Ksa dnem Askerlik...

kızlar merhaba nasılsınız ben bu aralar iş yoğunluğu ve artan işlerin evde halledilmesi gerekliliğinden dolayı (dilekçe gibi oldu heheh:)) pek giremedim inşallah iyisinizdir hepinizi kocamaaan öptüma.s.

kızlar merhaba nasılsınız ben bu aralar iş yoğunluğu ve artan işlerin evde halledilmesi gerekliliğinden dolayı (dilekçe gibi oldu heheh:)) pek giremedim inşallah iyisinizdir hepinizi kocamaaan öptüma.s.

nerelerdesin canım valla yaalkisalkisalkis
bende işyerinden girebiliyorum artık,akşamları genelde ders çalışıyorum yada ev işi filan derken vakit olmuyo.. bayramdan beri kimse uğramıyo buralaramafoldumben

evet farkındayım sezon acıldı herkes iş güç peşinde heraldea.s
sende ne var ne yok yoluna giriyodur inşallah

evet farkındayım sezon acıldı herkes iş güç peşinde heraldea.s
sende ne var ne yok yoluna giriyodur inşallah

eh sayılır sorunlu dönem geçiriyorum ama hallalour umarım, benimde yüksek devam edıyo yeni işe başladım derken çok yoğunum aslında ama işyerim eskisine göre rahat,nete girebiliyorum ara ara..sen nasılsın canım nası gidiyo

slm canım
demekki farklı zamanlarda yokluyoruz
bende giriyorum ama kimse yok :sm_confused:
ben girip çıkıyorum genelde canım

askerınden ne haber canım haller keyıfler nasıl ?
bildiğin gibi canım, değişiklik yokki..
haftaya ailem gelcek yanıma,zaten yalnızım bide bu işler kafamı çok yordu
azıcık gezerim onlarla:1rolleyes:
sen nasılsın canım geçti gitti 50 gün demi

iyiyim canım nolsun işte koşturuyoruz yoğunluk yorgunluk askerimizin sesini duyup avunuyoruz iştebenneyaptımki

iyiyim canım nolsun işte koşturuyoruz yoğunluk yorgunluk askerimizin sesini duyup avunuyoruz iştebenneyaptımki

50 gün geçmiş canım:1shok: 100 günümüz kaldı,biticek inşallah.. ama gördüklerim ve duyduklarımdan anladıgım kadarıyla askerlik bitince dertler bitmiyo, çok değişmiş dönüyolarmış... şimdiden değişti zaten farkedebiliyorum. tavırları acayipleştimafoldumben

hoşgeldin canım, nasılsın

iyiyim canım, sen nasılsın?
Çook acıktım ve evde hiçbirşey yok. galiba kahvaltılık bişeyler hazırlamak zorunda kalacağım :çok üzgünüm: Halbuki canım hamburger ve patates kızartması istiyor,üstüne de dondurma olsa süper olurdu :)
Yemek yapmaktan nefret ediyorum. evlenince tosunpaşamı nasıl doyuracaksam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…