Ksa dnem Askerlik...

nasılsınız kızlar?
Nihayet bir hafta daha bitti. 2gün sonra 16 hafta kalacak zemuszemus
burcu ben de bu aydan itibaren para biriktirmeye başlayacağım Ama ben maaşı alınca gidip hemen altına yatıracağım yoksa harcıyorum hemen :kedi:

Bir de evli arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var! 2 tane tencere takımı bir ev için fazla mı gelir? sizce tek tencere takımı yeterli mi? Ben bir çelik bir de döküm tencere takımı aldım. Ama bugün öğretmen arkadaş 2.yi geri ver,gereksiz dedi. düğüne de az var biliyorsunuz. sizce onu verip başka şeyler mi alsam yerine. 350tlye almıştım 2.takımı da ! Siz ne diyorsunuz?

valla böyle birikmiyo, anca birinin zoruyla biriktiririm ben.
bide canım neden çok olsunki?bizdede 2 takım var annem hepsinide yerine göre kullanıyo, eskimez bozulmaz modasıda yok tencerenin:uhm:

valla böyle birikmiyo, anca birinin zoruyla biriktiririm ben.
bide canım neden çok olsunki?bizdede 2 takım var annem hepsinide yerine göre kullanıyo, eskimez bozulmaz modasıda yok tencerenin:uhm:

biz şuan bulunduğumuz yerde kalmayacağımız için taşınmada sorun olur fazladan alınan eşyalar dedi öğretmen arkadaş. Benim de kafam karıştı inan.

Ben kışın aylığımdan her ay kenara biraz para koymuştum ve birkaç ayda 2 milyara yakın para biriktirmiştim canım. Sonra ihtiyacım oldu onlara ve harcadım. Şimdi de düğün için biriktireceğim bu şekilde ama altın alacağım. Hedefim her ay 400-500 tllik altın almak. İnşallah yapabilirim :)

alırsın inşallah canım, bereketini verir allah.
ya ben mesela o beğendiğimiz springin tencerelerini alıcam ama ona günelikte kıyamam, oyüzden bitanede hergün kullanmak için alıcam. ama taşınma işini bilemem tabi..
fazladan 1 koli eder en fazla ama sen bilirsin canım, sonradanda alınabilir

Benim bir takım 500dü bir takım da 350. yani tencereler 850ye mal oldu :)) Evlenmek zormuş cidden :) Herşeyin en ince hesabını yapmak gerekiyor, yoksa her an maddi anlamda çıkmaza girebilirsin :)

kızlar merhaba ben geldimm 2 basamaklılara geldik ya şaka maka, biticek bu şafak yaaasositososito

Oy kızlar ya esım ılk defa nete gırebıldı komutanından ızın almıs resımlerını bana gondermek ıcın.
bı turlu gonderemedı onu beklıyorum dosyaları boluyor kucultuyor yoksa yuklenmıyor... benneyaptımki
oy cok ozlemısım yaa.. :çok üzgünüm: beklıyorum :) cok sevındırııkk olduuummmm :asigim:

hadi bakalım inşallah gelir canım resimler. ilk defa göreceksin onu değil mi?

hadi bakalım inşallah gelir canım resimler. ilk defa göreceksin onu değil mi?

evet gıttı gıdelı ılk defa gordum...
ama cok ozledım ınanılmaz ozledım sımdı.....2-3 gunde bır konusan bız, 3 defa da konustuk resımlerden sonra... :)
valla ıyımı oldu kotumu bılemedım cook ozledımm:çok üzgünüm: :asigim:

Son düzenleme:

Resimlere bakıp bakıp ağlama sakın.
Ben de pazar günü gördüm,çok zayıflamıştı ve o hali hiç gözümün önünden gitmiyor. öpücük atmıştı :) rüyamda bile görüyorum bunu :)

yok canım aglamadım hıc de yandım bıttım yanııı nolcak sımdı dha cok ozledım :asigim::asigim: kaydirigubbakcemile3

benımkı de 16 kılo vermıs gıdelı, 1,5 ayda bu kadar verdıyse yandık...benneyaptımki

slm kızlr benim eşimde 7 kilo vermiş 1 ayda.zaten vermesi gerekiyodu iyi oldu.ama ben onun göbişini bile özledim:sinifsinif:

kizlar benim esimde mi tuhaflik var ki. bizimkide kilo almis.
betulcum insan gorunce butun duygulari depresir. birde canli canli gorup koklasan kendini tutamayip hickira hickira aglarsin. ben istanbula yanina gittigimde uzun bir aradan sonra ozlem gidermistik. veda zamani geldi oyle bir aglamaya basladm ki durduramadim kendimi. o ara nizamiyedn iceri girmisti. gel bi kere daha opeyim dediizin vermedi askerler. ikimizinde icinde kaldi (( 20 gun donra yine gidecemm bende cok ozledim

yusum canim, sen de mi gittiginden beri canli gormedin
görmedim canım. bir tek msnde konuştuk pazaar günü. benim kameram bozuk olduğu için o beni göremedi ama.
Kokusunu o kadar çok özledim ki :asigim:
Senin özlemin de bambaşkadır canım,yeni evlenmişsiniz sonuçta! İnşallah bu hepimizin son ayrılığı olur

kızlar günaydıın
gözün aydın canım benim opuyorumnanaktan

benimki nasıl kilo aldı peki??? klava:
allahtan görmedim daha, göndeririken okadar çok ağladımki, görsem göndermem heralde bukez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…