Ksa dnem Askerlik...

bende yemek konsunda cok acemiyim birde kayinvalidemin yemekleri cok guzel isim cok zorkaydirigubbakcemile3

bende yemek konsunda cok acemiyim birde kayinvalidemin yemekleri cok guzel isim cok zorkaydirigubbakcemile3
güzel yemekler yapabilsem kilo alacağım zaten canım. Ama maalesef o kabiliyet yok henüz bende:))
Benimkisinin yemekleri çok güzel olmuyor ama içli köfteyi iyi yapıyor cidden. Bana da öğretmek istedi ama ben yapamadım :kedi:

burcucum bu askerlikten sonra değişiolar demişsin ya gercekten oluo mu öle bişey ben gitmeden önce bi topic açmıştım bu konuyla ilgili ama pek olumsuz seyler yazmadılar bence sen de öyle düşünme bi rahat rahat konuşmadan kendini üzme boşuna:teselli:

100 degıl 109...:sinifsinif: 49 gun gecmıs ... CADIARZU

Atarsa 108.... kaydirigubbakcemile3

benimki şi,mdiden değişti. bilmiyorumki canım inşallahdeğişseler bile olumlu yönde değişirler

bende acayip açtım neler neler istiyodu canım..burda olsaydı yemege cıkardık...
eskisi gibi olsun hersey artık cok sıkıldım

100 degıl 109...:sinifsinif: 49 gun gecmıs ... CADIARZU

Atarsa 108.... kaydirigubbakcemile3
valla ya 108 diycektım aslında 100 yazmısımkaydirigubbakcemile3
aman 8inide ben sildimkaydirigubbakcemile3

bende acayip açtım neler neler istiyodu canım..burda olsaydı yemege cıkardık...
eskisi gibi olsun hersey artık cok sıkıldım

Hiç kafanı takma unutulur gider herşey zamanla.
Değişim konusunda sana katılıyorum ben de ! Benim nişanlım gitgide ordakilere uymaya başladı. Arada bir kaba kaba laflar kaçırıyor ağzından. Efendim deyince de hemen konuyu değiştiriyor. Hele bir gelsin ben onun kafasını kırcam klava:

öyle canım bıgün iyiler bi gün sinirli konusuyorlar... olan bize oluyor. dısardan bakanlarda size göre bisey yok orda stresi yasayan onlar deniyor. ya bizim yaadıgımız stres ne oluyor...........

öyle canım bıgün iyiler bi gün sinirli konusuyorlar... olan bize oluyor. dısardan bakanlarda size göre bisey yok orda stresi yasayan onlar deniyor. ya bizim yaadıgımız stres ne oluyor...........
geçen gün öyle güzel şeyler söyledi ki bana,resmen gururumu okşadı. senin işin benden daha zor,ben burda vatani görevimi yapıyorum ama sen daha yüce bir şey yapıyorsun,benim başımı öne eğmemem için elinden gelen bütün fedakarlığı gösteriyorsun, sana sonsuz saygı duyuyorum gibi birsürü aşk dolu,saygı dolu sözler işittim. ama bugün beni gülmekten öldürdü. sanki köy ağasıyla konuşuyor gibi hissettim :))
iyice dengesini kaybetti benim tatlı nişanlım :)

bizimkide tam tersi yusumcum. neymis ben istedigim zaman gezebilrmsim onun durumu cok kotuymus, askerlik cok zormus. resmen ahhh canim kiyamam sana dedirtene kadar kendini acindiriyor

canım bana mı sordun malum denizler karışıo bizim ankaraa.s
evet canım sana sormuştum
bende karıştırıyordum
sıhhıyede demiştin dimi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar günaydınnnnn
şafak 108turkbayragi
sositososito
8 gün sonra 100 ün altına düşüyoruz
askerliğin 3 te 1 i bittiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…