Ksa dnem Askerlik...

bizim şuan çok büyük sorunlarımız var. evlilik şöyle dursun, ayrılmazsak şükür diycem..
aileler ortalıgı karıştırdı bu bayram

bizim şuan çok büyük sorunlarımız var. evlilik şöyle dursun, ayrılmazsak şükür diycem..
aileler ortalıgı karıştırdı bu bayram

canim nisanlililk evresinde herkeste oluyor ben cok fazla yasamadim ama bi cok arkadasim esya alimi ve takilar zamaninda ayrilik evresine gelmisler. siz birbirinize bagli oldugunuz zaman hic bir sorun olmaz üstesinden gelirsiniz

canım nasılsın
canım kötü olmuş
inşallah problemlerinizi çözersiniz
askerdeyken herşey üst üste geliyor
sinirler yıpranıyor

canim nisanlililk evresinde herkeste oluyor ben cok fazla yasamadim ama bi cok arkadasim esya alimi ve takilar zamaninda ayrilik evresine gelmisler. siz birbirinize bagli oldugunuz zaman hic bir sorun olmaz üstesinden gelirsiniz

saolun kızlar, 2 günde migren gastrit ne varsa azdı yüzümde hiç sivilce olmazdı sivilce çıktı stresten, annesi gerçekten çok pişkinmiş beni çok üzdü, annem vazgeçmiş durumda şuan.. nişanlımın haberi yok olanlardan o hersey normal sanıyo ama ailem nişanı atmak istiyo. berbatım

yavaş yavaş alıyorum canım. mutfak için birkaç eksiğim var. her çarşıya çıkmama birşeyler almaya çalışıyorum. hesabımın olduğu bir mağaza var ordan da pahalı olan şeyleri alıyorum taksitle. biz zaten iki yıl sonra şuan yaşadığımız ilçeden ayrılacağız. o yüzden salon takımı almayacağım. yatak odası ve oturma grubunu peşin alacağız inşallah. bir taksitli olarak beyaz eşya kalacak.
çok zormuş cidden evlilik hazırlığı. bazen çok bunalıyorum

düzelecek inşallah canım.

canım benim ya noldu sebep ne niçin bu aşamaya geldi
sorunlar oluo ister istemez idare etmek lazım
nişan işlerinde herkes kendini düşünüo
düğün müğün olduktan sonra hle bizimki gibi askerliği evlendikten sonra yapınca
o zmnki herşey boş ve gereksiz gelio
ne gereği vardı diosun 2 gr altın veya eşya için sevdiğimi üzmeye
yanımda olsada hepsini alsalar benden nolcakki diosun
bu konuda çok şey yaşadım ama hepsi anlamsız şimdi mafoldumben

canım aileler ve yaşadıgımız yerlerın farklı adetleri sorun aslında. ama asıl sorun annesinin vurdumduymazlıgı.
çok yıprandım bişey çaktırmamaya çalısıyorum nişanlıma, hersey yoluna girsin başka bişey istemıyorum.
bende üzüldüm aam bukadar sorun etmedım ailem gurur meselesi yapıyo cogu seyı, annem tarafının evlenırkenki adetleri agır aslında ama ben onları zaten istemem nişanımdan. aileside özellikle annesi aksine acayip pinti ve bilmiyoruz duymadık falan filan ayakları yapıp sıyrılmaya çalışan tipler.

aynı şeylerdi benimkilerde farklı yörelerin adetleri erkek tarafının herşeyi duymazlıktna gelmesi işine gleene adet gelmeyene adet madet ne demeleri neler var neler tecrübelermden faydalanmak istersen yanındayım canım kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım şükrediyorum bugünüme :)
sen nasılsın bebişler nasıl?
kasımda eşin geliyormuş galiba. ben de kurbanda yanına gideceğim söz verdirdi bugün bana

bend eiyim cnm esimsiz bayram qecti ama yinede qüzel qecti kızlarrda iyiler ... ewet cnm kasımda qelecekte bayram öncesi mi sonramı qeleceqi daha belli deqil hayıllısı olsn bakalım cnm ..........

özledim kızlar ya eski sohbetlerimiz yok artık ...

oyoy kızlarını öp benim için=)
canım daha herkes tatil şaşkınlıgında kimse yok, beni sorarsan berbatım. okumuşsundur bayram burnumdan geldi, havamda değilim hiç. inşallah hersey düzelirde kaynatırız gene eskisi gibi=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…