Ksa dnem Askerlik...

dün nişanlım bana resimlerini gönderdi...
çok çirkinleşmiş gercekten:roflol: baya güldüm ilk gördüğümde, aam sonra diğerlerine baktım herkes aynı ya kapkara yüz kıpkırmızı burun=)) kıyamadım sonra açtım telefonu konustum biraz.. sen canını sıkma hersey yoluna girsin diye uğraşıyorum, ailelerimizin baışması için herseyi yaparım yeterki sen bana destek ol dedim.özür diledi.. düzelttik biraz durumları şükür...

canım çok sevindim hihoyyyt

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
inşallah eskisi gibi olur herşey:Saruboceq:
sen nasılsın nası geçiyo günler
canım malesef zor geçiyor
neyseki çalışıyorum
zaman bişekilde geçiyor
bende diyorum eşime aramı mı bozsam kavga
felan çıkarsam
belki zaman çabuk geçer :kedi::gitme:
sıkıldım artık ya geçmiyor zaman

canim cok sevindim. birlik olursaniz emin ol duzelir.

kaydirigubbakcemile3 valla şafak saymadım sinirli olduğum için ama inan çok zor oldu,
biara umutsuzluğa kapılmıştım askerden gelince ayrılıcaz diye oyüzden resmen bitsin istemedim:1no2: şimdi düzeldi allahtan aramız
çalışmak insanı oyalıyo canım, ama iş çıkışları içim çok daralıyo,hep beraber çıkardık işten, yemeğimizi beraber yerdik, sinamaya gider gezerdik hiç boş durmazdık...hayatım birden bire bomboş gelmeye başladı..allahtan geçiyo zaman alıştım sayılır artık

bu arada kızlar nişanlıma koli göndercem hala gönderemedim!!!
içine ne koyulur sizce? ne lazımdır ben düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum fikir verirmisiniz biraz..
atkı eldiven alıcam, krem ve deodorant. sadece bunlar var aklımda

Son düzenleme:
aynen bende işe eşimle birlikte gidip gelirdim
yapışık ikizler gibiydik
12 ağustosu hatırlamak istemiyorum oyüzden
25 gün sonra 1 yılımız dolacak ama ayrıyız
gerçekten zor

canım oralar soğuk olduğu için
atkı,eldiven,kışlık bot çorabı
eşimde benden deodorant,parfüm,pudra,sabun,kese felan istedi

opuyorumnanaktan şafak 106 tekirdağ merkez kaydirigubbakcemile5
bugün mutluyum eşimden mektup geldi :hulya:

kızlar ben geldim hanimiş topicimizin güzelleri burdaysanız 3 kere tıklatınkaydirigubbakcemile3

burcum hadi gözün aydın demiştim sana hemen kendini üzme die sevgi her kapıyı açarrrropuyorumnanaktan

evet canım çok çok daha iyiyim=))
ama sadece aramızdaki sorunu aştık, aileler hala aynı:umursamaz:
sen nasılsın tatliş okuldanmı geldin
evet canım okuldan geldim ve çok acıktım.sabahtan beri hiçbirşey yemedim desem yeridir. Şİmdi hazır mantı almaya gideceğim.
Yemek sorunu beni yaşlandıracak. Dediğin gibi jetgil ailesinin bir ferdi olmayı çoook isterdim :))

merhaba kızlar
sevgilim benmde telefonda durgun bitsede kapatsak gibi konuşuyo
anladığım kadaryla canı çıkıyo çalışmaktan,gündüz mesai gece nöbetler başlamış.aşırı sorumluluk bide duygusuz yapmış belli kiCADIARZU
mızmızlanmıyo dedim geç kaldı başladı işte:dilcikar:
eski sewgilimi istiyorum:umursamaz: inşallah dönünce eski haline geri döner:1ninca:
yoksa işimiz var

benim nişanlım polis olmasına rağmen nöbetlerden şikayet ediyor canım. mesleği gereği alışkın olsa da bazı günler çok nöbet oluyormuş. gece 12de nöbet başlıyormuş sabah 4e kadar. sabah 8de uyanıyor öğlen 12de bir daha nöbet 4e kadar.... bu dönemlerde çok stresli olduğunu,yorgun olduğunu hissediyorum.Aynı zamanda sinirli de oluyor. Alışana kadar idare edeceksin onu artık. İnşallah geçecek bu günler. Ben yaklaşık 50gün geçmesine rağmen hala alışamadım. sanki her an gelecekmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…