- Konu Sahibi divine_time
-
- #5.961
ben iyiyim canım sen nasılsın? bebişin nasıl?Selamlar kızlar,
herkesler ıyımıı.... nasılsınız..
ben iyiyim canım sen nasılsın? bebişin nasıl?
Canım ben de aynen senin gibi düşünüyordum.. Aynen benimki de sanki sürekli görüşüyormuşuz gibi konuşuyor telefonda.. Özledim bile demiyordu.. Sonradan öğrendim ki arkadaşını arayıp ağlamış çok özledim diye.. Üzülme diye demiyordur.. İnan onlar bizden çok daha zor durumda şu an...
soğuktu sesi canım.noluyo dedim kendikendime.bugün netten konuştuk webcami açtı.çıkarken herşeyi mahvettim çok ağladım hala ağlıyorum=((böyle değildim ki..noldu anlamadım.benim kameram bozuldu onunki koptu vs..hiçbişey anlamadım.çarşı izni kimseye vermiyolarmış en az 1 ay çok çaresiz hissettim.yetmiyo yetmedi.neyse kimse moralini bozmasın ben tutamadım işte:çok üzgünüm:
şafak 115:a015:
şafak -2 -inanlılır gibi değil.geçmez diyordum ama geçti.darısı size kızlar inşallah
ıyıyız canım cok sukur, bayram ıste gelen gıden....
şafak kac :)
geçicek inşalalh canım :teselli:
hepimiz burdan kavuşamann verdiği mutluluk msjlarını paylaşacağız :çok üzgünüm:
betülcüqm kilolar ne alemde basladık biliyon demiiii kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım kim önce kilo verecek :lepi:
biz de kırmızı bültenle seni arayacaktık nerdeyse :)) neler yaptın nasıl geçti bayram?a.s.kızlar selam ben geldiimm annemin evibdeydim yeni geldim kendi evime,
uzun zamandır yazamadım net yoktu bayramınız mübarek olsun hepinizin:1hug:
soğuktu sesi canım.noluyo dedim kendikendime.bugün netten konuştuk webcami açtı.çıkarken herşeyi mahvettim çok ağladım hala ağlıyorum=((böyle değildim ki..noldu anlamadım.benim kameram bozuldu onunki koptu vs..hiçbişey anlamadım.çarşı izni kimseye vermiyolarmış en az 1 ay çok çaresiz hissettim.yetmiyo yetmedi.neyse kimse moralini bozmasın ben tutamadım işte:çok üzgünüm:
şafak 115:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?