Ksa dnem Askerlik...

:teselli:
canım eşimgilde de hergün biri kantinden kola,cips,çekirdek vs. alıyor birlikte yiyorlarmış
börek,kek,kurabiye bunlardan 1-2 çeşit yapıp gönderebilirsin

ben benmkine söyledim bozulur yolda dedi kendi bilir:icecream:
bide ben sorayım bare :icecream:

:roflol:

banada yapan hiç olmadı dirimcim bugüne kadar malesefkafamçokkarıştı
:teselli::gitme:
eşim arada bir bonibon alır bana mutlu olayım diye :çok üzgünüm:
acıların çocuğu küçük emrah oldum:çok üzgünüm:

ben bu sefer mektup degilde guzel bir kart alip yazip gonderecem. supriz biseyde gondermek istiyorum ama ozel bisey, yiyecek deilde ne gondersem acaba?

ben bu sefer mektup degilde guzel bir kart alip yazip gonderecem. supriz biseyde gondermek istiyorum ama ozel bisey, yiyecek deilde ne gondersem acaba?
albüm filanmı yapsam diyorum bende.
ilk tanıstıgımız günden bugüne kadar resimlerimizi koyayım, sonunada şimdiki yalnız sefil resmimi=((( siz ptt ile mi gönderiyosunuz kızlar? kargoya vermek istemıyorum artık kolimi

selam opuyorumnanaktan
rüyamda nişanlımı gördüm :kedi: ama ilk defa böyle bir rüya gördüm. arabayla beni almaya gelmiş. arabanın önünde kaynanam oturuyordu :mymeka: ben de arkaya geçtim. sonra biraz ilerledikten sonra nişanlım beni arabadan indirdi. kalabalık bir yerde beklemeye başladık. sımsıkı sarıldı bana ve dudağımdan öptü :kedi:
sabah aradı rüyamı anlattım önce bir kahkaha attı bak sen kaynanaya öne oturmuş dio. indirseydin aşağıya ben oturcam deseydin dio =) sonra da hayırdır öpmek falan ne oluyoruz diyor kaydirigubbakcemile3

:roflol:

:teselli::gitme:
eşim arada bir bonibon alır bana mutlu olayım diye :çok üzgünüm:
acıların çocuğu küçük emrah oldum:çok üzgünüm:
emrah moduna girmişsin yine güzelim =))

bayramda gelecek naılsa bir hediye alabilirsin ona evinizde verirsin artık.
ptt ile gönder canım daha ii olur. bak önceden söyledim şimdi kaydirigubbakcemile3
deniz hoşgeldin canım

nişanlını özlemişsin canım :kedipuyorumnanaktan

:kedi: :roflol: hasretlik unutkanlık yarattı ben de kaydirigubbakcemile3
düğün belirlendi mi ozaman canım =) İŞ durumundan dolayı uzaktınız değil mi?

olur tabi yusum elimdeki kalemi arıyorum bazen enrdeki diye kafamçokkarıştıyok canım nerde şırnağa ataması geldi çıkış yolu bulamadık henüz:gitme:

olur tabi yusum elimdeki kalemi arıyorum bazen enrdeki diye kafamçokkarıştıyok canım nerde şırnağa ataması geldi çıkış yolu bulamadık henüz:gitme:
eş durumuyla olmuyor mu canım. gerçi ilk yılıysa daha o da olmuyor.
Hayırlısı olsun canım. ömrümüz sürekli bişeyleri beklmekle geçiyor zaten =(

eş durumuyla olmuyor mu canım. gerçi ilk yılıysa daha o da olmuyor.
Hayırlısı olsun canım. ömrümüz sürekli bişeyleri beklmekle geçiyor zaten =(

daha 1 ay oldu başlayalı canım. gümrükte atandı eş tayini(özelde çalışan biri için) imkansız akannehir benimde memur olup yerimde çakılı olmam lazım akannehir özelde çalışıyorum ben :gitme:

7 yıl oldu bekliyorum sizler beklemezsiniz umarım canım

ayy kıyamam ya çok özlemişin seen=)
benimde kaynana sürekli öne oturuyo gıcık oluyorum ya

bende özeldeyim, adam gibi iş bulmadan evlenmek istemiyorum ama o acele edıyo, bana kalsa 4 sene filan bekleybiliriz yanii

alkisalkisalkis
canım benim özlemden oluyor hep
rüyalarımıza girmeye başladı artık
hayırdır inşallah :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…