Ksa dnem Askerlik...

slm kızlar
bu topik iyice sustu ya
bugün umutsuzluğa kapıldım
daha 111 gün var ya
topu topu 1.5 ay geçti
sanki 1 yıl geçti üzerinden

aynen katiliyorum hele bu eylul ayi bitmek bilmedii yaww cok bunaldim ben de yatili okulda calisiyorum teknigi buldum artik nobetlerimi sayiyorum 5 nobet tutunca 1 ay gececek ekim de bitecek sonrasina 10 nobetim kaldii toplamda 15 biri gitti dun kaldi 14 hemencik gecer insallahhh ne turlu hesap yapacagimi sasirdim artikkk gunleri saymak zor geliyor daha 100 bile olamadiii yaaa :sinifsinif:

size bi öneri, küsün!!!!!
eğer aranız bozuk olursa gün saymak içinizden gelmiyo sanki çabuk geçiyo:roflol:
şaka ya allah kimsenin arasını bozmasın

biz hafta hesabı yapıyoruz. 17 Haftamız kaldı zemuszemus

aslında sivastayken kaloriferliydi ewim ufm vardı orda qerek kalmadı ...simdi antalyadayım burda kalorifer daha yapılmamıs insaat bitince qiridim ewe busene olmaz sanırım yaızn sıcak oluyor diye kilma aldık ksın onu kullanı,rım aslında ufo daha iyi hem ısıtıyor ısındıqında otomatik sönüyor o daha raht qibi burdakilerde klima daha uyqun diyorlar klimanınısıtıcı daha denemdik burda kıs qelmedi halen cok sıcak soqudu zaman ilk klima ya bakacaqım olmazsa ufomu kullancaqım bence en iyi si ufo yüklü miktarda fatura qelmiyor bilemem klimada okadar qelmiyor ikiside uyqundur

ikiside cok uyqun yazın sabahtan aksama kadar klima yaktık 100 yl qeldi ikiside esit yalnız bir farkı var abaan qöre ufo daha ısıtır qibi qeliyror

sobanın keyfi baska ama işi cok cnm her lojman kaloriferli olmuyorki cnm

evet canım hatirliyorum ceyiz telasini evle ilgili konusmustuk. bu aralar ustune gitme hakli olsan bile haksiz gorunursun. SABIR...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…