- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.241
günaydın canım inşallah darısı bizim başımıza artık
canım benim biliyosun 600 km ye kadar 1 gün yol izni veriyorlarmış
daha 1 günü düşmedim :kedi:
onuda mı düşsem acaba :kedi:
1 gün bile ne kadar önemliymiş
kaç gündür onun hesabını yapıyorum:kedi:
canımmm çok güzeldii teşekkürler...canım benim biraz daha sabretmelisin gibi gözüküyor..gözümüz karardığı an kestirip atasımız geliyor ama güzel günlerin hatrına biraz daha dayanmak lazım belkide çok güzel bir kapı açılacak hayatımızda herşey sınav başarılı olmamızda bizim elimizde yeterki umutlar tükenmesin ama ne diyor Nazım usta; Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır...
Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asıl olan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini...
.
ay iğrenç ya ver tabi numarayı sürüsün beyinsizkimseyi takıcak halim yok kendimi niye bukadar bitkin hissettiğimi bi anlasam canımkış depresyonu galiba-tatlicadiarzu-.haftasonum güzel geçti arkadaşlarımla,sevgilimle webcamde görüştük,güldürdüm onu bayagamyoncuiremsu ama sanki bugünlerde herşey ters gidiyo,busabahta 2 gündür bi no arıyıp duruyodu tanımadığım için açmıyordum,akşamda erken yattım,sabah teli açtım 6 cevapsız 2 sesli mesjdelikafaduldenbi açtım resmen tel sapığı kendini tanıtıyodelikafaduldennumarasını polise vereyimde görsün geri. bakalım birazda onlarla konuşsun:roflol::jeyyar::mymeka:
canımmm çok güzeldii teşekkürler...
haklısın sabretmek lazım ama dayanamıyorum çok haksızlık yapıldı.
3bucuk ay sabrederim o dert degil ama olan benim 4 seneme olursa işte ozaman yıkılırım...
o hiç benim kadar ince olmadı, olamazda. ailesini bikenara bırakıp beni korusaydı ben annemi ikna ederdim ama güvenemiyorum artık. çok mutsuzum.
desteğin için saol tatlım çok düşüncelisin
denizkoydum adıdımı burcudeniz hayırlı sabahlar nasılsınız :kedi:
zemuszemus kızlar 100 lere gelmeye başladık zemuszemus bitecek inşallah opuyorumnanaktan
denizkoydum adıdımı burcudeniz hayırlı sabahlar nasılsınız :kedi:
önemli değil canım hepimiz yaşadık bu duyguları ve yaşıyoruz..ama aileler girdi mi araya çıkılmaz hal alıyor 2 kişilik olsa hayatlarımız çok güzel olacaak canım.Güneş bizler için doğsun hep..ne sıkıntın olursa konuşabiliriz canım :1hug:
teşekkür ederim tatlım, burdaki herkes bana çok yrdımcı oldu hep telkin etti..
iyiki varsınız
bildiğiniz şeyler canım, nişanlımın ailesinin bayramda bana yaptığı tavırlar ve küçük düşürmeleri... nişnlım azcık çıtlattım ama o ailesinden yana gibi gözüküyo. uzatmadım olayı, asker dönüşü oturup konuştugumda da aynı tavırı sergilerse çok uzun sürmez bu iş, daha şimdiden beni koruyup kollamıyosa ilerde nolur düşünemiyorum.
ama buyüzden ayrılmak hiç üzmez beni, şuan bekliyorum hem asker psikolojisi nasıl bişey bilmiyorum belki annesini özlediği için oşekilde konustu.. birde askerde ona kazık atıp ayrılmak istemiyorum. ama heves kaldımı derseniz asla kalmadı...
çeyiz hazırlamak için okadar hevesliydimki, şimdi aldıklarımı fırlatıp atasım geliyo.
merhaba canım iyiyiz,sen nasılsın. bizim askerlik bitti sizler için burdayım hihoyyyt bitireceğiz inşallahsositososito
kızlar selam kımse yokmu ?
ah canım ya, hakkında herseyın hayırlısı olsun, bakalım bıraz zaman..
belkıde hersey duzelır.. :teselli:
ohh ya valla sen umut kaynagısın artık burda bızee zemuszemus
ohh ya valla sen umut kaynagısın artık burda bızee zemuszemus
deniz koydum adımı canım benim eşimde hakkaride asker allah kavuştursun
benimkide tuncelide canım. allah kavuştursun senide bekliyoruz napalım...sizinkiler yine gelicek inş benimkisi hep orda uzman çavuş ömrüm hep onu beklemekle geçicek:gitme:
evet bizim arkadaşımız çok tatlıdır vefalı kız=)canım bizim askerliğimiz 9 gün önce bittiakannehir arkadaşlara destek için burdayım sizlerinde bitecek :lepi:
deniz koydum adımı canım benim eşimde hakkaride asker allah kavuştursun
merhaba canım iyiyiz,sen nasılsın. bizim askerlik bitti sizler için burdayım hihoyyyt bitireceğiz inşallahsositososito
canım daha dün gibi 111 sayıyordum ben sizlerinde geçecek sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?