- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.341
ben söyleyemedim işte!! annemde sakın söyleme bişey kendileri bakalım düşünceklermi dedi tanımış oluruz hem dedi ama kadının umrumda değilim,neyse ya ben mutlu olayımda gerisi dert degıl napıyım takmam bundan sonra butür şeyleri..benimkiler gelmeyecekti ben de nişanlıma sordum gelecekler mi diye o da annesine söylemiş gidin,onu yalnız bırakmayın diye ve geliyorlar. yani nişanlım söyleyince gelme kararı aldılar. ben nişanlım yönünden çok şanslıyım ama ailesi cık
yarin gece canım. saat 00.00 da dogan gunes diyecegim :)))) hepiniz burda olun ama tamam mı?:1hug:
ayy evet canım yaaa iyice küçüldüm yaınındaa sırnaşık şey
o zaman senin kilo alma islemler hizlansin balimm yoksa yanyana nasil olcanizz kaydirigubbakcemile3
tabiii yardımcı olurum. ben kendim dizayn ettim evimi resimlerini ceker. mail atarım sana özelden mail adresini verirsin olur muya çok çirkinletim diyo benimkide, bide zaten esmerdi iyice yanmış kömür olmuştur ya=((
kendileride farkında cirkin olduklarının. bi yönden de iyi izinli cıktıklarında millet bakmazdelikafadulden
canımmm süper olur ya hatta evinin resimlerini biara çekip göstersen süper olur, bana nişanlım esyada begen geldiğimde aramadan alıp çıkalım dedi. evliliğe çok acele edıyo gittiğinden beri valla korkuyorum başıma geleceklerden:roflol:
yardımcı olursan çook sevınırım delikafadulden
senem sana bişey sorcam, biz nişanlıyızya şimdi bayramda onun ailesinin gelmesine gerek varmı?
annem gelmeleri lazım diyo yusumlada konustuk gelinirmiş normalde ama hiç oralı olmuyolar .
ben alışverişinde degılım ama gelsinler isterdim ya ilk kez nişanlanıyorum sonucta ve ilk bayramımız
yarin gece canım. saat 00.00 da dogan gunes diyecegim :)))) hepiniz burda olun ama tamam mı?:1hug:
evet havaci yaa kutahyada cok rahatti 5 kere aradigi oluyordu ozellikle haftasonlari 9. bolukteyd' ama simdi sirra kadem bastilar demek ki kutahyanin acisi cikiyor keske hep orda kalsalardii nişanlim da 3 gun once gitti cumartesi bi aradi 2 dakika geldim eskisehirdeyim dedi bi de bolugunu soledi sonra kapatti o kadar iste.
tabiii yardımcı olurum. ben kendim dizayn ettim evimi resimlerini ceker. mail atarım sana özelden mail adresini verirsin olur mu
evet canım gelirler. bizimkiler nerdeyse bizden hiç cıkmıyordu:1rolleyes:
alısverişi yapanda var yapmayanda.
inşallah canım.. allah gönlünüze göre versin herşeyi mutlu olunda sonunda nezaman olursa olsunopuyorumnanaktan canını sıkma buarada bende bilkez uzun süre haber alamadım fırsatları olmuyo inanki.
iyi geceler kızlar ben yatıyorum çok yorgunum:1closedeyes:
ben söyleyemedim işte!! annemde sakın söyleme bişey kendileri bakalım düşünceklermi dedi tanımış oluruz hem dedi ama kadının umrumda değilim,neyse ya ben mutlu olayımda gerisi dert degıl napıyım takmam bundan sonra butür şeyleri..
opuyorumnanaktan ayyyy canımmm tüylerim diken diken olduu bende burda olacam. özel gününü paylasmak istiyorum bendeeee
gelmiyolar bana bende onlara gitmiycem oh olsun:umursamaz:
tamam özele atıyorum müsait oldugun biara atarsan sevınırım canım daha zaman çok sıkıştırma kendini, öpüyorum iyi gecelerr
opuyorumnanaktan ayyyy canımmm tüylerim diken diken olduu bende burda olacam. özel gününü paylasmak istiyorum bendeeee
Herkes burda olsun:1hug: , bende sizinkinde burda olucam:asigim:
bu arada biz adaşiz :)
bugün cok kafaya taktım azkalsın telefonda neden gelmıyolar dıycektım sonra düşündüm çocugun yapacagı bişey yok, zaten haberi bile yok!! hiç sesimi çıkarmıycam imdi ama içimde biyerde kalıcak bu hep yeri gelince söylerim mutlaka.
wenes ozaman yarın 00:00 da burdayız hepimiz :dance:
Kızlar kesin benim sevgilimde kapkara olmustur şimdi , sizinkiler daha yemin törenindeyken bu kadar kararmislarsa oyy oyy biz beşiktaşli gezicez artik. Zaten esmerdi tam oldu simdi yani , ne kadar kararmistir kimbilir.
seneeemm posta kutun dolu mesajım gitmiyo sana boşalt azcık geveze kız seniisırnaşık şey
Herkes burda olsun:1hug: , bende sizinkinde burda olucam:asigim:
bu arada biz adaşiz :)
Kızlar kesin benim sevgilimde kapkara olmustur şimdi , sizinkiler daha yemin törenindeyken bu kadar kararmislarsa oyy oyy biz beşiktaşli gezicez artik. Zaten esmerdi tam oldu simdi yani , ne kadar kararmistir kimbilir.
yarın 00:00 da wenesin şafağı 0 oluyor canım
canim tam anlamadim sanirim ben nisan alisveisi icin mi gelsinler diyosunuz siz bayrama mi anlamadim benneyaptımki
neden nolduki kacrdm galiba :sinifsinif:
boşalttim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?