- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.261
slm kızlar
bu topik iyice sustu ya
bugün umutsuzluğa kapıldım
daha 111 gün var ya
topu topu 1.5 ay geçti
sanki 1 yıl geçti üzerinden
aynen katiliyorum hele bu eylul ayi bitmek bilmedii yaww cok bunaldim ben de yatili okulda calisiyorum teknigi buldum artik nobetlerimi sayiyorum 5 nobet tutunca 1 ay gececekekim de bitecek sonrasina 10 nobetim kaldii toplamda 15 biri gitti dun kaldi 14 hemencik gecer insallahhh ne turlu hesap yapacagimi sasirdim artikkk gunleri saymak zor geliyor daha 100 bile olamadiii yaaa :sinifsinif:
aynen katiliyorum hele bu eylul ayi bitmek bilmedii yaww cok bunaldim ben de yatili okulda calisiyorum teknigi buldum artik nobetlerimi sayiyorum 5 nobet tutunca 1 ay gececekekim de bitecek sonrasina 10 nobetim kaldii toplamda 15 biri gitti dun kaldi 14 hemencik gecer insallahhh ne turlu hesap yapacagimi sasirdim artikkk gunleri saymak zor geliyor daha 100 bile olamadiii yaaa :sinifsinif:
merabalar arkadaslar uzun zmandır ınternnete gıremıyorum sayfadan bayagı uzak kaldım sıze kucuk bır sorum olacak malum havalar sogumaya basladı evımde kalorıfer yok malesef sızce kısın ısınmak ıcın ufo mu daha ekonomık olur yoksa klımamı kullananlar varsa yardımlarınızı beklıyorum gorusmek uzere
oyhh tam da ufoya karar verıyordummm :umursamaz: ne kullanıcam o zman soba olsa zaten okuldan aksam gelıyorum bn onu yakıp evı ısıtana kadar aRADAN zman gecer yatma zamanım gelırr klıma mı alsam o da pahalı ayy ne zor ısmıss bu yaa bunların elektrık harcaması modelıne gore degısıyor mu acabaa aylık 180le ısınanlar da var ama bılemedım sımdı bu sene elektrıge de zam geldıı yandım ben desenıze her halukarda mafoldumben
bizim burda da kaloriferli ev yok. oyüzden herkes kömür sobası kullanıyor,ben de tabi. yazın bile elektrik faturam 90dan aşağıya inmiyor. kışın bir de klima ya da soba kullansam ne kadar gelir acaba ?
geçen kış annem yanımdaydı. okuldan gelince sıcacık oluyordu ev ama bu kış annem de yok. ne yapacağımı ben de düşünür oldum. elektrik faturası ödemekten bıktığım için yine kömür sobasına devam edeceğim bu kış. benim sobam yaktıktan 15-20 dk sonra odamı sıcacık yapıyor bir de üzerinde kestane pişirmeye bayılıyorum. bir yanda kestane bir yanda çay oluyor. yaktıktan sonra bayılıyorum keyfine :) seneye lojmana çıkınca bu keyfi çok arayacağıma eminim :)
sobanın keyfi baska ama işi cok cnm her lojman kaloriferli olmuyorki cnm
bitti nihayet. birazdan da dizi izlerim hızla geçer saatler.selam kızlar.
bugünde bitti gitti işte:smiley-cool:
saol canıma.s..bugün biraz daha iyiyim sanki.
annemle aramız açık:umursamaz:
bi kere burdaki kaloriferli tamam mı kaydirigubbakcemile3
sen nerelerdesin canım? hiç görünmüyorsun.
Okul açıldığından beri ben de çok giremiyorum aslında. yorgun oluyorum okuldan gelince bir de yemek yapayım falan derken hiç halim kalmıyor.ozman o baska sekerim ayyy ne yapıyım ya uqrasıyorum cnm ya bu ara misafirlerinmvardı nete qiremedim sen neyapıyorsun
bazen hemen çımak zorunda kalıyorum kızlar.aileyle yaşayınca..babannem gelmiş=)))görüşürz
Okul açıldığından beri ben de çok giremiyorum aslında. yorgun oluyorum okuldan gelince bir de yemek yapayım falan derken hiç halim kalmıyor.
haklsın cnm ya öyle oluyor zman hemen qeciyor
bildiğiniz şeyler canım, nişanlımın ailesinin bayramda bana yaptığı tavırlar ve küçük düşürmeleri... nişnlım azcık çıtlattım ama o ailesinden yana gibi gözüküyo. uzatmadım olayı, asker dönüşü oturup konuştugumda da aynı tavırı sergilerse çok uzun sürmez bu iş, daha şimdiden beni koruyup kollamıyosa ilerde nolur düşünemiyorum.
ama buyüzden ayrılmak hiç üzmez beni, şuan bekliyorum hem asker psikolojisi nasıl bişey bilmiyorum belki annesini özlediği için oşekilde konustu.. birde askerde ona kazık atıp ayrılmak istemiyorum. ama heves kaldımı derseniz asla kalmadı...
çeyiz hazırlamak için okadar hevesliydimki, şimdi aldıklarımı fırlatıp atasım geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?