Ksa dnem Askerlik...

evet Konya da bile deprem olmaya başladı en çok 4.7 oldu ama bu bile baya korkuttu alışkın olmayınca :kedi: Bilgisayar Öğretmeniyim dirim ama bildiğim bir şeyse yardımcı olurum kaydirigubbakcemile2

günaydın canım..ben henüz beklemiyorum nişanlım aralıkta asker olcak.. şimdiden alışmaya çalışanlardanım:enbuyukkk:
inşallah yakında biyerlere çıkar canım uzakta cok zor oluyo yemin törenini bile göremedim ben cok üzülüyorum

türk telekomda çalışıyorum canım.. bilgisayar mühendisiyim.. senin gıda di mi? mesaj yazmaya yeni başlasam da forumu uzun süredir okuyorum :)

ne güzel canım evet gıdacıyım=) bitaraftanda yüksek yapıyorum çok zor oluyo tezi 2.dönemde verince biticek inşallah.telekomu cok duydum zor olmuştur girmek sınavları filan oluyomuş

evet Konya da bile deprem olmaya başladı en çok 4.7 oldu ama bu bile baya korkuttu alışkın olmayınca :kedi: Bilgisayar Öğretmeniyim dirim ama bildiğim bir şeyse yardımcı olurum kaydirigubbakcemile2
canım yeğenim ilköğretim 5.sınıfta
soru bankası yada konu anlatımlı kitap alacağız
ama hangi yayın daha iyi bilemiyorum
burda öğretmen çok ya
sizlere sorayım dedim

günaydın canım..ben henüz beklemiyorum nişanlım aralıkta asker olcak.. şimdiden alışmaya çalışanlardanım:enbuyukkk:
canım Allah kavuştursun şimdiden
bende bu topiğe nisanda girmeye başlamıştım
alışayım diye
nisanda gidenler geldi
şimdi sıra bizimkilerde
inşallah vakit geçerde
kavuşuruz sevdiklerimize:Saruboceq:

ne güzel canım evet gıdacıyım=) bitaraftanda yüksek yapıyorum çok zor oluyo tezi 2.dönemde verince biticek inşallah.telekomu cok duydum zor olmuştur girmek sınavları filan oluyomuş

sınavla aldılar, çok giren oldu geçen yıl zor oldu denebilir girmek..gerçi işimden pek memnun deilim ama buna da şükrediyorum tabiki... hem çalışıp hem yüksek yapmak zordur heralde Allah yardımcın olsun canım..

canım Allah kavuştursun şimdiden
bende bu topiğe nisanda girmeye başlamıştım
alışayım diye
nisanda gidenler geldi
şimdi sıra bizimkilerde
inşallah vakit geçerde
kavuşuruz sevdiklerimize:Saruboceq:

hepinizi Allah kavuştursun canım.. burda muhabbet çok güzel insanlar birbirine destek oluyor bu bulunmaz bişey.. ee ne de olsa asker yolu bekleyennin halinden asker yolu bekleyen ya da bekleyecek olan anlar :)

ya bizim puanlar ne olmuş böyle çok komik geliyo alışmışım millette paşabahçe bardağı gibi yeşilkutular görmeye kel kalmışızkaydirigubbakcemile3

ya bizim puanlar ne olmuş böyle çok komik geliyo alışmışım millette paşabahçe bardağı gibi yeşilkutular görmeye kel kalmışızkaydirigubbakcemile3
Gitti puancıklarımız :gitme: Çok çalışıp yeniden kazanacağız ama :hulya: :roflol:

Ben çeyizlik birşeyler aldım. Azönce de gidip ev terliği aldım :roflol: Bir tek onlar eksikti ya :))

komik ya
puanım yüksek olsa ne olur olmasa ne olur
sinir oldum herkese puan gönderiyorum benden opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Gitti puancıklarımız :gitme: Çok çalışıp yeniden kazanacağız ama :hulya: :roflol:

Ben çeyizlik birşeyler aldım. Azönce de gidip ev terliği aldım :roflol: Bir tek onlar eksikti ya :))

düğün ne zaman kısmetse :1rolleyes:

canım yeğenim ilköğretim 5.sınıfta
soru bankası yada konu anlatımlı kitap alacağız
ama hangi yayın daha iyi bilemiyorum
burda öğretmen çok ya
sizlere sorayım dedim
canım ben lisedeyim oyüzden yardımcı olamam sana galiba. Ama benim önerim bir birçok yayını inceleyin. konularını karşılaştırın,hangisi daha ayrıntılı anlatmış bunlara bakın,soru çözümleri olur kitaplarda hangisi daha iyi anlatmış çözümleri bunları bakın... O kadar çok yayınevi var ki hangisinin daha iyi olduğuna ancak bu şekilde karar verilir.Çünkü bazen adı çok duyulmayan yayınevlerinin kitapları diğer popüler olanlardan daha iyi çıkabiliyor.

canım aslına bakarsan dediğin gibi incelemek gerekiyor
bende 2-3 yıl öğretmenlik yaptım ama lise
ilköğretimi ne yalan söylim anlayamıyorum
soru bankası alacağız,kolay olsun istemiyorum
ama ilkokul sonuçta bana hepsi kolay geliyor :kedi:
nişanlım nisanda olsun diye tutturdu, ailem de haziranda olsun diyor. Bir gelsin de bakacağız artık. nisan-mayıs ya da haziranda olur kısmetse
ooo askerlik bittikten hemen sonra gibi olmuş
askerdeyken vakit geçmiyorda,düğün tarihi ne çabuk gelip geçiyor
anlam veremiyorum
çeyiz almaya başladın mı canım?
ben düğüne kadar para biriktirmiştim
peşinle taksit bayağı bir farkediyor
beyaz eşya,yemek takımı,yatak odası takımında felan

ben de burdaki arkadaşlarımın hepsine puan göndereyim bari opuyorumnanaktan
:kedi:

hehehe puan dagıtıyoz öylemi=)
:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…