- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.361
benimkide kızar
ama pek sallamıyorum akannehir
kesinlikle ya! o 1 senelik masabaşı işi beni mahvetti, senelerce o şekilde çalışanlara allah sabır versin, popoları leğen gibi yayılır tabii! belki sonbahara evlenirsek havalar soğumadan denize gidebilriiz balayında, bacaklarım güzel gözüksün hihi utandıımmmm:kedi:
:dilcikar:kesinlikle ya! o 1 senelik masabaşı işi beni mahvetti, senelerce o şekilde çalışanlara allah sabır versin, popoları leğen gibi yayılır tabii! belki sonbahara evlenirsek havalar soğumadan denize gidebilriiz balayında, bacaklarım güzel gözüksün hihi utandıımmmm:kedi:
alkisalkisalkisçok zayıftım bi ara.çocuk gibi.sonra bikaç kilo aldım kendime geldim
bende de çatlak var yabende selülit değilde kalçamda çatlak olmuş busene, napcam bilmiyorum valla. kilo al ver al ver mahvoluyo vücudum
ya canım benim 1 senede yayıldı valla, ama sürekli oturuyodum ben hiç aralıksız!:dilcikar:
benimki leğen gibi mi olucak yane :sinifsinif:senağlama
spor şart
ama evde napıcaz ki,benim spor aletimde yok
bende mekik çekerim sositososito
bende de çatlak var ya
kalçamda,üst kısımlarda felan :gitme:
canım ya yağlar sadece yumuşatıyo, çatlıycağı varsa çatlar heralde birazda genetikmiş, annemde de var :gitme: dikkat edicem artık, bebek olunca zaten çatır çatır çatlıyo herkesmafoldumbençatlak yok, selülit var:1ninca:yaza kadar yokedicem busefer.kötükedihüso
bitkisel yağlar oluyormuş kızlar onlardan denedinizmi,benim hep aklımda bi deneme fırsatım olmadı.yağlar çok uğraştırmacalı geliyo bana bilmiyorum.
doğrudur canım,yağın ne kadar etkisi olabilir ki.yediklerimiz de çok farkettiriyo.hazır gıdalar,bisküvi,kekler acaip zararlıymış.
biz yinedede sporumuza devam edelim ozamana kadarzemuszemus doğum yapmak en çok korktuğum şeydelikafaduldenzamanı gelince napıcaz bakalım:hulya:
ben grip oluyoruuum:sinifsinif:
biseyi soylemeyi unutmusum esinin komutanlarina 1 gun oncesinden senin gelecegini haber vermesi gerekiyormus. yanina kimligini ve evlilik cuzdanini al. birerde fotokopi cektir.
canim cuma saat 17.00 de cikartiyoruz. pazar gunu 17.00 de teslim oluyor. tabi bulundugu sehirde kalmak zorunda. bence git hasret gider kocanla :)
ben grip oluyoruuum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?