- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.001
günaydın canım
sen de mi asker bekliyorsun?
inşallah yakında biyerlere çıkar canım uzakta cok zor oluyo yemin törenini bile göremedim ben cok üzülüyorumgünaydın canım..ben henüz beklemiyorum nişanlım aralıkta asker olcak.. şimdiden alışmaya çalışanlardanım:enbuyukkk:
türk telekomda çalışıyorum canım.. bilgisayar mühendisiyim.. senin gıda di mi? mesaj yazmaya yeni başlasam da forumu uzun süredir okuyorum :)
canım yeğenim ilköğretim 5.sınıftaevet Konya da bile deprem olmaya başladı en çok 4.7 oldu ama bu bile baya korkuttu alışkın olmayınca :kedi: Bilgisayar Öğretmeniyim dirim ama bildiğim bir şeyse yardımcı olurum kaydirigubbakcemile2
canım Allah kavuştursun şimdidengünaydın canım..ben henüz beklemiyorum nişanlım aralıkta asker olcak.. şimdiden alışmaya çalışanlardanım:enbuyukkk:
ne güzel canım evet gıdacıyım=) bitaraftanda yüksek yapıyorum çok zor oluyo tezi 2.dönemde verince biticek inşallah.telekomu cok duydum zor olmuştur girmek sınavları filan oluyomuş
canım Allah kavuştursun şimdiden
bende bu topiğe nisanda girmeye başlamıştım
alışayım diye
nisanda gidenler geldi
şimdi sıra bizimkilerde
inşallah vakit geçerde
kavuşuruz sevdiklerimize:Saruboceq:
hoşgeldin canımkimseeee yokkk muuuuuu
Gitti puancıklarımız :gitme: Çok çalışıp yeniden kazanacağız ama :hulya: :roflol:ya bizim puanlar ne olmuş böyle çok komik geliyo alışmışım millette paşabahçe bardağı gibi yeşilkutular görmeye kel kalmışızkaydirigubbakcemile3
komik yaya bizim puanlar ne olmuş böyle çok komik geliyo alışmışım millette paşabahçe bardağı gibi yeşilkutular görmeye kel kalmışızkaydirigubbakcemile3
Gitti puancıklarımız :gitme: Çok çalışıp yeniden kazanacağız ama :hulya: :roflol:
Ben çeyizlik birşeyler aldım. Azönce de gidip ev terliği aldım :roflol: Bir tek onlar eksikti ya :))
canım ben lisedeyim oyüzden yardımcı olamam sana galiba. Ama benim önerim bir birçok yayını inceleyin. konularını karşılaştırın,hangisi daha ayrıntılı anlatmış bunlara bakın,soru çözümleri olur kitaplarda hangisi daha iyi anlatmış çözümleri bunları bakın... O kadar çok yayınevi var ki hangisinin daha iyi olduğuna ancak bu şekilde karar verilir.Çünkü bazen adı çok duyulmayan yayınevlerinin kitapları diğer popüler olanlardan daha iyi çıkabiliyor.canım yeğenim ilköğretim 5.sınıfta
soru bankası yada konu anlatımlı kitap alacağız
ama hangi yayın daha iyi bilemiyorum
burda öğretmen çok ya
sizlere sorayım dedim
düğün ne zaman kısmetse :1rolleyes:
komik ya
puanım yüksek olsa ne olur olmasa ne olur
sinir oldum herkese puan gönderiyorum benden opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
canım aslına bakarsan dediğin gibi incelemek gerekiyorcanım ben lisedeyim oyüzden yardımcı olamam sana galiba. Ama benim önerim bir birçok yayını inceleyin. konularını karşılaştırın,hangisi daha ayrıntılı anlatmış bunlara bakın,soru çözümleri olur kitaplarda hangisi daha iyi anlatmış çözümleri bunları bakın... O kadar çok yayınevi var ki hangisinin daha iyi olduğuna ancak bu şekilde karar verilir.Çünkü bazen adı çok duyulmayan yayınevlerinin kitapları diğer popüler olanlardan daha iyi çıkabiliyor.
ooo askerlik bittikten hemen sonra gibi olmuşnişanlım nisanda olsun diye tutturdu, ailem de haziranda olsun diyor. Bir gelsin de bakacağız artık. nisan-mayıs ya da haziranda olur kısmetse
:kedi:ben de burdaki arkadaşlarımın hepsine puan göndereyim bari opuyorumnanaktan
:kedi:hehehe puan dagıtıyoz öylemi=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?