Ksa dnem Askerlik...

bugün ne sıkıcı ya
kendime bir sürü abur cubur aldım
bide incir,kociş gelene kadar kanlanayım dimi
dombullaşmayımda tabi kafamçokkarıştı

ohh afiyet olsun canımcokacimcoook
bende nar yiyorum akşamları,çok faydalıymışnaniknanik
zayıflarsam sevgilim kızar bana:1closedeyes:

bende herakşam nar yiyorum 1 tane, 1 tanede muz çilek olsaydı hüpletirdim yaa çok seviyom çileği daha 1 sene var çıkmasına üfmafoldumben
ben 2 kilo aldım gitti gideli, bide kızlar evde egzersiz yapıyorum akşamları 20dk filan, kalçam acayip sıkılaştı 5 günde 2-3 ay yapsam süper olurzemuszemus eski işyerimde sürekli masabaşındaydım, burda biyerlere sürekli gidip geldiğim için toparlandı bacaklarım 1 sene boyunca salmıstım ordakafamçokkarıştı

çileeek:asigim:
egzersizi bende yapıyorum arada canım.artık aksatmıcamkaydirigubbakcemile2
2 ay bile yapılsa süper olur.zayıfım bende ama zayıf olmak başka fit görünmek başka.:sinifsinif:

kesinlikle ya! o 1 senelik masabaşı işi beni mahvetti, senelerce o şekilde çalışanlara allah sabır versin, popoları leğen gibi yayılır tabii! belki sonbahara evlenirsek havalar soğumadan denize gidebilriiz balayında, bacaklarım güzel gözüksün hihi utandıımmmm:kedi:

hareketsiz kalınca hemen selülitler de başgösteriyo hem.
sütun gibi bacaklarla gezersin canım hihi
bende selülit var.=(((

:dilcikar:
benimki leğen gibi mi olucak yane :sinifsinif:senağlama

çok zayıftım bi ara.çocuk gibi.sonra bikaç kilo aldım kendime geldim
alkisalkisalkis
spor şart
ama evde napıcaz ki,benim spor aletimde yok
bende mekik çekerim sositososito

bende selülit değilde kalçamda çatlak olmuş busene, napcam bilmiyorum valla. kilo al ver al ver mahvoluyo vücudum
bende de çatlak var ya
kalçamda,üst kısımlarda felan :gitme:

çatlak yok, selülit var:1ninca:yaza kadar yokedicem busefer.kötükedihüso
bitkisel yağlar oluyormuş kızlar onlardan denedinizmi,benim hep aklımda bi deneme fırsatım olmadı.yağlar çok uğraştırmacalı geliyo bana bilmiyorum.

ya canım benim 1 senede yayıldı valla, ama sürekli oturuyodum ben hiç aralıksız!
spor salonuna zamanda kalmıyodu, eger yine masabaşı işim olursa keinlikle sporsalonuna gidicem. evde ben bikaç hareketimi yapıyorum, onların bile faydası oldu 5 günde! bırakmıycam devam edicem kararlıyımalkisalkisalkis

canım ya yağlar sadece yumuşatıyo, çatlıycağı varsa çatlar heralde birazda genetikmiş, annemde de var :gitme: dikkat edicem artık, bebek olunca zaten çatır çatır çatlıyo herkesmafoldumben

doğrudur canım,yağın ne kadar etkisi olabilir ki.yediklerimiz de çok farkettiriyo.hazır gıdalar,bisküvi,kekler acaip zararlıymış.
biz yinedede sporumuza devam edelim ozamana kadarzemuszemus doğum yapmak en çok korktuğum şeydelikafaduldenzamanı gelince napıcaz bakalım:hulya:

benim kadar abur cubur yiyen yoktur kucuk yasta spora baslamak onemli bence benim catlagimda selülitim de yok. 5 yasinda jimlastige baslamistim ergenlige kadar yaptim. cocugumada kucuk yasta yazdiracam

Kızlar merhaba nasılsınız ben pek giremiyorum işler bu ara yogun ama gercekten artık azldıgını hissediyorum sizde de öyle mi biticek yaaaopuyorumnanaktan

biseyi soylemeyi unutmusum esinin komutanlarina 1 gun oncesinden senin gelecegini haber vermesi gerekiyormus. yanina kimligini ve evlilik cuzdanini al. birerde fotokopi cektir.

canim cuma saat 17.00 de cikartiyoruz. pazar gunu 17.00 de teslim oluyor. tabi bulundugu sehirde kalmak zorunda. bence git hasret gider kocanla :)

ah ahh söz konusu yer tunceli olunca insanın hayalleri suya düşüyor bilmiom ki nası yapsam nerde kalabiliriz neyse Yusum orda kalmıştı sanırım eşimle görüşüp Yusuma bi sorayım kalınacak yerleri Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…