Ksa dnem Askerlik...

günaydın herkese
kızlar nasılsınız,iyisinizdir umarım
ben çok sinirliyim.arıcam demek ve aramamak benm bütün şevkimi kırar.o yüzden sinirliyim şafak falan saymıcam bisüre
zaten buzdolabı gibi konuşmalara hiç gelemem kargo gönderdim bi geldi veya gelmedi demek bile yok:dilcikar:

oy canım ıste o hepten zor ben canlı canlı gorsem hıc dayanamam, sımdıkınden cok cok daha zor olur beklemek bu yuzden.. en ıyısı sabredıp oturmak... benneyaptımki

kızlaar......
çook ozluyorumm...

burcu sen gıttı gıdelı resmını gormedın dımı ?

gecen gün görderdi canım=(((
çok fena oldum... anlıyorum seni... masaüstü yaptım, bitanesinide çıkarttım printerdn.
ama benimki kilo almış ya benimi kandırıyo yoruluyorum diye anlamadımki:1no2:

gecen gün görderdi canım=(((
çok fena oldum... anlıyorum seni... masaüstü yaptım, bitanesinide çıkarttım printerdn.
ama benimki kilo almış ya benimi kandırıyo yoruluyorum diye anlamadımki:1no2:
hehe.. :) yemeklerı guzel demekkı ya bılmem kı...
bızımkınn oldugu yerde yemekler felaketmıs... zaten gece 16 saatlık nobetı var kahvaltıyı yapıyormus her ogun e yetısemıyormus...
oyle sacmalıkmı olur ya nobettekılere de ona gore ayarlansın dedım burda mantık yok dedı
zaten normalde de kolay kılo verıyor az yedıgını kessın... tabı alıyorda o ayrı :)

selam kızlar :)
Çİleğim nasıl ama zemuszemus burcunun hediyesi opuyorumnanaktan

hehe kaydirigubbakcemile3 gule gule kullan.. :)

gelince sen toparlarsın onu canımopuyorumnanaktan
benimkinin göbeği olmuş sanki bide yüzü yuvarlaklaşmış:1shok: valla beni kandırıyo, nazdan geçilmiyo zaten demek bu konudada naz yapıyo delü:roflol:

Burcuu bızı ıyı gecındırıyorsun hee... kaydirigubbakcemile3 benım cılegım de burcudaann geldı sımdıı opuyorumnanaktan

orkidem var benim bakııın=))yusum aldıı sizin yok işte:dilcikar:
kısa dönem askerlikte neymiş, alışvriş topici olsun burası=)))

evet derya neden grımıyo acaba..
belkı cocuklardan fırsat bulamıyordur valla bana bıtanesı yetıyo bende cok sık bakamıyorum bu ara :)

evet derya neden grımıyo acaba..
belkı cocuklardan fırsat bulamıyordur valla bana bıtanesı yetıyo bende cok sık bakamıyorum bu ara :)

bende canım, işteyim şimdi ancak işte bakabiliyorum artık. evde net baglantımda sorun var, bide okullar acıldı derslerım başladı zamanım yok artık.. oğluşunla ilgilen sen boşver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…