Ksa dnem Askerlik...

biz de kırmızı bültenle seni arayacaktık nerdeyse :)) neler yaptın nasıl geçti bayram?

=)) hesapta yoktu persembeden gitmek canım ya aldım başımı gittim annemin yanına, çok garip bi bayramdı... nişanlımın ailesi geldiler ama bomboş geldiler..
suan cok büyük sorunlar var cok moralim bozuk

=)) hesapta yoktu persembeden gitmek canım ya aldım başımı gittim annemin yanına, çok garip bi bayramdı... nişanlımın ailesi geldiler ama bomboş geldiler..
suan cok büyük sorunlar var cok moralim bozuk

benim nişanlımın anne ve babası yaşlı. çocukları yanlarına gelemediği için haklı olarak onlar da gelemedi. ben gittim oyüzden onların evine. ellerinden geldiğince birşeyler yapmışlar bana.
nişanlının ailesinde de belki maddi falan sorun vardır canım? oyüzden birşey almamış olabilirler mi?

yok canım öyle bi sorun... anlatsam inanamazsın diyaloglar filan çok çirkindi, geniş bi zamanda anlatırım sana bide moralim acayip bozuk yolda agladım bıkaç kez, oyüzden sonra anlatırım ayrtıntılı olarak. bayramın kutlu olsun canım buarada bağevinde kaldık net yoktu kutlayamadım bayramlarınızı:çok üzgünüm:

kıyamam ya :teselli: takma kafana çok fazla. onlar senin gibi güzel gelin bulmuşlar daha ne istiyorlar. sen nişanlınla mutlu ol da gerisine de boşver de gitsin. zaten eviniz uzak olur aileden. bu dönemleri atlatırsak gerisi kolay canım.
senin de bayramın kutlu olsun opuyorumnanaktan

saol canım benim.. yarın iş var ben yatıyım erkenden yol yorgunuyum bırazda, öpüyorum canım seni yarın kaynatırızkaydirigubbakcemile3

dün günüm ağlamakla geçti,o olumlu sakin kız gitti sanki abartısız bütün gün ağladım ve sinirlerimiz bozuk canım haklısın.bi gün evvel dışardaydım günüm çok da güzel geçmişti.kamerayı açınca,çıkarken ipler koptu:çok üzgünüm:sonra aşkımın da gününü mahvettim arayıp durdu bende ben seni ararım diye geçiştirip kapatttırdım teli napiyim ağlarken konuşamıyorum..ama hep aradı,resim göndercek mektupla,öyle susturdu beni ancakkaydirigubbakcemile3 çocuk bakar gibi oralardan benimle uğraşıyo bide:ecrin_bebek::çok üzgünüm:elimde değil ki..

günaydın..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...

bugün işe gelmek çok zor oldu...
keşke bugun de tatil olsaydı.. :)

bugün ben de çok zor geldimm zatenn sabah da yine sallandıkk ne oluyor Konya'ya anlamadım :bbo:

bu ara da bayadır giremiyordum netee... nasılsınız şafaklar hızlandı mı sositososito

bugün ben de çok zor geldimm zatenn sabah da yine sallandıkk ne oluyor Konya'ya anlamadım :bbo:

bu ara da bayadır giremiyordum netee... nasılsınız şafaklar hızlandı mı sositososito

geçmiş olsun canım ya aam oraların zemini sağlamdır bişey olmaz inşallah
117 oldu sanırım safak sayamadım:uhm:

günaydın canım seninde mübarek olsun
çok şeker yedim heryerim şişti bu bayramcokacimcoook
Günaydın canım cokacimcoook
ben bu bayramı biraz yorucu geçirdim
eşimin yanına gitmiştim
dün gece geldim
akrabalarda kaldım çok pişmanım malesef
bu arada şafak 116,yol iznini düşmedim ama

günaydın..hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun...

bugün işe gelmek çok zor oldu...
keşke bugun de tatil olsaydı.. :)
günaydın canım
sen de mi asker bekliyorsun?

hadi ya,konya da deprem oluyor mu kafamçokkarıştı
sizin usta birliği nereye düştü
bu arada sınıf öğretmenimiydin canım
yeğenim varda bişey soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…