- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.941
a.s canım bende kamerayla konuşcam eşimle :asigim:
merhaba kızlar.benim moralim de kötü:çok üzgünüm:hem görüşemiyoruz netten:çok üzgünüm:çıkamıyo.telefonda da soğuk konuşuyo sinir oluyorumben ne hayaller kuruyorum şöyle özlemiştir böyle düşünüyodur diye:1closedeyes:sanki daha dün çıkmışız görmüşüz birbirimizi, uzaklarda değilde ewden konuşuyomuş gibi dawranıyo özlem mözlem sezmiyorum artık:uhm:çok canım sıkılıyoo:çok üzgünüm:kuruntu yapıyorum belkide..
kızlarrr ben geldim öncelikle herkese iyi bayramlar...
belki bazılarınız biliyordur ben2 gün önce ameliyat olmustum. suan yüzüm balon gibi. morelimde pek ii deil esimle ilk bayramımız ve ayrıyız. telefonda cok kötüyüdü konusmamız. basım agrıyor cok kötü görünüyorum ama herseye ragmen ALLAHA COK SÜKÜR sevdiğimiz kişiler sag ve kısa bir süre sonra yanlarımıza gelecekkk
kızlarrr ben geldim öncelikle herkese iyi bayramlar...
belki bazılarınız biliyordur ben2 gün önce ameliyat olmustum. suan yüzüm balon gibi. morelimde pek ii deil esimle ilk bayramımız ve ayrıyız. telefonda cok kötüyüdü konusmamız. basım agrıyor cok kötü görünüyorum ama herseye ragmen ALLAHA COK SÜKÜR sevdiğimiz kişiler sag ve kısa bir süre sonra yanlarımıza gelecekkk
Biz de kameradan gördük birbirimizi canım
6 kilo almış renk gelmiş vallahi yüzüne yumuk yumuk yanakları
İçim rahatladı valla çok özlemişim çok iyi geldi
kızlarrrrr bayram tatilimi yapıyorsunuz niye kimse yok
Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar,
aranıza yeni katıldım
şafak 118 kırklareli/lüleburgaz
kızımla beraber bekliyoruz birtanemi zor geçiyor gerçekten rabbim bir an önce ayrıları kavuşturur inşallah
slm senemciqm nbr misafirlerim vardı onlarla uqrastım sen nasılsn cnm buarada coook qecmiş osln veeee bayramın kutlu olsun cnmmmmm
saol canımcım. yavas yavas iyilesiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?