- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.321
iyiyim canım, sen nasılsın?
Çook acıktım ve evde hiçbirşey yok. galiba kahvaltılık bişeyler hazırlamak zorunda kalacağım :çok üzgünüm: Halbuki canım hamburger ve patates kızartması istiyor,üstüne de dondurma olsa süper olurdu :)
Yemek yapmaktan nefret ediyorum. evlenince tosunpaşamı nasıl doyuracaksam :))
güzel yemekler yapabilsem kilo alacağım zaten canım. Ama maalesef o kabiliyet yok henüz bende:))bende yemek konsunda cok acemiyim birde kayinvalidemin yemekleri cok guzel isim cok zorkaydirigubbakcemile3
eski canlılığımızı yitirdik cidden. Okuldan gelince yemek,bulaşık,dinlenme derken zaman hızlıca geçiyor ve uyuyakalıyorum.nerdesiniz arkadaşlar yaaaaa :kedi:
topiğimizde eski canlılık yok zemuszemus
deniz canım senin nişanlın nerde askerdi?
50 gün geçmiş canım:1shok: 100 günümüz kaldı,biticek inşallah.. ama gördüklerim ve duyduklarımdan anladıgım kadarıyla askerlik bitince dertler bitmiyo, çok değişmiş dönüyolarmış... şimdiden değişti zaten farkedebiliyorum. tavırları acayipleştimafoldumben
benimki şi,mdiden değişti. bilmiyorumki canım inşallahdeğişseler bile olumlu yönde değişirlerburcucum bu askerlikten sonra değişiolar demişsin ya gercekten oluo mu öle bişey ben gitmeden önce bi topic açmıştım bu konuyla ilgili ama pek olumsuz seyler yazmadılar bence sen de öyle düşünme bi rahat rahat konuşmadan kendini üzme boşuna:teselli:
bende acayip açtım neler neler istiyodu canım..burda olsaydı yemege cıkardık...iyiyim canım, sen nasılsın?
Çook acıktım ve evde hiçbirşey yok. galiba kahvaltılık bişeyler hazırlamak zorunda kalacağım :çok üzgünüm: Halbuki canım hamburger ve patates kızartması istiyor,üstüne de dondurma olsa süper olurdu :)
Yemek yapmaktan nefret ediyorum. evlenince tosunpaşamı nasıl doyuracaksam :))
valla ya 108 diycektım aslında 100 yazmısımkaydirigubbakcemile3
100 degıl 109...:sinifsinif: 49 gun gecmıs ... CADIARZU
Atarsa 108.... kaydirigubbakcemile3
bende acayip açtım neler neler istiyodu canım..burda olsaydı yemege cıkardık...
eskisi gibi olsun hersey artık cok sıkıldım
Hiç kafanı takma unutulur gider herşey zamanla.
Değişim konusunda sana katılıyorum ben de ! Benim nişanlım gitgide ordakilere uymaya başladı. Arada bir kaba kaba laflar kaçırıyor ağzından. Efendim deyince de hemen konuyu değiştiriyor. Hele bir gelsin ben onun kafasını kırcamklava:
geçen gün öyle güzel şeyler söyledi ki bana,resmen gururumu okşadı. senin işin benden daha zor,ben burda vatani görevimi yapıyorum ama sen daha yüce bir şey yapıyorsun,benim başımı öne eğmemem için elinden gelen bütün fedakarlığı gösteriyorsun, sana sonsuz saygı duyuyorum gibi birsürü aşk dolu,saygı dolu sözler işittim. ama bugün beni gülmekten öldürdü. sanki köy ağasıyla konuşuyor gibi hissettim :))öyle canım bıgün iyiler bi gün sinirli konusuyorlar... olan bize oluyor. dısardan bakanlarda size göre bisey yok orda stresi yasayan onlar deniyor. ya bizim yaadıgımız stres ne oluyor...........
benım nısanlımda bı sıkıntı yok cok sukur hatta bayagı bır duzeldı ınsallah gelınce de boyle devam eder
geçen gün öyle güzel şeyler söyledi ki bana,resmen gururumu okşadı. senin işin benden daha zor,ben burda vatani görevimi yapıyorum ama sen daha yüce bir şey yapıyorsun,benim başımı öne eğmemem için elinden gelen bütün fedakarlığı gösteriyorsun, sana sonsuz saygı duyuyorum gibi birsürü aşk dolu,saygı dolu sözler işittim. ama bugün beni gülmekten öldürdü. sanki köy ağasıyla konuşuyor gibi hissettim :))
iyice dengesini kaybetti benim tatlı nişanlım :)
Şafak 108 kızlaaarrrrr
BIteceeek Bıteceeek Allahın Iznıyleeeeee
evet canım sana sormuştumcanım bana mı sordun malum denizler karışıo bizim ankaraa.s
inşallah canımm:gitme:inşallah canım hep güzel devam eder hepimizin ilişkileri.
mutlu olanların mutluluğu daim olsun
kıgınlar da barışsın inşallah en kısa zamanda
günaydııngünaydın dirimcim 100 lerde bittim mi ne kaldı geriye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?