Ksa dnem Askerlik...

yusum kız , boğazdaki yalıcıklarımla senin sülaleni satın alırım ben düdük!! deseydin=))
ben döverim onu hee denyoya bakklava:

yusum kız , boğazdaki yalıcıklarımla senin sülaleni satın alırım ben düdük!! deseydin=))
ben döverim onu hee denyoya bakklava:
hem de ne denyo. Bir de gıcık ki anlatamam. :mymeka:
Ben böylelerini çok takmam da nişanlım duysa çok üzülürdü eminim. Bunlar zamanla yapılabilecek şeyler. sonuçta ikimiz de çalışıyoruz şükür. sağlıklı huzurlu olalım da bunları sonra da yaparız.

canlarım ben çıkıyorum. bugün hava soğuktu burda,biraz ateşim var.birkaç saat sonra girmeye çalışırım.
opuyorumnanaktan

hayırlısı ama konuşman ii olurdu neyse uygun bi zamanda msnden konuşuruz

konusamıyoruz canım, hem arayamıyo hemde çok gergin. bide bu konunun ayrıntılarına girersek ortalık karısır, çok tavırlı konusuyo. biraz bekliycem stresini atsın anlatırım sonra herseyi

tavırlı konuşuyor derken bu konu ile alakalı bişey mi duymuş yoksa askerlik hallerimi:uhm:

yazilari takip edemedim neler oldu herkes dertli. burcucum senin ne derdin var?
bildiğiniz şeyler canım, nişanlımın ailesinin bayramda bana yaptığı tavırlar ve küçük düşürmeleri... nişnlım azcık çıtlattım ama o ailesinden yana gibi gözüküyo. uzatmadım olayı, asker dönüşü oturup konuştugumda da aynı tavırı sergilerse çok uzun sürmez bu iş, daha şimdiden beni koruyup kollamıyosa ilerde nolur düşünemiyorum.
ama buyüzden ayrılmak hiç üzmez beni, şuan bekliyorum hem asker psikolojisi nasıl bişey bilmiyorum belki annesini özlediği için oşekilde konustu.. birde askerde ona kazık atıp ayrılmak istemiyorum. ama heves kaldımı derseniz asla kalmadı...
çeyiz hazırlamak için okadar hevesliydimki, şimdi aldıklarımı fırlatıp atasım geliyo.

merhabalar kızlar..
burcu yazdıklarını okuyorum hep. iyi düşünmeye çalış canım. telefondan ne düşündüğünü anlaman zaten çok zor ama sen iyi düşün hep.erkekler annelerine kolay laf söletmiyor , ortada bi durum varsa yanlış anlamadır onlara göre. bir de sana senin haklı olduğunu söylese olay büyür gözüyle bakıyordur kendince, "bunda ne varki" düşüncesi yaratmaya çalışıyordur. kayınvaliden ne düşünüyor bilmiyorum ama şu bir gerçek sonunda kazanan SEN olacaksın.gerçekten bu şekilde çok örnek gördüm. hele de aynı şehirde yaşamayacaksanız bırak ne hali varsa görsün bişicik yapamaz. sen sevgine sahip çık yeter.. Allah yardımcın olsun...

teşekkür ederim canım, umarım dediğin gibi olur. aynı şehirde yaşamamızı çok istiyolar ama ne ailem nede ben bunu kabul etmem, hele o aileyle aynı şehirde:1ninca:!!!
beni annem tek başına büyüttü, şimdiye kadar anneme karşı onu hep korudum ama bu saatten sonra annemi ne üzerim nede laf söyletirim. herseyden önce annem gelir artık benim için...

kimseyi takıcak halim yok kendimi niye bukadar bitkin hissettiğimi bi anlasam canımkış depresyonu galiba-tatlicadiarzu-.haftasonum güzel geçti arkadaşlarımla,sevgilimle webcamde görüştük,güldürdüm onu bayagamyoncuiremsu ama sanki bugünlerde herşey ters gidiyo,busabahta 2 gündür bi no arıyıp duruyodu tanımadığım için açmıyordum,akşamda erken yattım,sabah teli açtım 6 cevapsız 2 sesli mesjdelikafaduldenbi açtım resmen tel sapığı kendini tanıtıyodelikafaduldennumarasını polise vereyimde görsün geri. bakalım birazda onlarla konuşsun:roflol::jeyyar::mymeka:

canım benim biraz daha sabretmelisin gibi gözüküyor..gözümüz karardığı an kestirip atasımız geliyor ama güzel günlerin hatrına biraz daha dayanmak lazım belkide çok güzel bir kapı açılacak hayatımızda herşey sınav başarılı olmamızda bizim elimizde yeterki umutlar tükenmesin ama ne diyor Nazım usta; Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır...

Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asıl olan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...

.

dirimcim son 1 günüde göreceksiniz canım :1hug:
günaydın canım inşallah darısı bizim başımıza artık
canım benim biliyosun 600 km ye kadar 1 gün yol izni veriyorlarmış
daha 1 günü düşmedim :kedi:
onuda mı düşsem acaba :kedi:
1 gün bile ne kadar önemliymiş
kaç gündür onun hesabını yapıyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…