Ksa dnem Askerlik...

:1shok:anladım canım,hay allah idare edicez bi süre demekki.evet gece nöbetleri başlamış,gün içinde mesaisi var 7 ye kadar yaklaşık.off düşünemiyorum,mahvoluyorlardır.birde denetimler başlamış strese girdi benmki kesin.yanlız kıskançlık bile yapmadı geçen akşam dışarı çıkcaktım,tuhaf..idare edicez canım artık napalım..ama az kaldı günler de geçiyor kışa girdik zaten,hiç anlamıcaz bundan sonra nasıl zaman geçtiğini.bunalma canım geleceği günü düşünmeye çalış.ben onu da yapamıyorum ne olcağımız meçhul henüz:uhm:

daha bu bekledıgımızın 2 katı daha beklıcez ya kabus gibi:1shok: sankiiş çıkışı arıycakmış, buakşam napalım diycekmiş gibi geliyo...:gitme:

benimki hep mızmızdı hala mızmız...ama eskiden bukadar sinirli değildi şimdi hem sinirli hemde çok alıngan ya, havadan nem kapıyoklava:

benimk onceden hep 7de arardi. nobetleri oldugu icin ne zaman arar belli deil. hastayim arar diye uyumakta istemiyorum ((

inşallah sonu hayırlı biter canım.

benimki de kıskançtı daha da kıskanç oldu. Okula gidiyorum ya belki 10 defa arıyordur. dersteyken bile arıyor :)) çarşıya falan çıktığımda sürekli arıyor,nerdesin ne zaman dönersin eve diyor. örneğin 10dk sonra evde olurum diyorsam 10dk sonra arıyor,girdin mi eve diyor kaydirigubbakcemile3

benimk onceden hep 7de arardi. nobetleri oldugu icin ne zaman arar belli deil. hastayim arar diye uyumakta istemiyorum ((
Geçmiş olsun canım. kış geliyor ben de sürekli hasta olurum artık
Nöbetler başladığından beri arama saatleri değişti cidden. ama benimkisi nöbet esnasında bile arıyor,telefon varsa yakınında :asigim:

biraz once aramis duymamisim ben aradim bu seferde acan olmadi (

bugün para biritirmeye başladım hihoyyyt böyle bi topic bile var kızlar, hergün yazıyoruz nekadar attıgımızı. altın alcam biriken paralarımlasırnaşık şey

merhabalar nasılsnız kızlar kaydirigubbakcemile2
şafak 105 tekirdağ merkez oloeyyyyyy kaydirigubbakcemile
bit şafak hadi bit :sinifsinif:

ya cnm bişi sorcam .senin eşinde tekirdağda askerlik yapıyodu.yemin töreninden snr usta birliği daha mı sıkı ve disiplinli?denetim denen bişi varmış kasımın ortasına doğru.çarşı izinlerini kaldırmışlar.olursa da yarım gün müş.sıkı eğitim varmış 3-5 km koşu.orayı burayı kazdırıp boya badana mutfak wc temizliği fln varmış.birde dağa çıkıyolarmış tatbikat için 4-5 günlüğüne.şaştım kaldım.doğuda sanki.o yüzden merak ettim.senin kide böyle mi

ben harcamayi cok sevdigim icin annem maasima el koyarak birikim yaptiriyordu :)
ben iradeliyimdir allahtan canım, baya çeyrek yapmış anneme vermiştim okurken

ne güzel burcucum valla yarın çok lazım olacak bu birikimler bize kaydirigubbakcemile5
evet canım ya, en azından ufak tefek ihtiyaçlarımızı karşılar işe yarar mutlaka 3-5 bile birikse iyidir

günaydın canım sanadaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…