- 29 Nisan 2007
- 6.171
- 6
- 358
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.381
Kızlar bende azaldıgını hıssedıyorum yaa... Allahın ıznıyle cok az kaldıgını gercekten hıssedıyorum..
Hatta heyecana bıle kapılıyorum dusundukce... 66 oluyor.. 60 de 2 ay demek 2 ay nedır kı su bayram cok yakın zaten oda gecınce hıcbısey kalmıyooor...)
alkisalkisalkis
canım benim özlemden oluyor hep
rüyalarımıza girmeye başladı artık
hayırdır inşallah :hulya:
valla ben gittiği günden beri hergec onu görüyorum.zaman azaldıkça daha da heyecenlanıyorum.artık rüyalarımın bile ahlakı bozuldu:kedi:
canım sanki göremiyorum seni dün ve bugun aklımdaydın
napıyon nasılsın
valla ben gittiği günden beri hergec onu görüyorum.zaman azaldıkça daha da heyecenlanıyorum.artık rüyalarımın bile ahlakı bozuldu:kedi:
Canım benım.. gunduzlerı pek fırsat olmuyor ne yazıkkı benım oğlandan...
ayaklandı ya artık hıc bos sanıyesı yok.. anca onu uyutuyorum 9 da ondan sonra rahat edıyorum kendıme vakıt ayırıyorum... :)
cok sukur br yaramazlık yok canım sen nasılsın... :1hug:
:roflol::roflol: delii :))
sağol ccanım bi iyi bi kötü gidiyorz işte nasıl çocukla zaman nasıl ilerlio dahamı hızlı geçiyo yoksa dahamı zor ve yavaş
Valla aslında oyalıyor canım pesınden kostur yemesıydı ıcmesıydı uyutmasıydı kendı gunluk ıslerın derken aksam oluyor..
Ben gecelerı cok sevıyorum.. uykumdan fedakarlık edıyorum kendıme vakıt ayırıyorum aksam 9 u gectımı o gun u atlamıs olarak kabul edıyorum nedense :)
Tabı esım varken boyle degıldı onunla erkenden yatardım :)
berraber yatmak benim için hayal ben uyuyamıyorum ama o yastığa çeyrek kala uyuyo maşaallah kaydirigubbakcemile3uykularım zaten bozuktu şimdi iyice bozuldu sabaha doğru anca uyuyabiliyorum
bende bekarken aynı sekılde cok gec yatardım canım, hatta evlendıgım ılk zamanlar esım erkenden uyudugu ıcın baya yalnızlık cekıyodum gecelerı :) sonra baktım olmuyo bende tavuk gıbı yatmaya alıstırdım kendımı.. zaten cocuk oluncada yatagı gozler olmustum... sımdı esım gıttıgınden berı yıne gec yatmalara basladım..
nasıl alıştın bu tavuk işine yakaydirigubbakcemile3 ben bi türlü beceremiyom yatakta debelenip duruyom yatağa girdikten sonra en az 2 saat sonra uyuyabiliyorum hemencek uykuya dalmanın b formülü yok mu senağlama
canım ancak o şeklde kendını zorlayarak uyumaya calısıyorsun basta sonra cok erken kalkıyosun esınle fıln mesela bılmıyorum kacta kalkıyor ama 7-8 gıbı işte :) sonra gun ıcınde de hıc kestırmıyorsun oyle :) aksam uykun gelıyor.. bır kac gun daha yapınca alısıyorsun kaydirigubbakcemile3
birde süt yogurt fılan yıyordum ben :))
süt yoğurt hiç denemedim ama malesef erken kalkmak pekte işe yaramıo bende sanki bugun 6:30 da uyandım eşim aradı uyandıktan sonra uyumak zor olduğu için uyumadım erken kalkınca zaman geçmio geceler uzadı ama nedense gündüz daha çok sıkılıyorm kendimi uykuya veriom kaydirigubbakcemile3 akşam 17-20 arsı uykum gelio sonra gidio 3-4 gibi anca zorla geldiğini görmeden uyuyomkaydirigubbakcemile3
:kedi:kaydirigubbakcemile3 çabuk gelseler iyi olcek benimkilerde bozulmaya basladı :kedi:kaydirigubbakcemile3Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?