- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.321
hizmet bölüğünde bişey olmaz canım korkma sadece fırsatı olmamıştır. bide nişanlım kontörler bitti filan diyodu herzaman kontörlü katlar olmuyo bitmiş olabilir
kaydirigubbakcemile5 evet kesinlikle canikomyusum senle çeyizdeyiz kesin o canımopuyorumnanaktan
kızlar ben daha 1 aylık evli oldugum için bilgilerim cok taze size ceyiz, düğün hazırlıkları, beyaz esya gibi konularda yardımcı olurum. baya arastırma yapmıstım :dance:
bence de bence de ev resmi isteriz :roflol:ya çok çirkinletim diyo benimkide, bide zaten esmerdi iyice yanmış kömür olmuştur ya=((
canımmm süper olur ya hatta evinin resimlerini biara çekip göstersen süper olur, bana nişanlım esyada begen geldiğimde aramadan alıp çıkalım dedi. evliliğe çok acele edıyo gittiğinden beri valla korkuyorum başıma geleceklerden:roflol:
yardımcı olursan çook sevınırım delikafadulden
betül sende yeni evlisin sana gelmişlermiydi? alışverişede götürülürmüş bişey takılırmış ama ben gelsinler istiyorum oda yeter adamlar sallamıyo beni sankiklava:
bilmiyorumm artık ama sanırım bu haftasonu bana yol göründü en azından gidip sansımı denerım o zamana kadar arayamazsa nasıl gececek bole 4 ay offf ben gidiom çok depresif takıldım sızın de keyfınızı kaçırmayayım iyice inşallah keyfı yerındedır ne diyeyim artık. bu arada ceyız konusunda yardım alabılırım benım mutfak esylarım( buzdolabı ve bulasık makınası harıc) ve camasır makınam var baska da bı seyım yokk
ii geceler kızlar
senem sana bişey sorcam, biz nişanlıyızya şimdi bayramda onun ailesinin gelmesine gerek varmı?
annem gelmeleri lazım diyo yusumlada konustuk gelinirmiş normalde ama hiç oralı olmuyolar .
ben alışverişinde degılım ama gelsinler isterdim ya ilk kez nişanlanıyorum sonucta ve ilk bayramımız
betül sende yeni evlisin sana gelmişlermiydi? alışverişede götürülürmüş bişey takılırmış ama ben gelsinler istiyorum oda yeter adamlar sallamıyo beni sankiklava:
ii geceler kızlar
bilmiyorumm artık ama sanırım bu haftasonu bana yol göründü en azından gidip sansımı denerım o zamana kadar arayamazsa nasıl gececek bole 4 ay offf ben gidiom çok depresif takıldım sızın de keyfınızı kaçırmayayım iyice inşallah keyfı yerındedır ne diyeyim artık. bu arada ceyız konusunda yardım alabılırım benım mutfak esylarım( buzdolabı ve bulasık makınası harıc) ve camasır makınam var baska da bı seyım yokk
benimkiler geleceğiz dediler hatta birkaç şey almışlar. sayıyorum 5 tane nevresim takımı, saklama kapları, pek giymeyeceğim bir gömlek tarzı bişey bir de çeyrek altın. düşünmüşler bu da yeter dedi annem.
canım ya neden gidiyosun stres atıyoruz biz bak, avatarında bile üzgünsün=) at su hali üstünden emin ol o çok iyi canım benim.
sen ceyizi yarılamışsın buarada masallahdüğün nezaman
olur mu öyle şey ya. sen bana yazsana canım tam olarak nerde askerlik yaptığını. eniştem afyonda çalışmıştı belki taburun numarasını biliyordur. ben sorarım ona birazdan
ya kızlar nişanlım gittiğinden beri arayamadı çıldırmak üzereyim telefonun basından kalkamıyorum neden arayamıyor kı acemılıkte bıle gunde 2 kere arayavbılıyordu nasıl bır yerde bole cok moralım bozuk bu haftasonu gıtsem acaba gorusmemıze ızın verırlermı kı ne dersınız carsı ızınlerı yokmus ama ben yıne de bı sansımı denesemmı kı zaman gecıremıyorum artık cok bunaldım. eskişehirde bu arada orda askeri olan yok mu hıç?
canim 3 yil oldu biz evleneli de
valla biz o tip seyleri cok incelemedik acikcasi alisveris isi ise sadece esimle ben yaptik kendi annem babam da degil ikimiz gittik hallettik herseyi zaten nikaha 15 gun kala bi basladik hicbisey yokken 15 gunde bitti hersey evimizi kurduk cok sukur
birde bu evlilik nisan olaylarinda herkesin adeti filan farkli oluyo kimisi cok inceliyo kimisi degil o yuzden cok da kafaya takmamk lazim bence canim kaydirigubbakcemile5
benimkiler gelmeyecekti ben de nişanlıma sordum gelecekler mi diye o da annesine söylemiş gidin,onu yalnız bırakmayın diye ve geliyorlar. yani nişanlım söyleyince gelme kararı aldılar. ben nişanlım yönünden çok şanslıyım ama ailesi cıkgecen bayram babannesi vefat etmişti, dedesinin yanında olcaklarmış bu bayram ondan gelmıyolar ama ben isterdim 1 günde olsa gelsinler=(
baştan böyle yaparak beni kendilerinden soğutuyolar.
jübileni nezaman yapıyoruz canım=))))))))
dugun nisanlim ataninca hemen :teytey: ama o da muallak seneye tekrar gircek kpssye eger atanirsa seneye subatta nerden baksan 1 sene var en az o zamana kadar da ceyizi tamamlarim insallah bu arada benim uyku setim falan da var ama yeterli sayida degil sanirim yvas yavas alirim artik onlari da
Selam kızlar nasılsınız?
coralblue canım benim eşimde kütahyadaydı günde 3 kere arıyordu 3 gün önce falan adanaya gitti o da hizmet bölüğünde gittiğinden beri günde 1 kere zor arıyo o da çok kısa. fırsatımız olmuyo habire mıntıka temizliği tuvalet temizliği yapyoruz diyo. Görevleri de 2 haftaya anca belli olurmuş.Fırsatı olmuyordur seninkinin de.Havacı mı nişanlın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?