Ksa dnem Askerlik...

evet canım anca uydugunda fılan bakınıyorum ıste ısım yoksa..
sımdı oynadı oynadı yoruldu uyuyo kurtlu sıpaa artık hızına kımse yetısemıyo :))

babası resmını gordu ıste dun, ne kadar degısmıs tanıyamadım ya dıyo :)
halbukı 2 ay oluyo daha ama ıste cok hızlı buyuyorlar degısıyorlar.. onceden tıpkı anne derlerdı sımdı gıt gıde gorenler babaya benzemıs dıyorlar..
ozellıkle gozlerı aynı zaten.... cok ozlemıs babası cookk :)) (

evet canım anca uydugunda fılan bakınıyorum ıste ısım yoksa..
sımdı oynadı oynadı yoruldu uyuyo kurtlu sıpaa artık hızına kımse yetısemıyo :))

ama çook tatlı maşallah tam sevilcek zamanı kolları bacakları nasıl tombiş tombiştir şimdi allah analı babalı büyütsün canım, benimde erkek çocuga karşı zaafım var inşallah oğlum olur benimde

amıın amıın amıın canım.. tum kuzuları...

benımde oyleydı erkek cocuklarını daha cok severdım.. bırde kızlar bıraz bıcırık oluyor dıye heralde :)
ama ılkı erkek ıkıncı kız olsun ısterdım tabı bakalım ılkı tuttu ıkıncı tutarmı.. :) Allah saglık omur versın de 5 yasına fılan gelınce dusunuyoruz..

:teselliğlun küçük allahtan canım baba diye sayıklamıyo, derya anlattıkça benim içim eziliyodu, babamın ankaraya gittiği zamanlar aklıma geliyodu hep...
bence çabuk geçer artık, 3 ay bişey değil..buarada ben safak saymadığım zamanlar günler daha hızlı geçiyo sanki, sen cok takip ediyosun canım bikaç gün sayma bi bak bakalım sanada öyle gelirse saymayı bırak. gerçekten saydıkça günler çook uzun geliyo, akşam olmuyo sanki

ben aslında hep 3 tane istemişimdir...2 oğlan 1 kız:kedi:
böyle kalabalık aileleri severim benhihoyyyt

bende sayınca cabuk gecıyo gıbı gelıyo valla :) mesela ıkı gundur sayıyı unutmusum bugun afalladım ondan sonra yakaladım 105 mıs :) gecıyo cok sukur gececek bıtecek Allahın ıznıyle..
ama 3 degıl 3,5 var bende senın rakamları hep cogaltıyorum ama kaydirigubbakcemile3

ben aslında hep 3 tane istemişimdir...2 oğlan 1 kız:kedi:
böyle kalabalık aileleri severim benhihoyyyt

bende oyle dıyordum hatta 4 fılan.. ama bı tane dogurunca sayıyı ındırdım :roflol:

ayy evet söylemesi kolay onu bide 9 ay taşıyıp doğurması var...
hele doğurma kısmını düşününce bile tansiyonum düşüyo..=))

iyiakşamlar kızlaropuyorumnanaktan
ben geldim
burcu ne niaşn ne söz var bizde canım
hiç o tür konuşmalar geçmiyo aramızda
bende evlilik korkusu var o da farklı düşünmüyo benden.belirsiz,benimde düşüncelerim değişebiliyo zaman zaman o yüzden hiç bilmiyorum kifisfisfis

Son düzenleme:
slm kızlar.
Bugün nişanlımı gördüm kaydirigubbakcemile2
Onu gördükçe özlemim daha çok artıyor
Geleceği günün hayalini kurduk msnde. Birkaç ay sonra ev bakacağım. Gelmesine yakın o evin bir odasını onun için hazırlayacağım. Geldikten sonra da yavaş yavaş eşyalarımızı alacağız ve yerleştireceğiz. Aralık ayının sonlarına doğru ev telaşı ile günlerim daha çabuk geçecek galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…