felix king gibi yoksa ii markalardan şaşmayalım mı :roflol: hemen başladım sormaya bak. sen istedin ama :)) arefe günü mutfak için gerekli aletleri alacağım da :)

ben tost makinasi aldim bekodan 2 gunde kafayi yedi su isiticisini falan arzumdan aldim ondan cok memnunum 3 yil garantisi var iyice bi arastirmak lasim sainirim her markanin her urunu cok da iyi olmuyor malesef ama bluehouse icin iyi diyorlar.kucuk ev aletlerinde ( bu arada marka ismi verebiliyor muyuz)

canim 3 yil oldu biz evleneli de
valla biz o tip seyleri cok incelemedik acikcasi alisveris isi ise sadece esimle ben yaptik kendi annem babam da degil ikimiz gittik hallettik herseyi zaten nikaha 15 gun kala bi basladik hicbisey yokken 15 gunde bitti hersey evimizi kurduk cok sukur

birde bu evlilik nisan olaylarinda herkesin adeti filan farkli oluyo kimisi cok inceliyo kimisi degil o yuzden cok da kafaya takmamk lazim bence canim kaydirigubbakcemile5

ii geceler kızlar

iyi geceler canim hg opuyorumnanaktan

olur mu öyle şey ya. sen bana yazsana canım tam olarak nerde askerlik yaptığını. eniştem afyonda çalışmıştı belki taburun numarasını biliyordur. ben sorarım ona birazdan

gecen bayram babannesi vefat etmişti, dedesinin yanında olcaklarmış bu bayram ondan gelmıyolar ama ben isterdim 1 günde olsa gelsinler=(
baştan böyle yaparak beni kendilerinden soğutuyolar.

canım ya neden gidiyosun stres atıyoruz biz bak, avatarında bile üzgünsün=) at su hali üstünden emin ol o çok iyi canım benim.
sen ceyizi yarılamışsın buarada masallah düğün nezaman

dugun nisanlim ataninca hemen :teytey: ama o da muallak seneye tekrar gircek kpssye eger atanirsa seneye subatta nerden baksan 1 sene var en az o zamana kadar da ceyizi tamamlarim insallah bu arada benim uyku setim falan da var ama yeterli sayida degil sanirim yvas yavas alirim artik onlari da

olur mu öyle şey ya. sen bana yazsana canım tam olarak nerde askerlik yaptığını. eniştem afyonda çalışmıştı belki taburun numarasını biliyordur. ben sorarım ona birazdan

cok tesekkuur ederim eskisehir de asker bu arada biletimi ayirttim bn okuldan cikip direk eskisehire gidiyorum samsundan 13 saatliik bir yol beni bekliyor goremezsem gezer gelirim napimm hem ogrenmis olurum oralari daha sonraki gitmelerimde kolaylik olur iyi tarfindan bakmak lasimm hehe

Selam kızlar nasılsınız?

coralblue canım benim eşimde kütahyadaydı günde 3 kere arıyordu 3 gün önce falan adanaya gitti o da hizmet bölüğünde gittiğinden beri günde 1 kere zor arıyo o da çok kısa. fırsatımız olmuyo habire mıntıka temizliği tuvalet temizliği yapyoruz diyo. Görevleri de 2 haftaya anca belli olurmuş.Fırsatı olmuyordur seninkinin de.Havacı mı nişanlın?

bugün cok kafaya taktım azkalsın telefonda neden gelmıyolar dıycektım sonra düşündüm çocugun yapacagı bişey yok, zaten haberi bile yok!! hiç sesimi çıkarmıycam imdi ama içimde biyerde kalıcak bu hep yeri gelince söylerim mutlaka.

gecen bayram babannesi vefat etmişti, dedesinin yanında olcaklarmış bu bayram ondan gelmıyolar ama ben isterdim 1 günde olsa gelsinler=(
baştan böyle yaparak beni kendilerinden soğutuyolar.
benimkiler gelmeyecekti ben de nişanlıma sordum gelecekler mi diye o da annesine söylemiş gidin,onu yalnız bırakmayın diye ve geliyorlar. yani nişanlım söyleyince gelme kararı aldılar. ben nişanlım yönünden çok şanslıyım ama ailesi cık

inşallah canım.. allah gönlünüze göre versin herşeyi mutlu olunda sonunda nezaman olursa olsunopuyorumnanaktan canını sıkma buarada bende bilkez uzun süre haber alamadım fırsatları olmuyo inanki.

iyi geceler kızlar ben yatıyorum çok yorgunum:1closedeyes:

evet havaci yaa kutahyada cok rahatti 5 kere aradigi oluyordu ozellikle haftasonlari 9. bolukteyd' ama simdi sirra kadem bastilar demek ki kutahyanin acisi cikiyor keske hep orda kalsalardii nişanlim da 3 gun once gitti cumartesi bi aradi 2 dakika geldim eskisehirdeyim dedi bi de bolugunu soledi sonra kapatti o kadar iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…