- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.281
merhaba canım iyiyiz,sen nasılsın. bizim askerlik bitti sizler için burdayım hihoyyyt bitireceğiz inşallahsositososito
selamlaarr..
nasılsınızzz...
betus hosgeldin oglusunla sen nasilsin asıl
ıyıyız canım cok sukur ya,
gun sayıyoruz ıste :) ıkı basamaklılara da dusucez az kaldııı
bugun esımle ıkı kere konustum Allahtan hergun konusmuyoruz normalde valla daha zor oluyoo :asigim:
saol canım benim, geçer umarım bugünler..evet canım hatirliyorum ceyiz telasini evle ilgili konusmustuk. bu aralar ustune gitme hakli olsan bile haksiz gorunursun. SABIR...a.s.
betül oğluşun ne tatlıı maşallah kız nazar değmesin koymuşun resminide öyleselamlaarr..
nasılsınızzz...
saol canım benim, geçer umarım bugünler..
betül oğluşun ne tatlıı maşallah kız nazar değmesin koymuşun resminide öyle
saol teyzesı kaydirigubbakcemile3 bılmem koydum ama...... fisfisfis
:hulya: sağol canım inşallah biizmde bitecek nasıl bitttmi hasret ne mutlu sana :asigim:
cnm hosgeldin senin askerlkten sonra bi ayriligin daha vardi ne oldu?
o ayrılıkta gerçekleşti canım nişanlım şırnakta ben konyada :gitme:
günaydın canımm naber, yüzün nasıl oldu geçmiştir bişey kalmamıştır inşallahGÜNAYDINNN..........
canmm ilk ayriligi atlattin bu daha uzun ama en azindan istediginiz zaman görüsebilecesinz.
üzülme canım, bencede istediğin zaman göme imkanın var artık, iyimi kötümü diye düşünmiyceksin iyi tarafından bak:teselli:o ayrılıkta gerçekleşti canım nişanlım şırnakta ben konyada :gitme:
GÜNAYDINNN..........
canmm ilk ayriligi atlattin bu daha uzun ama en azindan istediginiz zaman görüsebilecesinz.
üzülme canım, bencede istediğin zaman göme imkanın var artık, iyimi kötümü diye düşünmiyceksin iyi tarafından bak:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?