- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.341
:teselli:aslında üzüldüm keşkee biraz şöyle kıyıda köşede ayırdığım miktar olsaydı bi şeyler gönderirdim.. bi de bizimkisi de yakın iki günde gider kargo askerlerde kendi aralarında yapıyorlarmış benimki gönderdi sizden ses seda yok sizinkileri de yiyelim flan gibi kaydirigubbakcemile2
bide ben sorayım bare :icecream:ben benmkine söyledim bozulur yolda dedi kendi bilir:icecream:
:roflol:bende o mektubu çok beklemiştim nişanlımın evrakları lazımdı posta ile gönderecekti bana bende olan evraklarla birleştiriyordum bi baktım mektup onuda araya koymuşum bu neki dedim kaydirigubbakcemile3 az daha gümrükteki bayana gönderecektim kaydirigubbakcemile3 parkta oturup 2 kelime karalamış tesadüfki o günde şafağı 42 idi delikafadulden
:teselli::gitme:banada yapan hiç olmadı dirimcim bugüne kadar malesefkafamçokkarıştı
:roflol:
:teselli::gitme:
eşim arada bir bonibon alır bana mutlu olayım diye :çok üzgünüm:
acıların çocuğu küçük emrah oldum:çok üzgünüm:
albüm filanmı yapsam diyorum bende.ben bu sefer mektup degilde guzel bir kart alip yazip gonderecem. supriz biseyde gondermek istiyorum ama ozel bisey, yiyecek deilde ne gondersem acaba?
emrah moduna girmişsin yine güzelim =)):roflol:
:teselli::gitme:
eşim arada bir bonibon alır bana mutlu olayım diye :çok üzgünüm:
acıların çocuğu küçük emrah oldum:çok üzgünüm:
bayramda gelecek naılsa bir hediye alabilirsin ona evinizde verirsin artık.ben bu sefer mektup degilde guzel bir kart alip yazip gonderecem. supriz biseyde gondermek istiyorum ama ozel bisey, yiyecek deilde ne gondersem acaba?
ptt ile gönder canım daha ii olur. bak önceden söyledim şimdi kaydirigubbakcemile3albüm filanmı yapsam diyorum bende.
ilk tanıstıgımız günden bugüne kadar resimlerimizi koyayım, sonunada şimdiki yalnız sefil resmimi=((( siz ptt ile mi gönderiyosunuz kızlar? kargoya vermek istemıyorum artık kolimi
kayınvaliden bozmamış rüyanı canım sonu çok güzelkaydirigubbakcemile3:asigim:
selam opuyorumnanaktan
rüyamda nişanlımı gördüm :kedi: ama ilk defa böyle bir rüya gördüm. arabayla beni almaya gelmiş. arabanın önünde kaynanam oturuyordu :mymeka: ben de arkaya geçtim. sonra biraz ilerledikten sonra nişanlım beni arabadan indirdi. kalabalık bir yerde beklemeye başladık. sımsıkı sarıldı bana ve dudağımdan öptü :kedi:
sabah aradı rüyamı anlattım önce bir kahkaha attı bak sen kaynanaya öne oturmuş dio. indirseydin aşağıya ben oturcam deseydin dio =) sonra da hayırdır öpmek falan ne oluyoruz diyor kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk yusum sende hoşgeldin:)))
nasıl gidiyor deniz. hala hasretlik var değil mi sizde. nişan ne zaman olacak belirlediniz mi tarihi?
nasıl gidiyor deniz. hala hasretlik var değil mi sizde. nişan ne zaman olacak belirlediniz mi tarihi?
düğün mü diyecektin canımkaydirigubbakcemile3 biz 1,5 yıldır nişanlıyız da eskidik baya delikafadulden
:kedi: :roflol: hasretlik unutkanlık yarattı ben de kaydirigubbakcemile3
düğün belirlendi mi ozaman canım =) İŞ durumundan dolayı uzaktınız değil mi?
eş durumuyla olmuyor mu canım. gerçi ilk yılıysa daha o da olmuyor.olur tabi yusum elimdeki kalemi arıyorum bazen enrdeki diye kafamçokkarıştıyok canım nerde şırnağa ataması geldi çıkış yolu bulamadık henüz:gitme:
eş durumuyla olmuyor mu canım. gerçi ilk yılıysa daha o da olmuyor.
Hayırlısı olsun canım. ömrümüz sürekli bişeyleri beklmekle geçiyor zaten =(
ayy kıyamam ya çok özlemişin seen=)selam opuyorumnanaktan
rüyamda nişanlımı gördüm :kedi: ama ilk defa böyle bir rüya gördüm. arabayla beni almaya gelmiş. arabanın önünde kaynanam oturuyordu :mymeka: ben de arkaya geçtim. sonra biraz ilerledikten sonra nişanlım beni arabadan indirdi. kalabalık bir yerde beklemeye başladık. sımsıkı sarıldı bana ve dudağımdan öptü :kedi:
sabah aradı rüyamı anlattım önce bir kahkaha attı bak sen kaynanaya öne oturmuş dio. indirseydin aşağıya ben oturcam deseydin dio =) sonra da hayırdır öpmek falan ne oluyoruz diyor kaydirigubbakcemile3
bende özeldeyim, adam gibi iş bulmadan evlenmek istemiyorum ama o acele edıyo, bana kalsa 4 sene filan bekleybiliriz yaniidaha 1 ay oldu başlayalı canım. gümrükte atandı eş tayini(özelde çalışan biri için) imkansız akannehir benimde memur olup yerimde çakılı olmam lazım akannehir özelde çalışıyorum ben :gitme:
7 yıl oldu bekliyorum sizler beklemezsiniz umarım canım
alkisalkisalkisselam opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?