Ksa dnem Askerlik...

ben söyleyemedim işte!! annemde sakın söyleme bişey kendileri bakalım düşünceklermi dedi tanımış oluruz hem dedi ama kadının umrumda değilim,neyse ya ben mutlu olayımda gerisi dert degıl napıyım takmam bundan sonra butür şeyleri..

yarin gece canım. saat 00.00 da dogan gunes diyecegim :)))) hepiniz burda olun ama tamam mı?:1hug:

söz burdayım=)))))))))delikafadulden

o zaman senin kilo alma islemler hizlansin balimm yoksa yanyana nasil olcanizz kaydirigubbakcemile3
ayy evet canım yaaa iyice küçüldüm yaınındaa sırnaşık şey

tabiii yardımcı olurum. ben kendim dizayn ettim evimi resimlerini ceker. mail atarım sana özelden mail adresini verirsin olur mu

evet canım gelirler. bizimkiler nerdeyse bizden hiç cıkmıyordu:1rolleyes:
alısverişi yapanda var yapmayanda.

Evet kütahya çok rahattı haftasonları 1 saate yakın konuşuyorduk ama şimdi hayal oldu.Benimki 12.bölükteydi sosyete bölüğü diyorlardı orayakaydirigubbakcemile2 gördü şimdi Adanada sosyete bölüğünüsenağlama

gelmiyolar bana bende onlara gitmiycem oh olsun:umursamaz:
tamam özele atıyorum müsait oldugun biara atarsan sevınırım canım daha zaman çok sıkıştırma kendini, öpüyorum iyi gecelerr

iyi geceler tesekkur ederım destegınız ıcın burası da olmasa ne yapardım bılmıyorum

benim için de pek anlamı olmadı. canım nişanlımın değeri arttı gözümde o kadar.

gelmiyolar bana bende onlara gitmiycem oh olsun:umursamaz:
tamam özele atıyorum müsait oldugun biara atarsan sevınırım canım daha zaman çok sıkıştırma kendini, öpüyorum iyi gecelerr

Canım boşver bana da gelmiyorlardı nişalıyken ben gitmiştim 1 kere öyle nikah için alışveriş yapmışlardı.Benim annem de bana gelmeleri lazım falan demişti ama gelmediler.Şimdi de ben gelmesinler diye bakıyorum ama şimdi de onlar çıkmyorlar

Kızlar kesin benim sevgilimde kapkara olmustur şimdi , sizinkiler daha yemin törenindeyken bu kadar kararmislarsa oyy oyy biz beşiktaşli gezicez artik. Zaten esmerdi tam oldu simdi yani , ne kadar kararmistir kimbilir.

canim tam anlamadim sanirim ben nisan alisveisi icin mi gelsinler diyosunuz siz bayrama mi anlamadim benneyaptımki

wenes ozaman yarın 00:00 da burdayız hepimiz :dance:

neden nolduki kacrdm galiba :sinifsinif:

Kızlar kesin benim sevgilimde kapkara olmustur şimdi , sizinkiler daha yemin törenindeyken bu kadar kararmislarsa oyy oyy biz beşiktaşli gezicez artik. Zaten esmerdi tam oldu simdi yani , ne kadar kararmistir kimbilir.

benimki de kararmıss zaten esmerdı ben de tam tersı beyaz tenlıyım bız de besıktaslı gezıcezz sanırım:umursamaz:

olsun yaa benim kide esmer di ayni durumdadir olsun tenine kurbaan esmerimm :asigim: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…