Ksa dnem Askerlik...

Bir çocuk degilsemde, artık rengarenk şekerler konmasa da avuçlarıma, pırıl pırıl insanlar biriktirdim ceplerime .......masal tadında bir bayram dilegiyle !herkesinn bayramı mübarek olsun.......

hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar bu bayram biraz buruk da olsa içinizdeki çocuksu sevinci kaybetmemeniz dileğiyle... hepinizi çok çok öpüyoruma.s.

kızlarrr ben geldim öncelikle herkese iyi bayramlar...
belki bazılarınız biliyordur ben2 gün önce ameliyat olmustum. suan yüzüm balon gibi. morelimde pek ii deil esimle ilk bayramımız ve ayrıyız. telefonda cok kötüyüdü konusmamız. basım agrıyor cok kötü görünüyorum ama herseye ragmen ALLAHA COK SÜKÜR sevdiğimiz kişiler sag ve kısa bir süre sonra yanlarımıza gelecekkk

merhaba kızlar.benim moralim de kötü:çok üzgünüm:hem görüşemiyoruz netten:çok üzgünüm:çıkamıyo.telefonda da soğuk konuşuyo sinir oluyorum ben ne hayaller kuruyorum şöyle özlemiştir böyle düşünüyodur diye:1closedeyes:sanki daha dün çıkmışız görmüşüz birbirimizi, uzaklarda değilde ewden konuşuyomuş gibi dawranıyo özlem mözlem sezmiyorum artık:uhm:çok canım sıkılıyoo:çok üzgünüm:kuruntu yapıyorum belkide..

Canım ben de aynen senin gibi düşünüyordum.. Aynen benimki de sanki sürekli görüşüyormuşuz gibi konuşuyor telefonda.. Özledim bile demiyordu.. Sonradan öğrendim ki arkadaşını arayıp ağlamış çok özledim diye.. Üzülme diye demiyordur.. İnan onlar bizden çok daha zor durumda şu an...

senemcim geçmiş olsun nekahat sürecinde moral de onemlidir o yüzden canını çok sıkmamaya çalış kavuşacagınız günleri düşünopuyorumnanaktan

cnm ya noldu ne ameliyetı bnm haberim yok

Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar,
aranıza yeni katıldım
şafak 118 kırklareli/lüleburgaz
kızımla beraber bekliyoruz birtanemi zor geçiyor gerçekten rabbim bir an önce ayrıları kavuşturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…