Ksa dnem Askerlik...

kızlar içinizde ankarada askerde olan nişanlısına koca bir paket erzak gönderenn var mııı ? o burada mıı ? bizimki kıskanmışş lütfen kıskandıracak şeyler yapmayalımm kaydirigubbakcemile3
erzakmı? yok canım erzak almıyolarki!
ben bi minik kutu pringlesi gönderemedim yav=)

azalıyo tabiiiiiiopuyorumnanaktanartık hep azalıcak60 lara düştük onar onar sırasıyla düşüşteyiz 20 lere düşünce iyice rahatlıcaz:hulya:
geçmiş olsun dirim iyileşir biran önce inş.canım.
9 hafta kaldı şurda yaaa:smiley-cool:

kızlar içinizde ankarada askerde olan nişanlısına koca bir paket erzak gönderenn var mııı ? o burada mıı ? bizimki kıskanmışş lütfen kıskandıracak şeyler yapmayalımm kaydirigubbakcemile3

erzak değilde ben bi kutu karışık abur cubur göndermiştim kaydirigubbakcemile3 benim kutu olabilir miki kaydirigubbakcemile3

bende ne haberi olsun canım bende sizler gibi beklemeye devam ediyorum:gitme:.. burcucum moralinin düzeldiğine sevindim canım :teselli:
saol canım, bilmemezlikten geliyorum diyelim..gelince rövanşı var yutturdu sanmasın:dilcikar: kandım ama yine orası ayrıkaydirigubbakcemile3
geldiğinden beri görüşemedinizmi canım siz ya?

sen bugün sabah şekeri gibisin kız bu ne sevinçkaydirigubbakcemile3 allah bozmasın evet hafta saymak daha iyi 9 haftacık=)

erzak değilde ben bi kutu karışık abur cubur göndermiştim kaydirigubbakcemile3 benim kutu olabilir miki kaydirigubbakcemile3
ya! yiycek kabul etmiyolar sanıyorum ben:1shok: ne gçndermiştinki canım, bilsem bende gönderiridim

saol canım, bilmemezlikten geliyorum diyelim..gelince rövanşı var yutturdu sanmasın:dilcikar: kandım ama yine orası ayrıkaydirigubbakcemile3
geldiğinden beri görüşemedinizmi canım siz ya?

asker dönüşü konyaya gelip bayram arefesiydi zaten 1 gece kaldık işte diğer gün mardine gittik memleketine orda da 4 gün kaldık nişanlımı bırakıp döndümakannehir oda şırnağa görev yerine geçti bu kadar canım :gitme: birdaha ne zaman görüşürz bilmemsenağlama
bazı şeyler ne yazıkki unutulmuyor burcucum heleki kalp kırıklığı

erzakmı? yok canım erzak almıyolarki!
ben bi minik kutu pringlesi gönderemedim yav=)

vallaa resmen erzak bu kadar da yapılmaz ki olan var olmayan var kaydirigubbakcemile3
bir sürü meyve, börek, tatlı, kuruyemiş, atkı, bere de göndermiş flan diye anlatıyordu bizimkisii.. sen zaten gönderme bana hiçbi şey diyoo sanki maaştan kalıntı var elimizdee lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3
canım bende göndermedim hiç
anca gittiğimde bişeyler yapıyorum:)))
önce o bana bir mektup göndersin öyle değil mi ama
kaçtır söylüyorum yazıklar olsun o kadar gün askerlik yaptın bir mektubum bile olmadı diyorum gülüyor :dilcikar:
yok ona erzak merzak lmaz:

akannehir
sadece 9 hafta mı kalmış :1rolleyes:
sağol canım inşallah ya :çok üzgünüm:

çok sevindim dirimcim:lepi: iyiym bende ne olsun 1 hafata soğuk algınlığı hastalık derken neyseki geçtiakannehir
geçmiş olsun canım
ya ağız tadıyla gribimde diyemiyosun artık
insanlar şüpheyle bakıyor artık :sm_confused:

günaydın
evet az kaldı ama
geçen trt 1 de aralık celbi ile ilgili duyurular vardı
içim kıpır kıpır oldu:kedi:

sen gel onu bir de bana sor :sm_confused:
benim nişanlım aralıkta gidiyor. aralık gözümde o kadar büyümeye başladıki ... yerler bi belli olsaydı içim rahatlıcaktı..

canım girdim markete elime abur cubur ne gelirse doldurdum kinder yumurtalar eti cinler balık krakerler bayram şekerlerinden az az aldım sonra aldıklarımı süslü bir kutuya boşalttımdelikafadulden not olarakta aşkım yerken boğazımdan geçmediler birazınıda senin için ayırdım yazdımkaydirigubbakcemile3 güzelde paketledim diğer gün ordaydı delikafadulden çok beğenmiş komutanı bile kıskanmıştılülülülülülü

olsun canım görüşmüşsünüz yinede baya, bakalım biz napcaz dönüşte işine devam edemezse bizde görüşemeyiz

ben atkı bere alcaktım ama kızgın oldugum için göndermedim kolonya jel krem zart zurt koydum okadar:roflol: ya iyide gönderen yakındır, biz göndermeye kalksak organizmalar oluşur kutunun içinde! 9 günde gitti bi koli içinde börek olsaydı bütün tugayı bakteri basardı=)
bosver cok sımartmamak lazım iyi böyle=)

ohh=)valla bende yapıyım bi ara sevinmiştir ya...
benimki gecenlerde çikolatadamlalı kurabiye yapmayı öğren dedi, biliyorum zaten dedim canı çekmişte gelince yap diyo kıyamadım içim ezildi biansenağlama

evet benimde bi mektubum yok, haklısın önce mektup!

sen gel onu bir de bana sor :sm_confused:
benim nişanlım aralıkta gidiyor. aralık gözümde o kadar büyümeye başladıki ... yerler bi belli olsaydı içim rahatlıcaktı..
:kedi::kedi:
bende ağustostan nefret etmiştim ya
zaman nasıl geçiyor
gerçekten gitmesini beklemek çok zor :çok üzgünüm:
denizciğim çok güzel düşünmüşsün valla
keşke biride bana böle bir süpriz yapsa :asigim:
bende bayramda yaptım
şeker ve çikolata vs hazırlamıştım kaydirigubbakcemile2

akannehir:roflol:

bende o mektubu çok beklemiştim nişanlımın evrakları lazımdı posta ile gönderecekti bana bende olan evraklarla birleştiriyordum bi baktım mektup onuda araya koymuşum bu neki dedim kaydirigubbakcemile3 az daha gümrükteki bayana gönderecektim kaydirigubbakcemile3 parkta oturup 2 kelime karalamış tesadüfki o günde şafağı 42 idi delikafadulden

aslında üzüldüm keşkee biraz şöyle kıyıda köşede ayırdığım miktar olsaydı bi şeyler gönderirdim.. bi de bizimkisi de yakın iki günde gider kargo askerlerde kendi aralarında yapıyorlarmış benimki gönderdi sizden ses seda yok sizinkileri de yiyelim flan gibi kaydirigubbakcemile2

ben benmkine söyledim bozulur yolda dedi kendi bilir:icecream:

banada yapan hiç olmadı dirimcim bugüne kadar malesefkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…