- Konu Sahibi divine_time
-
- #6.341
evet canım 50 gün geçti:)günaydın dirimcim 100 lerde bittim mi ne kaldı geriye:))
canım çok sevindim hihoyyytdün nişanlım bana resimlerini gönderdi...
çok çirkinleşmiş gercekten:roflol: baya güldüm ilk gördüğümde, aam sonra diğerlerine baktım herkes aynı ya kapkara yüz kıpkırmızı burun=)) kıyamadım sonra açtım telefonu konustum biraz.. sen canını sıkma hersey yoluna girsin diye uğraşıyorum, ailelerimizin baışması için herseyi yaparım yeterki sen bana destek ol dedim.özür diledi.. düzelttik biraz durumları şükür...
canım çok sevindim hihoyyyt
canım malesef zor geçiyorteşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
inşallah eskisi gibi olur herşey:Saruboceq:
sen nasılsın nası geçiyo günler
dün nişanlım bana resimlerini gönderdi...
çok çirkinleşmiş gercekten:roflol: baya güldüm ilk gördüğümde, aam sonra diğerlerine baktım herkes aynı ya kapkara yüz kıpkırmızı burun=)) kıyamadım sonra açtım telefonu konustum biraz.. sen canını sıkma hersey yoluna girsin diye uğraşıyorum, ailelerimizin baışması için herseyi yaparım yeterki sen bana destek ol dedim.özür diledi.. düzelttik biraz durumları şükür...
canım malesef zor geçiyor
neyseki çalışıyorum
zaman bişekilde geçiyor
bende diyorum eşime aramı mı bozsam kavga
felan çıkarsam
belki zaman çabuk geçer :kedi::gitme:
sıkıldım artık ya geçmiyor zaman
aynen bende işe eşimle birlikte gidip gelirdimkaydirigubbakcemile3 valla şafak saymadım sinirli olduğum için ama inan çok zor oldu,
biara umutsuzluğa kapılmıştım askerden gelince ayrılıcaz diye oyüzden resmen bitsin istemedim:1no2: şimdi düzeldi allahtan aramız
çalışmak insanı oyalıyo canım, ama iş çıkışları içim çok daralıyo,hep beraber çıkardık işten, yemeğimizi beraber yerdik, sinamaya gider gezerdik hiç boş durmazdık...hayatım birden bire bomboş gelmeye başladı..allahtan geçiyo zaman alıştım sayılır artık
canım oralar soğuk olduğu içinbuarada kızlar nişanlıma koli göndercem hala gönderemedim!!!
içine ne koyulur sizce? ne lazımdır ben düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ikir verirmisiniz biraz..
atkı eldiven alıcam, krem ve deodorant. sadece bunlar var aklımda
burcum hadi gözün aydın demiştim sana hemen kendini üzme die sevgi her kapıyı açarrrropuyorumnanaktan
gözün aydın burcuuu senden keyiflisi mutlusu yoktur şimdi :)
evet canım okuldan geldim ve çok acıktım.sabahtan beri hiçbirşey yemedim desem yeridir. Şİmdi hazır mantı almaya gideceğim.evet canım çok çok daha iyiyim=))
ama sadece aramızdaki sorunu aştık, aileler hala aynı:umursamaz:
sen nasılsın tatliş okuldanmı geldin
merhaba kızlar
sevgilim benmde telefonda durgun bitsede kapatsak gibi konuşuyo
anladığım kadaryla canı çıkıyo çalışmaktan,gündüz mesai gece nöbetler başlamış.aşırı sorumluluk bide duygusuz yapmış belli kiCADIARZU
mızmızlanmıyo dedim geç kaldı başladı işte:dilcikar:
eski sewgilimi istiyorum:umursamaz: inşallah dönünce eski haline geri döner:1ninca:
yoksa işimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?