- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.221
hem de ne denyo. Bir de gıcık ki anlatamam. :mymeka:yusum kız , boğazdaki yalıcıklarımla senin sülaleni satın alırım ben düdük!! deseydin=))
ben döverim onu hee denyoya bakklava:
burcu napıon kız ne alemdesin
canlarım ben çıkıyorum. bugün hava soğuktu burda,biraz ateşim var.birkaç saat sonra girmeye çalışırım.
opuyorumnanaktan
ben nickimi değiştircem yalnız kovboy yapacam=))
hafiften çıtlatayım dedim baktım köpürücek sustum
aynen devam anlıycağın canım, 3bucuk ay dayancam yoksa ayrılıga gıderız çünkü sert konuscak gibi ve benim gözüm çok karadır
hayırlısı ama konuşman ii olurdu neyse uygun bi zamanda msnden konuşuruz
konusamıyoruz canım, hem arayamıyo hemde çok gergin. bide bu konunun ayrıntılarına girersek ortalık karısır, çok tavırlı konusuyo. biraz bekliycem stresini atsın anlatırım sonra herseyi
canlarım ben çıkıyorum. bugün hava soğuktu burda,biraz ateşim var.birkaç saat sonra girmeye çalışırım.
opuyorumnanaktan
bildiğiniz şeyler canım, nişanlımın ailesinin bayramda bana yaptığı tavırlar ve küçük düşürmeleri... nişnlım azcık çıtlattım ama o ailesinden yana gibi gözüküyo. uzatmadım olayı, asker dönüşü oturup konuştugumda da aynı tavırı sergilerse çok uzun sürmez bu iş, daha şimdiden beni koruyup kollamıyosa ilerde nolur düşünemiyorum.yazilari takip edemedim neler oldu herkes dertli. burcucum senin ne derdin var?
bildiğiniz şeyler canım, nişanlımın ailesinin bayramda bana yaptığı tavırlar ve küçük düşürmeleri... nişnlım azcık çıtlattım ama o ailesinden yana gibi gözüküyo. uzatmadım olayı, asker dönüşü oturup konuştugumda da aynı tavırı sergilerse çok uzun sürmez bu iş, daha şimdiden beni koruyup kollamıyosa ilerde nolur düşünemiyorum.
ama buyüzden ayrılmak hiç üzmez beni, şuan bekliyorum hem asker psikolojisi nasıl bişey bilmiyorum belki annesini özlediği için oşekilde konustu.. birde askerde ona kazık atıp ayrılmak istemiyorum. ama heves kaldımı derseniz asla kalmadı...
çeyiz hazırlamak için okadar hevesliydimki, şimdi aldıklarımı fırlatıp atasım geliyo.
merhabalar kızlar..
burcu yazdıklarını okuyorum hep. iyi düşünmeye çalış canım. telefondan ne düşündüğünü anlaman zaten çok zor ama sen iyi düşün hep.erkekler annelerine kolay laf söletmiyor , ortada bi durum varsa yanlış anlamadır onlara göre. bir de sana senin haklı olduğunu söylese olay büyür gözüyle bakıyordur kendince, "bunda ne varki" düşüncesi yaratmaya çalışıyordur. kayınvaliden ne düşünüyor bilmiyorum ama şu bir gerçek sonunda kazanan SEN olacaksın.gerçekten bu şekilde çok örnek gördüm. hele de aynı şehirde yaşamayacaksanız bırak ne hali varsa görsün bişicik yapamaz. sen sevgine sahip çık yeter.. Allah yardımcın olsun...
kıyamam:teselli: gelicek canım bak az kaldı. senin içinde umut var, beklemeye gücün var bende şimdi oda yok.. böyle beklemek dahada zormuş..
sıkma kendini artık canım, bak gün bitti yarın yeni bigün.
bazen bende satcıların tavırlarından nefret edıyorum, helede telefon şirketleri vs. gibi yerlerde çalışıp kendini bişey sananlara!!! aile deme zaten, buara aile kavramını unutmuş durumdayım, hatırlamakta istemıyorum bisüre.. allahtan uzaktayım....
bildiğiniz şeyler canım, nişanlımın ailesinin bayramda bana yaptığı tavırlar ve küçük düşürmeleri... nişnlım azcık çıtlattım ama o ailesinden yana gibi gözüküyo. uzatmadım olayı, asker dönüşü oturup konuştugumda da aynı tavırı sergilerse çok uzun sürmez bu iş, daha şimdiden beni koruyup kollamıyosa ilerde nolur düşünemiyorum.
ama buyüzden ayrılmak hiç üzmez beni, şuan bekliyorum hem asker psikolojisi nasıl bişey bilmiyorum belki annesini özlediği için oşekilde konustu.. birde askerde ona kazık atıp ayrılmak istemiyorum. ama heves kaldımı derseniz asla kalmadı...
çeyiz hazırlamak için okadar hevesliydimki, şimdi aldıklarımı fırlatıp atasım geliyo.
Günaydın kızlar
1 gün daha eksildi.
günaydın canım inşallah darısı bizim başımıza artıkdirimcim son 1 günüde göreceksiniz canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?